Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(amiyra @ 2012 11 07, 14:06)
na liko tik susiut smile.gif tikiuosi siandien vakare ta padaryt nes kitais vakarais laiko nebus ir tikiuosi dar viena miela motyvaa spesiu uzbaigt? kada rodomes? ar kazkam foto siust ar cia tiesiog idedam?
4u.gif

turi iniciatorė pasirodyt ax.gif siūskit nuotraukas Jurginėliui
Atsakyti
dar nera ka siust biggrin.gif tai siunciam 11 11 iki vakaro ir kai sudes tai pirmadieni antradieni matysim ar tinka kitom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 11 07, 14:14)
dar nera ka siust  biggrin.gif  tai siunciam 11 11 iki vakaro ir kai sudes tai pirmadieni antradieni matysim ar tinka kitom?  ax.gif

Kokia grazi data ax.gif Man tinka smile.gif
Atsakyti
man ir tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 11 07, 13:14)
dar nera ka siust  biggrin.gif  tai siunciam 11 11 iki vakaro ir kai sudes tai pirmadieni antradieni matysim ar tinka kitom?  ax.gif

Man ir... Tik vis priminkit, nes sklerozė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
gražiai darbuojatės thumbup.gif
siųskit nuotraukas man į až iki sekmadienio vakaro, pirmadienį parodysiu visoms biggrin.gif
Atsakyti
gal i emeila butu patogiau ? ax.gif nes i az reiks tada dar koiam puspalyje patalpint smile.gif
Atsakyti
Data man tinka.

Dėl to, ar į emailą, ar į AŽ, aš už AŽ, nes jeigu mes pačios nepatalpinsim į kokį nors puslapį, reikės tuo užsiimt Jurginėliui. Nenorėčiau užkrauti jai papildomo darbo mirksiukas.gif Nebent ji pati pasakytų, kad sutinka.
Atsakyti
tai galim tada ir pacios tik gal visos i viena dedam , kurios cia del to geriau nusimano kur talpint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 11 08, 17:10)
tai galim tada ir pacios  tik gal visos i viena dedam , kurios cia del to geriau nusimano kur talpint smile.gif

galima i jandex ,galiu užsiregistruoti,ir kiekvienai duot prisijungimo duomenis,ten kiekviena patalpint galės,reiks tik prisijungt ,reg. nereikės.nes fotki,man ten sąmyšis rolleyes.gif

Atsakyti
man tinka 4u.gif
Atsakyti
štai mes jau Č I A thumbup.gif čia ir el.paštas yra laugh.gif

kaip įkelti darbelį,ir duomenis prisijungimo klauskit į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 lapkričio 2012 - 16:53