Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Kiekviena dedama nuotrauką darbelio,pasirašykite savo niką ,kad žinotume kuris kieno darbelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 lapkričio 2012 - 15:16
Ačiū Uodegytei už prisijungimo duomenis 4u.gif

Atsiprašau, kad mano darbelis nebaigtas blush2.gif dar nesugalvojau, kokį darysiu pritvirtinimą, prieš tai noriu pabaigti siuvinėti visus žaisliukus. Čia vienintelis, kurį kol kas esu susiuvusi, toks pošleivis gavosi, bet dėl to tik dar mielesnis hihihi.gif Eglutės kamienas - cinamono lazdelė. Siuvinėta ant 32 ct. lino per vieną siūliuką. Eglutę susiuvau biskorno dygsniu, karoliukai Mill Hills. Viršūnėje vėliau dar prisiūsiu sagą ar kokią nors dekoratyvinę žvaigždutę - žiūrėsiu, ką tinkamo pavyks rasti.

Smagu stebėti, kaip albumas pilnėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 11 lapkričio 2012 - 14:42
QUOTE(B_March @ 2012 11 11, 08:42)

Smagu stebėti, kaip albumas pilnėja  thumbup.gif

O cia pasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 11 11, 17:16)
O cia pasirodysit?

darbeliai bus galerijoj,bet ir yra galimybe iš galerijos įkelti nuotrauką čia ax.gif jai merginos morės ,tai galėsiu įkelt.

na pan kaip čia ,spaudžiant ant pav. rodys galeriją ax.gif

user posted image

labai prašau darbelių kol kas nekomentuoti ,kol nesukels visų 4u.gif ačiū
Atsakyti
Man be šansų nufotografuot- fotikas su manim nedraugauja doh.gif
Atsakyti
Jei nesupyksit eglutę ryt pasirodysiu. Kaip visad, darbai užpuola netikėtai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 11 11, 23:39)
Jei nesupyksit eglutę ryt pasirodysiu. Kaip visad, darbai užpuola netikėtai doh.gif

mes darbelius į galeriją dedame

prisijungimo duomenys į až
Atsakyti
Įkėliau ir aš. Aišku neprisiruošiau niekaip nufotkint dienos šviesoj doh.gif ir ne visai eglutės pas mane, nu bet gal neišbrokysit pomidorai2.gif
Atsakyti
tai lyg ir ,jurginėlio ir milos betrūksta blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif as tik sausainelio nespejau susiut smile.gif bus susiutas ir prikimstas smile.gif
Atsakyti
RODYMOSI DIENA thumbup.gif

jurginelis kol kas negalės pasirodyt ax.gif ta ji pasirodys vėliau ax.gif

Visa galerija

Amiyra

user posted image

Uodegyte

user posted image

Rituker

user posted image

B_March

user posted image

Zuzanele

user posted image

Dantistes abu darbeliai

user posted image

user posted image

Darbeliai visų išties puikūs ploja.gif ,smagu buvo stebėti ,kaip galerija pildėsi kiekvienu grožiu ,ŠAUNUOLĖS user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 lapkričio 2012 - 11:40
man irgi labai labai patiko! pati taip pat siuvinėjau motyvą su seniu besmegeniu (tik dar nespėjau susiūti), labai įdomu buvo palyginti, koks jis kitų darbeliuose bigsmile.gif atrodo, motyvas tas pats, bet darbeliai visiškai skirtingi thumbup.gif dar sužavėjo Dantistės pirmojo darbelio motyvas wub.gif o šiaip matosi, kad visos stengėsi darbelius gražiai pateikti, mes visos šaunuolės biggrin.gif thumbup.gif net Kalėdinė nuotaika apėmė bigsmile.gif
Atsakyti