Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(Saulužė @ 2012 03 14, 12:14)
Ačiū merginos 4u.gif
Anglų, rusų nea schmoll.gif ir nemanau, kad į duomenų bazes galima bet kam patekt unsure.gif
Augalų pasaulis dar neskaityta buvo aciuks.gif

Nu joa, reikia gauti iš kokios bibliotekos savo prisijungimą ir slaptažodį ax.gif Bet ten irgi pagrinde užsienio kalbos eina ax.gif
Atsakyti
atsakykite merginos,jus jau daug temų straipsnių skaičiusios,kokia dieną geriausia persodint bonsus....
Papildyta:
doh.gif kaip suprantu reiks laukt priešpilnio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 14, 17:10)
atsakykite merginos,jus jau daug temų straipsnių skaičiusios,kokia dieną geriausia persodint bonsus....
Papildyta:
doh.gif kaip suprantu reiks laukt priešpilnio... unsure.gif

Su bonsais nesu susidūrusi, bet manau Jūs teisi, priešpilnis turėtų tikti kaip ir daugumai augalų, o zodiaką turite pasirinkti irgi pagal savo poreikius 4u.gif Žiūrint koks tas bonsas- ar žydintis ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 kovo 2012 - 17:15
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 18:14)
Su bonsais nesu susidūrusi, bet manau Jūs teisi, priešpilnis turėtų tikti kaip ir daugumai augalų, o zodiaką turite pasirinkti irgi pagal savo poreikius  4u.gif Žiūrint koks tas bonsas- ar žydintis ar ne  4u.gif

na adeniumus noriu persodint,jie žydės tik po 3-4 metų,tai manau į žydėjima nereikia dar žiūrėt...oi sunku,taip nežiūriu sodinu,persodinu kai noro turiu,bet šie augaliukai man brangūs...tad ir susimąsčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 14, 19:10)
na adeniumus noriu persodint,jie žydės tik po 3-4 metų,tai manau į žydėjima nereikia dar žiūrėt...oi sunku,taip nežiūriu sodinu,persodinu kai noro turiu,bet šie augaliukai man brangūs...tad ir susimąsčiau  g.gif

Manau turėtų tikti koks jautis, mergelė, kadangi vaisių neveda, svarstyklės, ožiaragis, gal dar ir koks kitas ax.gif Gal kuri labiau išmananti apie šiuos augalus ir mėnulį pakomentuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 kovo 2012 - 19:36
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 13, 23:47)
: Aš tai jau bandysiu laukti mėnesio galo jei nebus būtinybės  ax.gif Sako, jog pomidoram jautis tinkamiausias  smile.gif

Kuri cia diena bus menesio gale?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 14, 20:48)
Kuri cia diena bus menesio gale?

25-26 jei apie jautį klausiate ax.gif tiek, kad dar jaunatis bus, bet jau gal link pilnėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
[Sveikutės 4u.gif Gal yra planuojančių sėt ridikėlius į šiltnamį? Delčia kaip tik tęsis iki trečiadienio, bet Mėnulis bus Vandenio ženkle. Gal ir negerai, bet kito pairinkimo kovo mėnesį kaip ir nėra. g.gif Jei nepavyks lauksiu balandį Delčios. Balandžio 13-20 dienos (mėnulis bus vandenyje, žuvyse, avine). g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 16, 11:41)
Gal yra planuojančių sėt ridikėlius į šiltnamį?  g.gif

Pas mane jau pasėti ir sudygę.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 16, 13:26)
Pas mane jau pasėti ir sudygę.. smile.gif

Smagu 4u.gif Imsiuos turbūt ir aš šio reikalo. smile.gif
Atsakyti
Žinoma sėk smile.gif aš ridikus sėjau nesidairydama į mėnulį, nes man ne jo reikia, o ridikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 16, 10:41)
[Sveikutės 4u.gif Gal yra planuojančių sėt ridikėlius į šiltnamį? Delčia kaip tik tęsis iki trečiadienio, bet Mėnulis bus Vandenio ženkle. Gal ir negerai, bet kito pairinkimo kovo  mėnesį  kaip ir nėra. g.gif Jei nepavyks lauksiu balandį Delčios. Balandžio 13-20 dienos (mėnulis bus vandenyje, žuvyse, avine).  g.gif

Nelaukite balandžio delčios, iki to laiko jau galėsite valgyti, jei sėsite per šią. Ridikėlius reikia sėti į šiltnamį kaip tik įmanoma tai padaryti, taip kad pirmyn, o dienos dabar tam pačios tinkamiausios.
O dėl mėnulio, tai nežinau kokiam kalendoriuje ir kaip žiūrėjote, bet pripainiojote tai ganėtinai daug. schmoll.gif Dabar mėnulis ožiaragio ženkle ir bus jame iki 17 dienos vakaro, 18- 19 dieną bus vandenio ženkle, tada nieko nedarykite, nebent esate selekcininkai ir norite gauti netikėtų rezultatų, 20-21 dienomis bus žuvų ženkle labai tinkamas ir produktyvus ženklas, sodinkite, sėkite visus šakniavaisius ir po žeme augančias daržoves ir gėles pvz. begonijas. 21-22-23 mėnulio nesimatys visai - tamsusis, susilaikykite nuo sėjos ir sodinimo, bent 22 dieną, 24 dienos vakare jau mėnulis bus danguje - jaunas pjautuvėlis ir vėl prasidės sėja ir sodinimas, jaučio ženkle mėnulis atsidurs 25-26 dienomis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti