Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

Sveiki,

ka astrologija sako apie vasario 20d.?Ar gera diena paprikas seti?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2014 02 18, 20:52)
Sveiki,

ka astrologija sako apie vasario 20d.?Ar gera diena paprikas seti?

Negeras menulis, uztat kad dylantis.Netinka tiems augalams, kurie augina vaisius virs zemes o tinka tiems, kurie po zeme. Bet cia jusu apsisprendimas, nes paskui ilgai laukti pilnejancio menulio.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 18, 21:15)
Negeras menulis, uztat kad dylantis.Netinka tiems augalams, kurie augina vaisius virs zemes o tinka tiems, kurie po zeme. Bet cia jusu apsisprendimas, nes paskui ilgai laukti pilnejancio menulio.

Pernai sejau prie tokio menulio ir tokio zenklo( beje zenklas dabar geras), ir kita seja buvo prie ale ziauriai tinkamo menulio ir zenklo, jokio skirtumo nepastebejau, dygo taip pat, augo irgi, vaisiu vede identiskai, zodziu pernai eksperimentavau tsakant 4u.gif
Na as gal nerizikuociau seti per neproduktyvius zenklus, o daugiau man kaip ir dzin, nes jei sitaip skrupulingai ziureciau, turbut nieko neuzauginciau, bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 18, 21:41)
Pernai sejau prie tokio menulio ir tokio zenklo( beje zenklas dabar geras), ir kita seja buvo prie ale ziauriai tinkamo menulio ir zenklo, jokio skirtumo nepastebejau, dygo taip pat, augo irgi, vaisiu vede identiskai, zodziu pernai eksperimentavau tsakant  4u.gif
Na as gal nerizikuociau seti per neproduktyvius zenklus, o daugiau man kaip ir dzin, nes jei sitaip skrupulingai ziureciau, turbut nieko neuzauginciau, bet cia tik mano nuomone.

Aha, vadinasine aš viena . Kopūstus sąmoningai sėjau per du kartus. Per tinkamiausias ir nedidelį kiekį per labai netinkamas. Užaugo vienodi. Drugeliai puolė vienodai.
Aš tai gal delčią ir pilnėjimą labiau žiūriu. Jei leidžia metas ir yra laiko, tai palaukiu.
Bet čia irgi tik mano nuomonė.
Atsakyti
Gal kas pasakis, kada palankios dienos sėti petunijoms? Ačiū.
Atsakyti
Sėti geriausia tada, kai turit laiko.
Jei žiūrėti pagal mėnulį, tai per mėnesį gal kelios dienos būtų tinkamos. Briedas visiškas. Tai ką tada astrologai patartų, jei tinkamos dienos balandžio pradžioje, o dar pašalas. Sekančios tinkamos gal gegužį, kai jau per vėlu. Taip be derliaus likti galima.
Tvirtai žinau, kad niekur nėra surinkta patikimų mokslinių įrodymų, kad tam tikros dienos tinka tam ar kitam augalui sėti. Čia kaip horoskopai. Kas jais tiki ir skaito, tiems jie ir rašinėjami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 01 24, 21:59)
Sėti geriausia tada, kai turit laiko.
Jei žiūrėti pagal mėnulį, tai per mėnesį gal kelios dienos būtų tinkamos. Briedas visiškas. Tai ką tada astrologai patartų, jei tinkamos dienos balandžio pradžioje, o dar pašalas. Sekančios tinkamos gal gegužį, kai jau per vėlu. Taip be derliaus likti galima.
Tvirtai žinau, kad niekur nėra surinkta patikimų mokslinių įrodymų, kad tam tikros dienos tinka tam ar kitam augalui sėti. Čia kaip horoskopai. Kas jais tiki ir skaito, tiems jie ir rašinėjami smile.gif

Ačiū biggrin.gif kaip tik šiandien turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit atsakyt 4u.gif Dabar braškes sodint geriau per Svarstykles, ar Skorpioną? Mėnulis bus jaunas, ar dar laukt pilnėjančio mėnulio ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 12 rugpjūčio 2015 - 15:11
QUOTE(žollia @ 2015 08 12, 16:06)
Gal galit  atsakyt 4u.gif  Dabar braškes sodint geriau per Svarstykles, ar Skorpioną?  Mėnulis bus jaunas, ar dar laukt pilnėjančio mėnulio ? 4u.gif

skorpionas geriau, jau ir bus augantis, pati jaunatis bus praėjusi. paskui šaulys jau niekam tikęs.
Atsakyti
Ačių, Palade. 4u.gif Penktadienį sodinsiu , tik daug laistymo nusimato smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti