Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(zuikis5 @ 2013 03 02, 13:58)
nepritarčiau  schmoll.gif  sakyčiau gal jie tik labiau pakenčia nei tarkim paprikos... aš irgi anksčiau pikiuodavau, o pernai kai nepikiavau - matės kad greičiau auga. Išpikiavus gal tik įspūdis susidaro, kad greičiau auga - iš tankmės daugiau erdvės gauna, bet augimas manau vis tiek sustoja, kol vėl "įsidrąsina"

Pomidoram labai svarbu suformuoti gera saknyna, o ne tik stiebtis i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 02, 12:25)
atidžiau skaitykit - pipirams tik para. Nuo kovo 3 d. 23,10  iki 4d. 23,53. bet užmerk galima jau dabar.

supratau, užmerktos 4u.gif
Atsakyti
Eisiu ir aš tada pasėt didžiuosius svogūnus, bet pagal mane pomidorus tai kovo 14 geriauisa sėti. Nes dar iš pernai pokalbių merginų pamenu, kad per jautį pomidorus geriausia sėti, o penktadienis kirminų diena, sėti nieko negalima penktadieniais.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2013 03 02, 17:12)
Eisiu ir aš tada pasėt didžiuosius svogūnus, bet pagal mane pomidorus tai kovo 14 geriauisa sėti. Nes dar iš pernai pokalbių merginų pamenu, kad per jautį pomidorus geriausia sėti, o penktadienis kirminų diena, sėti nieko negalima penktadieniais.

gerai būtų, kad atsilieptų merginos, pernai sėjusios per jautį. tada pasėti gali sirgti. tai įdomu, kaip buvo iš tikro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 02, 18:19)
gerai būtų, kad atsilieptų merginos, pernai sėjusios per jautį. tada pasėti gali sirgti. tai įdomu, kaip buvo iš tikro  g.gif

smile.gif jau rašiau, kad savo pomidorus sergančius išroviau spalio 8 d, bet dar reik atsižvelgt dėl sirgimo, kad tai pirmi mano pomidorų metai, gal ne viską idealiai prižiūrėjau, antra, tai auginau tik nehibridus, didžioji dalis Betalux, tai kurgi nesirgs. Visgi nebijočiau labai šio ženklo, manau svarbiausia gera priežiūra. Kas iš to jei ženklas bus geras, o pomidorai nevėdinami, per tankiai susodinti ar blogai genimi. Su gera priežiūra manau nereik to bijot, jei dar pagrinde hibridus augint, tai iš vis nebaisu.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 02, 17:44)
smile.gif jau rašiau, kad savo pomidorus sergančius išroviau spalio 8 d, bet dar reik atsižvelgt dėl sirgimo, kad tai pirmi mano pomidorų metai, gal ne viską idealiai prižiūrėjau, antra, tai auginau tik nehibridus, didžioji dalis Betalux, tai kurgi nesirgs. Visgi nebijočiau labai šio ženklo, manau svarbiausia gera priežiūra. Kas iš to jei ženklas bus geras, o pomidorai nevėdinami, per tankiai susodinti ar blogai genimi. Su gera priežiūra manau nereik to bijot, jei dar pagrinde hibridus augint, tai iš vis nebaisu.

Tai cia visai neblogai... o kuo sirgo?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 02, 17:19)
gerai būtų, kad atsilieptų merginos, pernai sėjusios per jautį. tada pasėti gali sirgti. tai įdomu, kaip buvo iš tikro  g.gif

000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 02 kovo 2013 - 20:58
O kokiam zenkle geriausia seti kopustus?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 02, 20:42)

per jautį sėjai ir buvo blogai?
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2013 03 02, 20:45)
O kokiam zenkle geriausia seti kopustus?

kovą apskritai geriausios dienos visiems kopūstams, gūžinėms salotoms, pomidorams, paprikoms, kas nespėjo dar ir baklažanus galima be pikavimo sėt, tai nuo 20 d. 19,26 iki 22 d.8,50. Tai vėžys, itin derlingas ženklas, bet viską sėjam suvalgymui ar sukonservavimui, ne laikymui per žiemą.

o kopūstų laikymui per žiemą tinka jautis - kovo 14 d. nuo 21,08 iki 17 d. 08,09
derlius bus gausus ir gero skonio.
kitas vėlyvų kopūstų žiemai sėti laikas tik balandį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 kovo 2013 - 22:20
Pomidorus visą laiką sėju per jautį, nieko blogo nepastebėjau, suserga, bet gal kokį spalį, tai lapus nupjauni ir toliau vaisiai kaba, kol užšala. Šiemet įdomumo dėlei pusę pasėjau per jautį pusę per vėžį, pažiūrėsiu ar bus skirtumų, kol kas pastebėjau, kad per jautį sėti iš tikro išdygsta visi kartu maždaug per dvi dienas, o per vėžį lenda ne taip darniai.
Atsakyti
Kokia diena geriausia seti vienmetes gelytes?
Dali pasodinau vakar , per pomidoru diena kazin ar nesuklydau?
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 03 03, 01:48)
Kokia diena geriausia seti vienmetes gelytes?
Dali pasodinau vakar , per pomidoru diena kazin ar nesuklydau?

vakar nebuvo ideali pomidoru diena, tik iš bėdos. ženklas tiko, o mėnulio fazė ne. o gėlėms buvo gera diena. Labiau daugiametėms. Vienmetems visgi mergelė tinkamesnė.
Atsakyti