Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(arnaaa @ 2012 02 29, 14:52)
Tada bandysiu set ir 3-4 ir 9-10d  lotuliukas.gif

Aš pernai derlingumu nesiskundžiau buvo sėti (per priešpilnį, Mėnulis Vėžio ženkle), net šakos lūžo. Bet kai susirgo maru liepos vidury, tai šiemet noriu kad ir mažiau derlingumo, bet kad tik nesirgų. Tai sėsiu kovo 10 ir stebėsiu, kas iš to išeis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 29, 12:05)
Dar visai geras laikas pomidorams sėti ir kovo 3-4 diena. Šiomis dienomis ir aš pati sėsiu.

O aš galvojau, kad kaip tik 5-6d geros, nes liuto-vaisių dienos g.gif o vėžys 2-4 d. lapų- dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 05, 17:35)
O aš galvojau,  kad kaip tik 5-6d geros, nes liuto-vaisių dienos  g.gif o vėžys 2-4 d. lapų- dienos  g.gif

Tai kad liūtas derlingumu nepasižymi, nors gal kai kurie kalendoriai ir rašo jog vaisių diena, o vėžio derlingumu tai teko įsitikint, tiek kad kaip kažkada sakiau, trapūs būna augalėliai ir derliaus neatlaiko doh.gif pas mane dalis čiliukų šiemet irgi sėta per vėžį, nes niežtėjo rankas doh.gif
Atsakyti
Bet visai galimas daiktas jog dėl to trapumo vėžys ir priskiriamas lapų dienoms, nors kaip supranru visi vandens ženklai priskiriami lapams g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 kovo 2012 - 12:04
QUOTE(irid @ 2012 02 20, 11:45)
Pagal astrologinius kalendorius kovo 7-8 dienomis mėnulis eis mergelės žvaigždynu, o tai reiškia, kad pati žemė padės sėklelei sudygti. Vienas iš palankiausių ženklų pavasarinei sėjai.
Tik nepamirškite - kovo 7 diena - trečiadienis, o šiemet trečiadieniai kirminų dienos. Tai va norit tikėkit ir darykit pagal kalendorius ir prietarus, norit netikėkit ir darykit kaip širdis liepia.

Nusiteikiau šiandien rimtai sėjai biggrin.gif

Tik tos Saulės audros kiek neramina g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ether: 08 kovo 2012 - 13:12
Aš tai dar kenčiu dantis sukandus, nes šiandien mėnulio fazės keičias tai nelabai manau tas gerai, lauksiu šeštadienio jei išlauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 15:23)
Aš tai dar kenčiu dantis sukandus, nes šiandien mėnulio fazės keičias tai nelabai manau tas gerai, lauksiu šeštadienio jei išlauksiu  lotuliukas.gif

Aš ir laukiu 4u.gif Su kovo 8-ąja visas ! Gero derliaus: mylėkite ir būkite mylimos!
Atsakyti
Dar galvoju, ar kol kas dar nėra kiek ankstoka? g.gif
Tarkim 24 d. tinkama, o bet tačiau - kaip iki jos išlaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 08, 13:26)
Aš ir laukiu 4u.gif Su kovo 8-ąja visas ! Gero derliaus: mylėkite ir būkite mylimos!

Ačiū, Jus taip pat su moters diena 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ether @ 2012 03 08, 13:28)
Dar galvoju, ar kol kas dar nėra kiek ankstoka? g.gif
Tarkim 24 d. tinkama, o bet tačiau - kaip iki jos išlaukti doh.gif

Be šansų bent jau man manau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 08, 13:26)

Oj, aš tai pasižadu savu pomidorus, pipiriukus, baklažaniukus, arbūzėlius, moliūgėlius ir visa kitą gėrį laaaaabai mylėti, kad tik anie nebūtų kaprizingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 08, 13:23)
Aš tai dar kenčiu dantis sukandus, nes šiandien mėnulio fazės keičias tai nelabai manau tas gerai, lauksiu šeštadienio jei išlauksiu  lotuliukas.gif

Jei gerai mačiau, tai lyg ir praeitą naktį buvo pati pilnatis, šią naktį mėnulis jau turėtų pradėti dilti. Dabar geros dienos sėjai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O saulės audros neįtakoja augalų? g.gif Aš tai pvz jaučiu, jog kažkaip netaip jaučiuosi doh.gif Tai sakau gal ir augalam nelabai gerai g.gif
Atsakyti