Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Kokios Jūs sparčios... Šaunuolės 4u.gif O aš išsirinkau nemažą paveiksliuką, tai net nežinau kaip pavyks spėti...bet aš pasistengsiu biggrin.gif Vakar jau pradėjau, bet šiandien darbas sustojo, nes mažiukė su aukšta temperatūra...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 25, 09:47)
rolleyes.gif
Man šie dizainai nepatiko. Sakiau, niekada nesiuvinėsiu. Bet, matau, kad klydau rolleyes.gif Tereikia išsirinkti nors kiek patinkantį paveikslėlį, siuvinėjant jis tampa mielas ir darbas einasi wub.gif
Džiaugiuosi, kad įsijungiau į žaidimą. Bus proga išbandysti įvairesnius dizainus, nes kitaip jų būčiau gal niekada ir nesiuvinėjus doh.gif

Man zinok irgi nepatiko, bet labai dziaugiuos, kad prisijungiau - labai smagiai siuvinejas, lengvas tas dizainas, kaip tik tinka man, tokiai pradedanciajai, kuri nera didesnio paveikslelio issiuvinejus.
Patiko tas ju paprastumas, simetriska simetrija. Nemanau, kad baigsiu, nes mama uz poros dienu atvaziupoja, tai ir namus reik paruost sveciui, ir siaip labai itemptas menesio galas, o dar tenka derintis prie naujagimes, bet as irgi labai dziaugiuos, kad pradejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 25, 16:29)
Aš jau pradėjau ir beveik įpusėjau thumbup.gif

Siuvinėju ant Aidos. Ir pagal schemą reikia, bet nesiuvinėsiu užrašo. Nesinori man tų angliškų žodžių  schmoll.gif Šiek tiek improvizuosiu rolleyes.gif

Kaip suprantu, šitas žaidimas ir yra tam, kad galėtume improvizuoti ir fantaziją rodyti. Nes jeigu visos darytume pagal tikslius aprašymus - koks įdomumas?
Aš kai rinkausi paveiksliuką, dukrytė padėjo išsirinkt, paprašė jai albumą aplenkt ir pati parodė kokiu paveiksliuku., Taigi, mano violetinės gėlytės liko kitam kartui smile.gif. O siuvinėjasi smagiai - irgi vakar per kelias valandas trečdalį o gal ir daugiau padariau.
Atsakyti
kas ydomiausia tai ,kad keletas jusu nesidairot i tokius dizainus.o va pameginot ir visai puikus atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 26, 12:50)
kas ydomiausia tai ,kad keletas jusu nesidairot i tokius dizainus.o va pameginot ir visai puikus atsiliepimai  thumbup.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif Mano paveiksliukas jau į pabaigą. Labai jis man patiko. Nusprendžiau jį panaudoti arbatos dėžutei rolleyes.gif
Atsakyti
Ogo, kokie tempai pas jus thumbup.gif Man iki trecdalio kaip iki menulio biggrin.gif Arba mano paveiksliukas didelis, arba tempai leti biggrin.gif

Musu paveiksliuko istorija tokia, kad labai primine musu pakrantes, atostogas, tai paderinom prie keliu MB padarytu nuotrauku.
Atsakyti
taip teisingai zaidimas kaip lyg darbeliu imrovizacija,turiu keleta sampleriuku kuriuos "trumpinau",nedasiuvinejau kai kuriu motyvu.nes juk siuvinejat sau,o ideju begalybe,kaip ta darbeli siuvinesit,ant ko ir kur ji poto panaudosit.noriu paprasyti o gal ir pasiulyti isiuvinetus darbelius siusti man,poto kai visos baigsite.kartu ir sudeciau. nes idomu butu pamatyt juos visus kartu bigsmile.gif
Atsakyti
kaip įdomu, kad daugelis sugalvojot kitaip panaudot darbelius: knygelėms, dėžutėms thumbup.gif aš irgi nusprendžiau adatų knygelę pasidaryt bigsmile.gif tik dar nepradėjau doh.gif sulaužiau vieną lankelį, tai dabar damušinėju velykinei atvirutei siuvinuką, kad kitas lankelis atsilaisvintų blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as issirinkau paveiksleli doh.gif Na ir prisikankinau ax.gif Rodos ir ta noreciau, rodos ir ana, o kur paskui deciau, kur deretu, kur pritiktu. Norejosi ir tokio, kur nereiktu papildomai siulu pirkti. Tai va, siaip ne taip issirinkau, prisiderinau spalvytes (cia dar teks pazaisti, paimprovizuoti) ir jau pora kryziuku sukryziavojau thumbup.gif
Atsakyti
pritariu Uodegytei biggrin.gif
aš dar net nepradėjau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man liko paskutiniai kryželiai. Šiandien pabaigsiu thumbup.gif Ryt liks išskalbti rolleyes.gif Patiko šio dizaino darbelis. Nekantriai laukiu naujų... wub.gif
Visą savaitę dirbsiu, tad laiko nedaug laisvo turėsiu, todėl ateisiu tik paskaitinėti kaip jums sekasi smile.gif
Atsakyti
As kaip ir pritarciau del to siuntimo Uodegytei, bet as nebaigsiu per 2 savaites, o plius is manes iki Lietuvos eitu siuntinys geriausiu atveju 14 darbo dienu, tai taip ir vasaros sulauksim...
Atsakyti