Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

aš vieną jau pagaminau, tik ne visai eglutės formos išėjo blush2.gif dabar antrą baigiu siuvinėt smile.gif o ar būtinai turi būti eglutės, ar tinka ir kitokių formų žaisliukai?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 22, 14:13)
aš vieną jau pagaminau, tik ne visai eglutės formos išėjo blush2.gif dabar antrą baigiu siuvinėt smile.gif o ar būtinai turi būti eglutės, ar tinka ir kitokių formų žaisliukai?

turbūt ,aš taipat ne eglutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 22, 14:03)
Prasidėjo antra savaitė , Kalėdinių eglučių siuvinėjimas  ax.gif kaip kam sekasi ,ar yra pradėjusių  blush2.gif

Aš jau seniai išsiuvinėjau, bet susiūt laiko visai neturiu. Kol grįžtu namo, padarau valgyt, jau ir tamsu. O su mano akimis knebinėtis prie naktinio apšvietimo- doh.gif Bet pasistengsiu gal kaip nors. O kada pabaiga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 22, 16:27)
Aš jau seniai išsiuvinėjau, bet susiūt laiko visai neturiu. Kol grįžtu namo, padarau valgyt, jau ir tamsu. O su mano akimis knebinėtis prie naktinio apšvietimo- doh.gif Bet pasistengsiu gal kaip nors. O kada pabaiga? g.gif

lapkričio 11 išeina sekmadienis,bet galime nebūtinai sekmadieni,kaip nuspresime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 22, 17:08)
lapkričio 11 išeina sekmadienis,bet galime nebūtinai sekmadieni,kaip nuspresime  blush2.gif

O tai iki to laiko padarysiu, dar ir savaite anksčiau, nes turėsiu laisvesnio laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
mano jau ir antras gatavas ax.gif smagu tokius darbelius daryt, tik jau siūnant tai prasikeikiau doh.gif biggrin.gif teks biscornine siūle turbūt sekantį daryt, arba pirkt siuvimo mašiną biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik šiandien pirmuosius kryželius pradėjau dėliot. Bet kad schemutė mažytė, tai greit pabaigsiu.
Atsakyti
Aš vieną eglutę jau išsiuvinėjau ax.gif
Atsakyti
Aš sekmadienį nusidažiau įvairių spalvų lino gabaliukus įvairiais būdais, gavosi visi skirtingi, dabar niekaip negaliu apsispręst, kuris gražiausias biggrin.gif doh.gif

Ką tik baigiau vieną eglutę, bet siūsiu tik išsiuvinėjus visas. Galvojau taip pat apie biskorno siūlę, bet dabar kažkaip žiūriu ir mąstau, ar man taip įstrižai gausis tą siūlę gražiai padaryti... g.gif Ir dar niekaip neapsisprendžiu dėl antros pusės - ar siuvinėti, ar liną imti ar šiaip kokią medžiagėlę.. umn.gif
Atsakyti
kaip matau-smagiai darbuojatės visos, šaunuolės thumbup.gif
mano išsiuvinėta, liko tik apipavidalint ax.gif šią savaitę sutvarkysiu bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif as viena siaip ne taip uzbaigiau nemazas gavosi bigsmile.gif

kitus noriu tokius visai mazuciukus padaryt , kad mano mazute galetu ant eglutes kabinet smile.gif tikiuosi bent kelius spesiu padaryt ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nežinau, ar spėsiu paradyti darbelį iki sekmadienio verysad.gif . Praeitą savaitę patekau į avariją, 19 metų vaikėzas įlėkė į mano automobilio šoną. doh.gif Labai daug rūpesčių ir streso, iki dabar nebuvau prisėdusi prie siuvinėjimo. Galbūt reiktų išsibraukti iš sąrašo šį kartą... prisijungsiu prie kito darbelio.
Atsakyti