Kiekviena dedama nuotrauką darbelio,pasirašykite savo niką ,kad žinotume kuris kieno darbelis.
Ačiū Uodegytei už prisijungimo duomenis
Atsiprašau, kad mano darbelis nebaigtas dar nesugalvojau, kokį darysiu pritvirtinimą, prieš tai noriu pabaigti siuvinėti visus žaisliukus. Čia vienintelis, kurį kol kas esu susiuvusi, toks pošleivis gavosi, bet dėl to tik dar mielesnis Eglutės kamienas - cinamono lazdelė. Siuvinėta ant 32 ct. lino per vieną siūliuką. Eglutę susiuvau biskorno dygsniu, karoliukai Mill Hills. Viršūnėje vėliau dar prisiūsiu sagą ar kokią nors dekoratyvinę žvaigždutę - žiūrėsiu, ką tinkamo pavyks rasti.
Smagu stebėti, kaip albumas pilnėja
Atsiprašau, kad mano darbelis nebaigtas dar nesugalvojau, kokį darysiu pritvirtinimą, prieš tai noriu pabaigti siuvinėti visus žaisliukus. Čia vienintelis, kurį kol kas esu susiuvusi, toks pošleivis gavosi, bet dėl to tik dar mielesnis Eglutės kamienas - cinamono lazdelė. Siuvinėta ant 32 ct. lino per vieną siūliuką. Eglutę susiuvau biskorno dygsniu, karoliukai Mill Hills. Viršūnėje vėliau dar prisiūsiu sagą ar kokią nors dekoratyvinę žvaigždutę - žiūrėsiu, ką tinkamo pavyks rasti.
Smagu stebėti, kaip albumas pilnėja
QUOTE(B_March @ 2012 11 11, 08:42)
O cia pasirodysit?
Man be šansų nufotografuot- fotikas su manim nedraugauja
Jei nesupyksit eglutę ryt pasirodysiu. Kaip visad, darbai užpuola netikėtai
QUOTE(mila* @ 2012 11 11, 23:39)
Jei nesupyksit eglutę ryt pasirodysiu. Kaip visad, darbai užpuola netikėtai
mes darbelius į galeriją dedame
prisijungimo duomenys į až
Įkėliau ir aš. Aišku neprisiruošiau niekaip nufotkint dienos šviesoj ir ne visai eglutės pas mane, nu bet gal neišbrokysit
tai lyg ir ,jurginėlio ir milos betrūksta
as tik sausainelio nespejau susiut bus susiutas ir prikimstas
RODYMOSI DIENA
jurginelis kol kas negalės pasirodyt ta ji pasirodys vėliau
Visa galerija
Amiyra
Uodegyte
Rituker
B_March
Zuzanele
Dantistes abu darbeliai
Darbeliai visų išties puikūs ,smagu buvo stebėti ,kaip galerija pildėsi kiekvienu grožiu ,ŠAUNUOLĖS
jurginelis kol kas negalės pasirodyt ta ji pasirodys vėliau
Visa galerija
Amiyra
Uodegyte
Rituker
B_March
Zuzanele
Dantistes abu darbeliai
Darbeliai visų išties puikūs ,smagu buvo stebėti ,kaip galerija pildėsi kiekvienu grožiu ,ŠAUNUOLĖS
man irgi labai labai patiko! pati taip pat siuvinėjau motyvą su seniu besmegeniu (tik dar nespėjau susiūti), labai įdomu buvo palyginti, koks jis kitų darbeliuose atrodo, motyvas tas pats, bet darbeliai visiškai skirtingi dar sužavėjo Dantistės pirmojo darbelio motyvas o šiaip matosi, kad visos stengėsi darbelius gražiai pateikti, mes visos šaunuolės net Kalėdinė nuotaika apėmė