Jau kokie grooooožiai
wow kokie groziai uzpavydejau tokiu puosmenu saunuoles,kad nepatingejot siuvinet
Labai gražūs darbeliai, mergaitės Visos šaunuolės, auksarankės negaliu nei vienos išskirti
Vau puikus darbeliai merginos visi savotiškai mieli ir puikus darbeliai Puikiai pasidarbavote šaunuolės
Man irgi labai labai patiko visi darbukai, labai ikvepiantys ir susildantys
Kokie šilti darbeliai visi, iškart Kalėdinė nuotaika apima labai mielos eglutės, dar patiko Amiyros meduoliukas dar įdomu man, pas Zuzanele kaip įtvirtinta eglutė į vazoniuką? Ten koks modelinas baltas?
ačiū ten iš Tralala Lutin de noel
o tu gal pati dažei audinį eglutei? prisimenu lyg kažką apie dažymą su arbata šnekėjot
QUOTE(B_March @ 2012 11 12, 13:04)
man irgi labai labai patiko! pati taip pat siuvinėjau motyvą su seniu besmegeniu (tik dar nespėjau susiūti), labai įdomu buvo palyginti, koks jis kitų darbeliuose atrodo, motyvas tas pats, bet darbeliai visiškai skirtingi dar sužavėjo Dantistės pirmojo darbelio motyvas o šiaip matosi, kad visos stengėsi darbelius gražiai pateikti, mes visos šaunuolės net Kalėdinė nuotaika apėmė
ačiū ten iš Tralala Lutin de noel
o tu gal pati dažei audinį eglutei? prisimenu lyg kažką apie dažymą su arbata šnekėjot
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 13, 09:24)
aha, dažiau kava, pirmą kartą gyvenime bet rezultatu patenkinta - šiek tiek pasendino audinį, gavosi didesnis kontrastas su baltais siuvinėjimo siūlais. pirmo bandymo metu dažiau du skirtingų spalvų lino gabaliukus palyginimui ir šiek tiek per ilgai palaikiau juos orkaitėje džiovindama. tai su šiuo viskas buvo gerai, bet pradėjus siuvinėti ant antrojo - ėmė irti siūlai iš pradžių net nesupratau, kas vyksta gerai, kad nedaug buvau išsiuvinėjus
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 13, 09:34)
aš savajį dažiau ,gal nelabai matosi
matosi matosi ypač jei tikroji lino spalva - balta!
QUOTE(B_March @ 2012 11 13, 12:55)
aha, dažiau kava, pirmą kartą gyvenime
dabar tik įsižiūrėjau ,tikrai gražiai atrodo
Merginos, darbeliai tai
Kaip užsimaniau, ką nors pati padaryti
Kaip užsimaniau, ką nors pati padaryti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 13, 11:39)
sumastėm va tokį siuvinėt
koks mielas seneliukas kokio jis dydžio maždaug gaunasi?