QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 20, 14:20)
Ačiū už naujus namučius
Nėra už ką Gal moderatoriai neištrins, gali pamanyti jog temos dubliuojasi, nes jau yra tema sėjos kalendorius Gal ten tik man nepatiko, nes ten pagrinde rašančios vadovaujasi kitų, mano nuomone dažniausiai "iš lempos" sudarytais kalendoriais O čia būtų šaunu jog su paaiškinimais rašytume patarimus, kodėl būtent ta diena tinkamesnė ar blogesnė
Papildyta:
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 20, 14:20)
Prisijungsiu ir aš su savo pomidorais ir sėsiu kovo 9-10 . Man labai aktualu, nes pernai sėtiems per priešpilnį ir Vėžio ženkle, šakos lūžinėjo ir liepos vidury nusiaubė maras Patikrinsiu kiek tai pasiteisins.
Šaunu, bus matyt ar abiem pasitvirtins ar pasineigs tos astrologų teorijos ir patarimai Aš dar prie pomidorų bandysiu bazilikus ir serenčius sodinti, sako nuo ligų irgi saugo nepamenu kokiame ženkle aš savuosius susėjau, man atrodo nežiūrėjau ženklo išvis, tai nieko gero ir nebuvo, maras nusiaubė
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2012 02 20, 14:27)
aciu uz tema
Kokiomis dienomis dabar galeciau pikiuot pomidoriukus?Jau islinde vazoniniai Black cherry,tai iki kovo vidurio teks ispikiuot.Aciu
Kokiomis dienomis dabar galeciau pikiuot pomidoriukus?Jau islinde vazoniniai Black cherry,tai iki kovo vidurio teks ispikiuot.Aciu
O čia jau reikia Jums spręsti ko reikia ar kad gausiai derėtų, ar kad būtų atsparesni ligoms ar kad vaisiai ilgai laikytųsi ar dar kažko pageidaujate, nes sunku rasti "idealaus" laiko, čia kaip ir žmonių nebūna idealių, panašiai ir su laiku Astrologai pataria kiekvienam susidaryti savo augalų priežiūros kalendorių individualiai