Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(Katu @ 2012 02 26, 23:49)
As kaip ir pritarciau del to siuntimo Uodegytei, bet as nebaigsiu per 2 savaites, o plius is manes iki Lietuvos eitu siuntinys geriausiu atveju 14 darbo dienu, tai taip ir vasaros sulauksim...

o apie koki siuntini kalbi ax.gif nezinau apie koki,as kalbu apie darbeliu nuotraukas blush2.gif siuskite i el. pasta sanex@zebra.lt,arba i az nuoroda nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 vasario 2012 - 22:05
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 26, 14:57)
o apie koki siuntini kalbi  ax.gif nezinau apie koki,as kalbu apie darbeliu nuotraukas  blush2.gif siuskite i el. pasta sanex@zebra.lt,arba i az nuoroda nuotraukos.

aaa, maniau nori Tu visu darbeliu ne nuotrauku, kad padarytum bendra nuotrauka biggrin.gif Dabar viskas aisku, tada atsiusiu, kai bus ka siust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 02 27, 00:12)
aaa, maniau nori Tu visu darbeliu ne nuotrauku, kad padarytum bendra nuotrauka biggrin.gif Dabar viskas aisku, tada atsiusiu, kai bus ka siust  doh.gif

mokyklos nuotrauka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 26, 15:18)
mokyklos nuotrauka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu, panasiai kazka, toks grupinis vaizdas, mazesni priekinej eilej, didesni uz mazesniu, o dar is sutopdom kazka biggrin.gif

O jei rimtai, tai tikrai nuo proto nusokau, pamirsau technologijas biggrin.gif Nu bet kad sios dienos jau tokios, is vien lakstymas su siuntiniais arba ju laukimas, tai pamirsau, kad kazka galima ir ne pasto pagalba siust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 02 27, 05:18)
Nu, panasiai kazka, toks grupinis vaizdas, mazesni priekinej eilej, didesni uz mazesniu, o dar is sutopdom kazka biggrin.gif

O jei rimtai, tai tikrai nuo proto nusokau, pamirsau technologijas biggrin.gif Nu bet kad sios dienos jau tokios, is vien lakstymas su siuntiniais arba ju laukimas, tai pamirsau, kad kazka galima ir ne pasto pagalba siust  doh.gif

tai tu katu JAV kaip supratau ax.gif bigsmile.gif
gerai butu siuntini snd gauti,pradeciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 vasario 2012 - 08:24
sveikos 4u.gif as vakar jau pradejau ax.gif rinkausi is dvieju dizainu pasirinkau mazesni varianta labai nagai niestejo pradet siuvinet tongue.gif didesniam medziagos neturejau
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 23, 13:56)
Dalyvaujancios user posted image

1.Kristute97
2.Libaja
3.Zuzanele
4.Jurginėlis
5.Uodegyte
6.Jolcė
7.Magnetukas
8.Gitta
9.Dantiste
10.Katu
11.Amiyra 

kas jau bebaigiancios ,o kas dar tik pradedancios,dalyviu registravimas baigtas biggrin.gif tik kitam zaidimui.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 27, 01:20)
tai tu katu JAV kaip supratau  ax.gif  bigsmile.gif
gerai butu siuntini snd gauti,pradeciau  blush2.gif

Taip wink.gif
Siandien mamukas atskrenda, nesimatem >2.5 metu wub.gif

Ir lino su blizguciu atves biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jau pradejau thumbup.gif ir panasu, kad per dideli pasirinkau kaip pradedanciajai. Pirmas mano darbas buvo ant aidos ir dabar is kart linas doh.gif yra ka veikti, bet vaizdas visai kitas, nera net ka lyginti bigsmile.gif
Labai dziaugiuosi, kad atsirado drasos sudalyvauti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mano darbelis baigtas, išplautas ir džiūsta. Laukia savo pasirodymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2012 02 27, 16:29)
Ir as jau pradejau  thumbup.gif ir panasu, kad per dideli pasirinkau kaip pradedanciajai. Pirmas mano darbas buvo ant aidos ir dabar is kart linas  doh.gif yra ka veikti, bet vaizdas visai kitas, nera net ka lyginti  bigsmile.gif
Labai dziaugiuosi, kad atsirado drasos sudalyvauti  thumbup.gif

ant lino , saunuole mirksiukas.gif ,ir koks jausmas rolleyes.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 02 27, 16:39)
Sveikutės 4u.gif
Mano darbelis baigtas, išplautas ir džiūsta. Laukia savo pasirodymo wub.gif

spartuole 4u.gif

o as bednai vis dar laukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 vasario 2012 - 14:46
QUOTE(Gitta @ 2012 02 27, 07:29)
Ir as jau pradejau  thumbup.gif ir panasu, kad per dideli pasirinkau kaip pradedanciajai. Pirmas mano darbas buvo ant aidos ir dabar is kart linas  doh.gif yra ka veikti, bet vaizdas visai kitas, nera net ka lyginti  bigsmile.gif
Labai dziaugiuosi, kad atsirado drasos sudalyvauti  thumbup.gif

Pas mane situacija analogiska - ir darbas didelis, ir ant lino esu siuvinejus gal tik 2 mazas atvirutes. Aisku, lino negavau, siuvineju ant evenweave, bet kol kas labai patinka, labiau nei ant AIDOS. Gal del to, kad schemos dekingos - ner daug spalvu, daug pasikartojanciu motyvu. Puse issiuvinejus galima kita puse be schemos jau varyt smile.gif

Bet as irgi labai dziaugiuos, laukiu rezultato thumbup.gif
Atsakyti