Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Pradėjau ieškotis primitive schemų kalėdinių ir nieko nerandu, kad eglutei tiktų. Gal kuri užmatėt dar kokių puslapėlių g.gif
Atsakyti
praetam psl nuorodą eglutėms įdėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 spalio 2012 - 20:19
Dabar permečiau osinkoj- Tralala irgi link primitive panašūs, mačiau ten kai ką.
Atsakyti
As vakar suzinojau, kad siandien pas mus atskrenda svecias, tad visiskai neprisesiu prie siuvinejimo iki menesio galo. Pasitraukiu sad.gif
Labai lauksiu jusu rezultatu, o su savo zaisliukais pasirodysiu iki metu galo - planuoju padaryt dukrytems po viena.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 10 18, 23:44)
As vakar suzinojau, kad siandien pas mus atskrenda svecias, tad visiskai neprisesiu prie siuvinejimo iki menesio galo. Pasitraukiu sad.gif

console.gif lauksim pasirodant
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 18, 21:22)
Dabar permečiau osinkoj- Tralala irgi link primitive panašūs, mačiau ten kai ką.

nu jūs man tundrai paaiškinkit blush2.gif tie primitive, ar čia yra toks atskiras dizainas, ar čia tiesiog apibūdinimas įvairių paprastų schemučių, nes aš tai išsiuvinėjau net nežinau kokį, panašu į RP blush2.gif dabar siuvinėju acufactum ir dar porą motyvų nusižiūrėjau iš LHN ir kažkokio A mon ami pierre... Tai tinka tokie? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 19, 21:16)
nu jūs man tundrai paaiškinkit blush2.gif tie primitive, ar čia yra toks atskiras dizainas, ar čia tiesiog apibūdinimas įvairių paprastų schemučių, nes aš tai išsiuvinėjau net nežinau kokį, panašu į RP blush2.gif dabar siuvinėju acufactum ir dar porą motyvų nusižiūrėjau iš LHN ir kažkokio A mon ami pierre... Tai tinka tokie? blush2.gif

primitive kaip suprantu ,senienos ir pan. ax.gif į RP yra panašumų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 spalio 2012 - 19:28
primityvizmas-tai apgalvotas vaizdo supaprastinimas, todėl dažnai atrodo kaip vaiko piešinukas, naivus, geras, kai kur paslaptingas, kartais ne visada aiškus. Kartais terminas "primityvizmas" pritaikomas menininkams, kurie yra savamoksliai, nors juos galima drąsiai vadinti grynuoliais.
dažnai su panieka žiūrima į primityvizmą, laikant jį paprastu, neįdomiu. Tačiau, kai iš arčiau pažvelgi ir pradedi siuvinėti šiuos fantastiškus nuostabus mažus dalykėlius, tikiu, kad įsimylėsit ir negalėsite sustoti. Ši siuvinėjimo pakraipa gali pasigirti tokiais garsiais dizaineriais kaip Barbara Ana, Bent Creek, Dany Brod...(vertimas iš rusiško puslapėlio)

man primityvai-tai ne tik "senienų" siuvinėjimas, juk čia galima keisti ne tik medžiagytę, bet ir improvizuoti su siūlų spalva, taip tiesiog paryškinant vaizdą ar padarant savo darbą vintažiniu.
Acufaktum nepriskirčiau prie primityvo, tai gal jau kitos pakraipos siuvinėjimas, tačiau Lizzie Kate, Blackbird Designs, With the needle ant thread, Val"s Stuff, Mosey"n me, Shepherd's Bush, Tralala ir dar daug daug kitų .....
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 19, 20:24)
primitive kaip suprantu  ,senienos ir pan.  ax.gif į RP yra panašumų  rolleyes.gif

atrodo į temą gaminu biggrin.gif bandysiu šiemet visą eglutę tokiais natūraliais dalykėliais puošt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 19, 22:38)
primityvizmas-tai apgalvotas vaizdo supaprastinimas, todėl dažnai atrodo kaip vaiko piešinukas, naivus, geras, kai kur paslaptingas, kartais ne visada aiškus.

istorijos dozė swoon.gif pirmieji mano primitive darbai ir buvo DANYBROD ,šis dizainas mane tiesiog pakerėjo ax.gif LIZIE KATE man taipat patinka wub.gif LIZIE KATE turi panašumų su BARBARA ANA DESIGNS ,jie tokie vaikiški ,įdomūs ir žaismingi dizainai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 spalio 2012 - 23:23
kokia sauni ideja thumbup.gif tai viena is mano svajoniu, eglute nukabinet tokiais siuvinukais wub.gif negarantuoju ,kad prisisjungsiu. gerai apgalvosiu ar spesiu i laiko remus.
Atsakyti
Prasidėjo antra savaitė , Kalėdinių eglučių siuvinėjimas ax.gif kaip kam sekasi ,ar yra pradėjusių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 spalio 2012 - 12:08