Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

Aišku tada, reiks su arūzais palaukt, ir žiūrėt kad jiems ten geriausia. Pirmadienį kaip tik žiedų dienos ir pilnėjantis - tai tiks.
O būtent ryt ir užsižymėjau, dėl kirminų ir kartu supuolė jaunas mėnulis dvyniuose.
Tai man kaip ir nieko nelieka šiandien sėt g.gif , Nors einu plaušenę pasėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 02 28, 15:46)
Sekit siandien- labai gera diena ir menulis ir zodiakas, o paskiau bus tik kovo 24-25

Siandien jau nepasejau,tai lauksiu 24-25d doh.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2012 02 28, 16:00)
Manyčiau, kad jau veloka po 20 d., pas mane kambariai nėra labai šilti, tai ir kovo pradžiuoj pasėti neperauga.

Pas mus labai silta namuose,na tikiuosi neprasoviau nepasodinusi siandien blush2.gif

Aciu uz pagalba visoms.Dar jus pakamuosiu blush2.gif
Atsakyti
O kai pateka Priešpilnis, tą dieną galima sėt? Ar galios tas pats, kaip ir su Jaunatim ir Pilnatim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 29, 11:33)
O kai pateka Priešpilnis, tą dieną galima sėt? Ar galios tas pats, kaip ir su Jaunatim ir Pilnatim g.gif

Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 02 29, 12:37)

O pvz. aplink Pilnatį po vieną dieną nesėt, ar tik tą pačią dieną, kai pateka Pilnatis, nesėt g.gif
Atsakyti
Tai seti pomidorams geriausias laikas bus kovo 9-10d ? Tie kurie keliaus i siltnami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2012 02 29, 13:03)
Tai seti pomidorams geriausias laikas bus kovo 9-10d ? Tie kurie keliaus i siltnami  blush2.gif

Dar visai geras laikas pomidorams sėti ir kovo 3-4 diena. Šiomis dienomis ir aš pati sėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 29, 11:48)
O pvz. aplink Pilnatį po vieną dieną nesėt, ar tik tą pačią dieną, kai pateka Pilnatis, nesėt g.gif

O čia turit nuspręsti pati, kiek autorių , tiek ir nuomonių, vieni sako nesėti, kiti sako sėti. Aš siūlyčiau nesėti, kai pateka pati pilnatis, o jei yra galimybė tai ir tas dvi dienas aplink, bet jei galimybių nėra, o zodiakas labai palankus ir rankos labai niežti tai sėkit. Pilnatis sėjai mažiau bloga nei tamsus mėnulis, čia mano nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 02 29, 13:08)
O čia turit nuspręsti pati, kiek autorių , tiek ir nuomonių, vieni sako nesėti, kiti sako sėti. Aš siūlyčiau nesėti, kai pateka pati pilnatis, o jei yra galimybė tai ir tas dvi dienas aplink, bet jei galimybių nėra, o zodiakas labai palankus ir rankos labai niežti tai sėkit. Pilnatis sėjai mažiau bloga nei tamsus mėnulis, čia mano nuomone  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Supratau, ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2012 02 29, 12:03)
Tai seti pomidorams geriausias laikas bus kovo 9-10d ? Tie kurie keliaus i siltnami  blush2.gif

Man tai reikia, kad kuo atsparesni būtų augalai, tai kiek skaitinėjau pagal atsparumą ligoms kažkaip neradau tinkamesnio meto unsure.gif Taigi sėsiu kovo 9-10 dienomis, tik neaišku kaip su derėjimu bus g.gif Manau kiekviena turi nuspręsti ko jai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 29, 13:13)
Man tai reikia, kad kuo atsparesni būtų augalai, tai kiek skaitinėjau pagal atsparumą ligoms kažkaip neradau tinkamesnio meto  unsure.gif Taigi sėsiu kovo 9-10 dienomis, tik neaišku kaip su derėjimu bus  g.gif Manau kiekviena turi nuspręsti ko jai reikia  rolleyes.gif

Tai Svarstyklės gi derlingas ženklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2012 02 29, 13:03)

Tada bandysiu set ir 3-4 ir 9-10d lotuliukas.gif
Atsakyti