Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

mano tikrai nedidelis darbelis na galiu sakyt daugiau nei puse turiu tikiuosi rytoj mano ozkyte bus geresne tai gal ir uzbaigsiu , gal iki pasirodymo spesiu ir apipavidalint pilnai 4u.gif
Atsakyti
supratau, aišku, gražiau pamatyt jau pilnai pabaigtą darbelį, bet ir man prieš artėjančias šventes laiko trūkumas doh.gif nieko nebespėju doh.gif
Atsakyti
Pabaiga. Beliko apiformint smile.gif
Atsakyti
as taipat i pabaiga,tai gal rodomes kitoje savaiteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 04, 13:00)
as taipat i pabaiga,tai gal rodomes kitoje savaiteje  smile.gif

Dėl manęs, tai galim mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane ir pabaiga jau siuvu dalykeli daikta ne daug liko , tai kita sav foto Uodegytei? 4u.gif
Atsakyti
Man liko tik teksta issiuvineti. Tai bus turbut sunkiausias darbas, nes noriu lietuvisko. O tai reiskia, kad reikia ji sutalpinti.
O siaip man mano darbelis labai mielas smile.gif Tiesa, norejau truputi kito, bet schemos niekur neradau. Itariu, kad ateityje as ta rinkinuka visgi nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 03 04, 22:53)
Man liko tik teksta issiuvineti. Tai bus turbut sunkiausias darbas, nes noriu lietuvisko. O tai reiskia, kad reikia ji sutalpinti.
O siaip man mano darbelis labai mielas smile.gif Tiesa, norejau truputi kito, bet schemos niekur neradau. Itariu, kad ateityje as ta rinkinuka visgi nusipirksiu.

gal parodyk ,turesiu gal ax.gif
Atsakyti
O aš link pabaigos, bet dar turiu darbelio, turiu....

Kada paskutinė diena? g.gif
Atsakyti
Bijau, kad as rodysiuos su nebaigtuku blush2.gif nes as siuvineju tik savo malonumui, taip tikrai letai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2012 03 05, 18:08)
Bijau, kad as rodysiuos su nebaigtuku  blush2.gif  nes as siuvineju tik savo malonumui, taip tikrai letai  ax.gif

sia savaite reiktu baigti mirksiukas.gif rodytis galime treciadieni,kad kitoms taip ilgai nereiktu laukti .o ir kaip sakiau,veluojancios gales pasirodyt veliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 kovo 2012 - 17:31
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 05, 10:31)
sia savaite reiktu baigti  mirksiukas.gif rodytis galime treciadieni,kad kitoms taip ilgai nereiktu laukti .o ir kaip sakiau,veluojancios gales pasirodyt veliau  ax.gif

o siust nepabaigtukus ar rodytis veliau tik pabaigtus darbus?
Atsakyti