Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(Vessta @ 2012 05 01, 18:33)
sestadieni bus ne Vezys, o skorpionas, bet irgi tinkamas zenklas ir agurkam ir pomidoram 4u.gif

Aš šį šeštad. ir sekmad. žadu perkelt savuosoius pomidorus į šiltnamį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 05 01, 17:33)
sestadieni bus ne Vezys, o skorpionas, bet irgi tinkamas zenklas ir agurkam ir pomidoram 4u.gif

Taip, ačiū kad pataisėt 4u.gif
Atsakyti
Susiruosiau persodinti savo pipiriukus ir kitus dekoratyvinius medelius i didesnius vazonelius ir dar si bei ta i darza, bet mano mociute pareiske, jog dabar tam netinkamas metas smile.gif Ar tikrai? Gal kas galit pasakyti, kada tada tai geriau padaryti blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 14, 15:44)
Susiruosiau persodinti savo pipiriukus ir kitus dekoratyvinius medelius i didesnius vazonelius ir dar si bei ta i darza, bet mano mociute pareiske, jog dabar tam netinkamas metas  smile.gif Ar tikrai? Gal kas galit pasakyti, kada tada tai geriau padaryti  blush2.gif Aciu  4u.gif

Teisingai sakė,palauk iki sekančio antradienio, dvidešimt antros...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 14, 13:52)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nu bet kaip išlaukti tą savaitę, tai šalnos užeina, tai mėnulis netinka...Jau taip vargsta paprikos induose, visas atsargas išsiurbė...
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 05 14, 17:42)
Nu bet kaip išlaukti tą savaitę, tai šalnos užeina, tai mėnulis netinka...Jau taip vargsta paprikos induose, visas atsargas išsiurbė...

Daugiau turejau galvoj dekoratyvinius augalus,pomidorus pati sodinau šiandien....
Atsakyti
QUOTE(klevo sula @ 2012 05 14, 18:42)

Tai sodinkit, nelaukit, jei matot, kad augalas skursta, nes paskiau ir pats geriausias laikas jo neatgaivalios 4u.gif
Kalbant apie šią savaitę, tai geras laikas būtų šiandien iki pat vidurnakčio, nes mėnulis Žuvyse, derlingas, geras ženklas. Toliau trčiadienį, ketvirtadienį bu Avine, tai neproduktyvus ženklas, bet dekoratyviniams medeliams manau nepakenks, o nuo penktadienio 13 val iki viso šeštadienio galit vėl sodint, nes mėnulis bus derlingale Jautyje, kas ypač tiks jūsų pipiriukams.

Žinoma, jei norit idealiai, tai reiktų viską sodint sekantį trečiadienį {23 d} nuo14,30 iki penktadienio vidurnakčio, nes čia jau kaip ir jūsų močiutė minėjo, bus ir fazė ta ir zodiakas derlingas, tik galvokit ar jūsų augaliai pajėgūs šių dienų sulaukt.
Ir dar trečiadienis, jei tikėsit, tai šiemet kirminų diena, tai jau iedalumo beieškant biggrin.gif sodinimo laikas būtų visas ketvirtadienis ir penktadienis {24 25 d.}.
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 05 14, 16:52)

22 bus pirma para po jaunaties, kuomet nerekomenduojama nieko sėt, sodint, nebent iš didelės didelės bėdos unsure.gif , kaip ir 20, o ypač 21d, tamsus mėnulis bus 4u.gif
Papildyta:
Aš pati einu šiandien pikiuot savo pomidoriukus, nes jie negali laukt iki 24 d schmoll.gif
O kitus jau sodinsiu į šiltnamį šį šeštadienį , kai Jautis bus, nes nuvažiuot galiu tik savaitgaliais, o iki sekančio penktadienio, jie jau būtų per dideli.
Tai vat, kad ir žinai geras dienas, bet dar derini ir prie savęs ir prie pačių augalų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 15 gegužės 2012 - 12:33
Sakykit prasau,o kuri gera diena gelems persodint?(zydincioms)
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 05 15, 14:57)
Sakykit prasau,o kuri gera diena gelems persodint?(zydincioms)

Ir aš bijau, kad nesulauksiu 05.23 dienos, išsodinsiu likusius pomidorus ir paprikas į šiltnamį 05.18-19-20 dienomis Mėnulis bus jautyje wub.gif Tikiuosi nepakenks smarkiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 15 gegužės 2012 - 13:26
kada sodinsit agurkus y lauka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 05 15, 14:25)
Ir aš bijau, kad nesulauksiu 05.23 dienos, išsodinsiu likusius pomidorus ir paprikas į šiltnamį 05.18-19-20 dienomis Mėnulis bus jautyje wub.gif Tikiuosi nepakenks smarkiai. smile.gif

Geriau nelaukit paskutinės 20 d., nes tai bus diena prieš Jaunatį, manau žinot, kad negerai taip 4u.gif
Atsakyti