Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija sode, darže ir gėlyne :)

QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 15:32)
Sorry, atsiliepsiu aš, kuri pernai sėjo jaunatyje.. doh.gif  doh.gif  doh.gif turiu datas užsirašiusi. Viskas augo ir derėjo tikrai gerai..  huh.gif

O tai kurią dieną sėjote, ženklą atrasime, jei dieną pasakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 02 22, 16:42)

Kovo 4-5 dienomis...
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 02 22, 15:28)
Tai gerai, kažkaip palengvėjo biggrin.gif Kadangi žadu grūdint, tai čia labai svarbu dvi savaites atgal atskaičiuot...

Aš ir dalį žadu grūdint drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 15:43)
Kovo 4-5 dienomis...

Na va ir aškink apie tamsaus mėnulio negerą įtaką, kai viskas paneigiama. blush2.gif
2011 metų kovo 4-5 dieną mėnulis buvo žuvų ženkle (tamsus). g.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 02 22, 16:47)
Na va ir aškink apie tamsaus mėnulio negerą įtaką, kai viskas paneigiama.  blush2.gif
2011 metų kovo 4-5 dieną mėnulis buvo žuvų ženkle (tamsus).  g.gif

Tai aš neneigiu, tik dabar ir pažiūrėjau datą ir koks mėnulis buvo. Kai sėjau, visai tuo nepasidomėjau.. Šįmet bandysiu kažkiek į mėnulį ir ženklą žvilgtert, gal dvigubo derliaus sulauksiu biggrin.gif Apsidairiau ir nusprendžiau šiais metais pomidorus sėt vasario 26 arba kovo 2 dieną, kaži nesuklydau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 15:32)
Sorry, atsiliepsiu aš, kuri pernai sėjo jaunatyje.. doh.gif  doh.gif  doh.gif turiu datas užsirašiusi. Viskas augo ir derėjo tikrai gerai..  huh.gif

QUOTE(irid @ 2012 02 22, 15:47)
Na va ir aškink apie tamsaus mėnulio negerą įtaką, kai viskas paneigiama.  blush2.gif
2011 metų kovo 4-5 dieną mėnulis buvo žuvų ženkle (tamsus).  g.gif

Tai juk ne vien mėnulis turi įtakos, yra daugybė veiksnių 4u.gif Tas mėnulis tik kruopelytė tarp daugelio kitų veiksnių mirksiukas.gif Matyt buvo geros augimo sąlygos, buvo mylimi tai tas mėnulis kaip sakant buvo jiems DZIN lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 15:53)
Tai aš neneigiu, tik dabar ir pažiūrėjau datą ir koks mėnulis buvo. Kai sėjau, visai tuo nepasidomėjau.. Šįmet bandysiu kažkiek į mėnulį ir ženklą žvilgtert, gal dvigubo derliaus sulauksiu biggrin.gif Apsidairiau ir nusprendžiau šiais metais pomidorus sėt vasario 26 arba kovo 2 dieną, kaži nesuklydau? g.gif

Geros dienos, tik atkreipkit dėmesį, kad 26 dieną mėnulis į jaučio ženklą įžengs 16.29 val., o kovo 2 dieną į vėžio ženklą įžengs 17.08 4u.gif Aš sau užsižymėjau vasario 28 dieną, bus jaučio ženkle, stengsiuos tada kuo daugiau visko prisėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 02 21, 23:51)
Pernai Mėnulis gegužės 8 dieną buvo vėžio ženkle (pilnėjantis).

Tai blogai, netinka svogūnams smile.gif nors atrodo, kad sodinau 7d, bet vis tiek blogai, bet vėl gi, tą d kaip ir dauguma sodina ir mano kaimynai, o pas juos užderėjo normalūs svogūnai, skirtumas, kad jie jau daug m. sodina ir žino kas i kaip, nepapūsi prieš vištą būdamas viščiuku biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 13:07)
Subjaurojot man nuotaiką, geriau būčiau neskaičiusi... unsure.gif jau ruošiausi kišt savo manikiūrą į žemes ir še tau.. Nežiūriu niekad dangun, bet su savo mėnuliu baigiat ir man neurozę įvaryt doh.gif  smile.gif
Nenusimanau kada man dabar pikiuot, a? g.gif  daigeliai su viltim spokso į naujai jiems paruoštus vazonėlius, o du nevykėliai kalendoriai skirtingai rodo..

Pikiuot laikoma geriausia per Vaisių d., o jos bu vasario 24 d nuo pačio ankstyvo ryto t.y. penktadienį, taip pat visą šeštadienį ir iki sekmadienio, t.y. 26 d 16.29, teigiama, kad šiuo laiku galima absoliučiai viską pikiuot ir viskas puikiai įsišaknys ir prigis ir augs smile.gif

QUOTE(irid @ 2012 02 22, 16:42)

O kur jūs žiūrit koks mėn. zodiakas buvo pernai? 4u.gif
Atsakyti
O kur jūs žiūrit koks mėn. zodiakas buvo pernai? 4u.gif
[/quote]
Turiu paskutinių 10 metų astrologinius kalendorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 22, 16:43)
Kovo 4-5 dienomis...

QUOTE(irid @ 2012 02 22, 16:47)
2011 metų kovo 4-5 dieną mėnulis buvo žuvų ženkle (tamsus).   g.gif

Aš irgi berods sėjau kovo 4 dieną pernai, nu ten išvis buvo tokia masinė sėjimo psichozė biggrin.gif pomidorai augo labai gerai, derlius buvo gausus, gal kiek ligos į vasaros pabaigą ėmė pult, bet manau tai natūralu įvertinant darganotus orus...o pasirodo mėnulis tamsus buvo g.gif ir suprask čia kad nori tuos visus niuansus biggrin.gif nu reiks dar tiksliai į užrašus pažiūrėt, nes man atrodo aš per du kartus viską sėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 22 vasario 2012 - 16:40
g.gif bigsmile.gif matot , kolegės mielos , pasėjom per juodą mėnulį ir gerai buvo...o kaip šiemet bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 22, 18:58)
g.gif  bigsmile.gif matot , kolegės mielos , pasėjom per juodą mėnulį ir gerai buvo...o kaip šiemet bus g.gif

Jei bus blogai, kitamet sėsim per juodą lotuliukas.gif
Atsakyti