Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2012 10 26, 14:56)
Sveikos merginos, nežinau, ar spėsiu paradyti darbelį iki sekmadienio  verysad.gif . Praeitą savaitę patekau į avariją, 19 metų vaikėzas įlėkė į mano automobilio šoną.  doh.gif Labai daug rūpesčių ir streso, iki dabar nebuvau prisėdusi prie siuvinėjimo. Galbūt reiktų išsibraukti iš sąrašo šį kartą... prisijungsiu prie kito darbelio.

labai kebli situacija ohmy.gif kiek strioko tai aš žinau ,ir mums tas pats buvo ,buvo tokia graži diena ,nutarėm prie jūros nuvažiuot ,privažiuodami prie perėjos ,mačiau kad šuo išbėgo į perėją ( šeimininkai jo, jau buvo kitoje perėjos pusėje ) mes buvom treti,pirma mašina sutabdė,už jos senolė ,o mes į senolę,pirma nuvažiavo lyg niekur nieko ,senolė išlipus net nematė to šuns,aš su nervais ,norėjau vytis šeimininkus, rėkiu ,senolė nesupranta apie ką aš ,o vyras šoke doh.gif laimei pas senole kablys,jai nieko ,o mums truputis bėdų buvo.lyg šiol keikiu ,tokius neatsakingus šuns šeimininkus,bausti tokius schmoll.gif ir dar kartą bausti g.gif

turbūt nedėkinga savaitė mums buvo blink.gif

linkiu ,kad viskas susitvarkytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 spalio 2012 - 13:39
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2012 10 26, 13:56)
Sveikos merginos, nežinau, ar spėsiu paradyti darbelį iki sekmadienio  verysad.gif . Praeitą savaitę patekau į avariją, 19 metų vaikėzas įlėkė į mano automobilio šoną.  doh.gif Labai daug rūpesčių ir streso, iki dabar nebuvau prisėdusi prie siuvinėjimo. Galbūt reiktų išsibraukti iš sąrašo šį kartą... prisijungsiu prie kito darbelio.

teko tokį dalyką patirt, tik man nestipriai buvo aplamdę, bet vis tiek doh.gif svarbu pati nenukentėjai friends.gif o mes atsiskaitom lygtai lapkričio 11d., tai dar daugiau nei 2 savaitės, gal dar bus laiko ir noro pasiuvinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą merginos group.gif Streso buvo beprotiškai daug, be raminančių po to neapsėjau. Vis dar mano mašiniukas taisomas, bet ir nežinau, kaip reiks sėsti prie vairo, baimė atsiradusi verysad.gif
Na manau iki Lapkričio 11 d. susikaupsiu ir padarysiu darbelį, visgi siuvinėjimas veikia raminančiai smile.gif
Atsakyti
Manau ir aš šį etapą praleisiu,esu išsiuvinėjusi tik vieną motyvą,o laiko skiriu kitiems darbams ,su malonumo pasigėrėsiu jūsų darbeliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 13:54
Šią savaitę rodotės darbelius 4u.gif
Atsakyti
aha- būt gerai juos pabaigus būti doh.gif . Išsiuvinėt išsiuvinėjau, o kai jau reikia tą eglutę susiūt- kažkokia nesąmonė gaunasi...
Atsakyti
Viena eglute per praeita savaite iveikiau ax.gif Daugiau nesinori daryti, nes yra dar vienas nebaigtas darbelis smile.gif
Pirma karta dalyvauju tokiam "reikaliuke", iskilo klausimu rolleyes.gif Kuria diena keliam nuotraukas? Kiekviena atskirai desim ar kazkas vienas sukels?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 06, 11:28)
aha- būt gerai juos pabaigus būti  doh.gif . Išsiuvinėt išsiuvinėjau, o kai jau reikia tą eglutę susiūt- kažkokia nesąmonė gaunasi...

drinks_cheers.gif aš vieną susiuvau, išverčiau, nesąmonė doh.gif norėjau kad tokia kampuota būtų, neišsivertė kampučiai tie...persiuvau trikampį daugmaž tokį, vis tiek ne taip kažkas doh.gif galiausiai padariau pinkeep'ą biggrin.gif
Atsakyti
ant ko tvirtinai? Kartono ar faneros? Bet aš jau neprisiduosiu laiku, nes ryt guluosi į ligoninę, jei ten nepritrūks įkvėpimo- susiūsiu, jei ne- grįžus kažką sumeistrausiu
Atsakyti
tvirtinau ant storesnio kartono 4u.gif
Atsakyti
Aš susiuvau, prikimšau, kartono nenaudojau, beliko tik ant kažko ją pastatyt rolleyes.gif
Atsakyti
na liko tik susiut smile.gif tikiuosi siandien vakare ta padaryt nes kitais vakarais laiko nebus ir tikiuosi dar viena miela motyvaa spesiu uzbaigt? kada rodomes? ar kazkam foto siust ar cia tiesiog idedam?
4u.gif
Atsakyti