Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(arnaaa @ 2012 04 22, 19:32)
Tai kelios dienos dabar geros sejai ir pikiavimui? blush2.gif  Siandien gera,bet jegu nulis  doh.gif

22 geriau reikėjo dar nieko nesėt, pirmadienį galima buvo.

Aš tai galvoju agurkus šiandien ar ryt sėt, nes dabar žiedų d, tai gerai agurkams, bet kad dvyniai bevaisis skaitosi. O ryt bus lapų d vėžys, tai bent jau derlingas g.gif gal rytojaus lauksiu, jei nieks nepasidalins kitaip 4u.gif
Atsakyti

Aš tai galvoju agurkus šiandien ar ryt sėt, nes dabar žiedų d, tai gerai agurkams, bet kad dvyniai bevaisis skaitosi. O ryt bus lapų d vėžys, tai bent jau derlingas g.gif gal rytojaus lauksiu, jei nieks nepasidalins kitaip 4u.gif
[/quote]
jei ziedu diena, tai vadinasi gal sekmingai bus persodintos pelargonijos i vazonikus lauke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 04 24, 13:43)
jei ziedu diena, tai vadinasi gal sekmingai bus persodintos pelargonijos i vazonikus lauke  bigsmile.gif

Taip, manau kad galima šiandien visas žydinčias sėt, sodint, persodint.
Atsakyti
Ryt Šv. Morkus visai negalima žemės judinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 04 24, 18:35)
Ryt Šv. Morkus visai negalima žemės judinti  mirksiukas.gif

Per Šv. Jurgį negalima žemės judinti, o tai buvo balandžio 23 diena, o Šv. Morkus - balandžio 25 diena - dar kitaip vadinama daržų diena, sėjama daržuose, ypač tinkama sėti morkas, prasideda daržų sezonas.
Atsakyti
Nu šakės doh.gif Skaičiau per visus forumus kas kur kada. IŠVADA .... PALIKAU BE PORU,BE KOPŪSTU,BE GĖLIU,VOS RIDIKELIAI DYGSTA. tAI mano išvada tokia,Merginos yra ūpas ir sodinkit, nes tai mėnulis negeras,tai žvaigždes ne tam mėnuly, tai jums tos dienos..... ir t.t. mirsim iš bado. Niežti rankos ir kišam i žeme,jug mes moterys turim 6 jausma,tai ko galvot doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 24, 22:28)
Nu šakės doh.gif Skaičiau per visus forumus kas kur kada. IŠVADA .... PALIKAU BE PORU,BE KOPŪSTU,BE GĖLIU,VOS RIDIKELIAI DYGSTA. tAI mano išvada tokia,Merginos yra ūpas ir sodinkit, nes tai mėnulis negeras,tai žvaigždes ne tam mėnuly, tai jums tos dienos..... ir t.t. mirsim iš bado. Niežti rankos ir kišam i žeme,jug mes moterys turim 6 jausma,tai ko galvot  doh.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
man irgi igriso viska ziureti, tikrai vienas kalendorius tada to neleidzia daryti, ziu kitas jau leidzia....as tik prisisaugau treciadieniu - kirminu dienos, o visa kita tai irnesakyk.gif pardavimui neauginu, o sau tikrai uzteks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 24 balandžio 2012 - 21:38
Ei, įdomumo dėlei. Ar gera diena buvo pomidorų sėjai kovo 5 d.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 24 balandžio 2012 - 21:48
QUOTE(irid @ 2012 04 24, 21:56)
Per Šv. Jurgį negalima žemės judinti, o tai buvo balandžio 23 diena, o Šv. Morkus  - balandžio 25 diena - dar kitaip vadinama daržų diena, sėjama daržuose, ypač tinkama sėti morkas, prasideda daržų sezonas.

Na tikriausiai kiekvienam kaime - savos tradicijos ir savi galima/negalima biggrin.gif Mano mama niekada per šv. Morkų "net kuolo žemėn nekiša" - negalima žemės judinti. Ir mums nieko tądien kapstyti neleisdavo smile.gif, sakydavo, kad "kurmiai daržus išknis".. Tai aš ir dabar prisilaikau, su kurmiais nepajuokausi biggrin.gif
O per šv. Jurgį negalima dirbti su darbiniais gyvuliais - ilsisi arkliukai, karvytės pamaloninamos geresniu pašaru.. Tai čia jau išeitų, kad negalima žemės arti su arkliuku ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 24, 21:48)
Ei, įdomumo dėlei. Ar gera diena buvo pomidorų sėjai kovo 5 d.?

Kovo 5 dieną mėnulis buvo liūto ženkle, pagal vienus autorius - tai labai palanki diena pomidorų sėjai, pagal kitus visai nepalanki. Aš ugnies ženklų dienomis nesėju 4u.gif
Atsakyti
Kada geriau perkelti pomidorus į šiltnamį -ar šį savaitgalį 04.28-29 (Liūtas), ar kitą 05.05-05.06 -Skorpionas, bet Fazė pereina iš priešpilnio į pilnatį? g.gif Sėjau aš juos, kai mėnulis buvo Svarstyklėse. Va čia tai klausimas. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 25 balandžio 2012 - 14:36
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 25, 14:34)
Kada geriau perkelti pomidorus į šiltnamį -ar šį savaitgalį 04.28-29 (Liūtas), ar kitą 05.05-05.06 -Skorpionas, bet Fazė pereina iš priešpilnio į pilnatį? g.gif  Sėjau aš juos, kai mėnulis buvo Svarstyklėse. Va  čia tai klausimas. cool.gif

as bandysiu 05.05 sodint, dar priespilnis bus. O liuto zenkle augalu nei sodint,nei persodint nepatariama 4u.gif
Atsakyti