Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

O as jau ardau doh.gif Nu jergau kokia as ziopla, dar nera buve, kad netektu ardyti kazko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2012 02 28, 00:21)
O as jau ardau  doh.gif  Nu jergau kokia as ziopla, dar nera buve, kad netektu ardyti kazko  doh.gif  doh.gif  doh.gif

cia tik pirmas kartas biggrin.gif ax.gif nesmagus dalykas tas ardymas doh.gif
Atsakyti
sveikos,gavau pgl siuntinuka,ir pradejus pirmi ardymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2012 02 27, 23:21)
O as jau ardau  doh.gif  Nu jergau kokia as ziopla, dar nera buve, kad netektu ardyti kazko  doh.gif  doh.gif  doh.gif

jeigu turiu dar medziagos tai pradedu ant naujos siuvinet , negaliu pakest ardimo , po kike laiko siaip ne taip isardau ax.gif
Atsakyti
mergaites,atsiskaitom ax.gif kaip kam sekasi ax.gif

man liko puse ,baigsiu tik kita savaite,uztrukau su spalvu derinimu doh.gif
Atsakyti
Gal su foto atsiskaitykit smile.gif rolleyes.gif taip norisi pamatyt ka siuvinejat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 02 29, 19:26)
Gal su foto atsiskaitykit smile.gif  rolleyes.gif  taip norisi pamatyt ka siuvinejat biggrin.gif

ne negalima dar ,desim nuotraukas visos kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 29, 19:08)
mergaites,atsiskaitom  ax.gif kaip kam sekasi  ax.gif

Aš jau pabaigiau praeitą savaitę, bet dar nenufotografavau, nes visą šią savaitę esu užimta, grįžtu vėlokai, tad prie dienos šviesos nespėju nufotografuot, o prie kambario- negeros nuotraukos gaunasi schmoll.gif Gal savaitgalį nufotografuosiu.
Atsakyti
aš tik pradedu blush2.gif
kaip supratau pasirodysim jau apiformintus darbelius?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 29, 20:34)
aš tik pradedu blush2.gif
kaip supratau pasirodysim jau apiformintus darbelius?

Apiformintus? Kalbi apie įrėminimą? g.gif Mano darbelis bus tik išsiuvinėtas rolleyes.gif
Atsakyti
o kada terminas pasirodymu? nieko tokio, jei veluosiuu, nes speju, jus rodysites ryte, o pas mane bus naktis? ir as "apiforminsiu" max tiek, kad iskalbsiu ir islyginsiu, jei busiu pabaigus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 02 29, 23:49)
o kada terminas pasirodymu? nieko tokio, jei veluosiuu, nes speju, jus rodysites ryte, o pas mane bus naktis? ir as "apiforminsiu" max tiek, kad iskalbsiu ir islyginsiu, jei busiu pabaigus  blush2.gif

desiu visus kartu,tada laiko skirtumas bus nesvarbus,man nuotraukytes atsiusit mirksiukas.gif

as taipat tik issiuvineta,nes kiti darbeliai eileje laukia ireminimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 vasario 2012 - 22:19