Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 13, 10:12)
1.Uodegytė
2.rasiux-
3. zuzanele
4.rituker
5.amiyra
6.Katu
7.Visad.su.tavimi
8.mila*
9.Jurginėlis
10. Dantiste
11.B_March
siulyčiau pabaigtukų nuotraukas atsiųsti man, o kai visos pabaigs-parodysiu vieną bendrą galeriją(jei sutinkat) mirksiukas.gif

Oho, kiek mergaiciu prisijungusiu bendram darbui bigsmile.gif ... Labai saunu thumbup.gif
O as tyliai su nekantrumu lauksiu jusu darbuku foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 10 13, 15:22)
As pradesiu tik po poros savaiciu. Pirmadieni iskrendu atostogauti  bigsmile.gif

tai kaip ir busim pabaigusios,o kam tada įsirašei jai atostogų išeini unsure.gif merginos gal nuo pirmadienio pradėkim,o tokiam smulkiam ne per daug 3,4 savaites blink.gif dviejų manau pilnai užtektų sleep.gif
Atsakyti
kaip nuspręsit, taip ir bus mirksiukas.gif

pirmadienį startuojam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man merginos dar vis neaisku, ar bendras procesas eglutes gaminimo ar bet kokio Kaledinio zaisliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2012 10 14, 12:43)
Man merginos dar vis neaisku, ar bendras procesas eglutes gaminimo ar bet kokio Kaledinio zaisliuko?  g.gif

jurginėlis sutiko,kad kas nori jungiasi prie jos,kas nori siuvinėja pagal save,tokia pat kalėdine tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 13, 17:56)
tai kaip ir busim pabaigusios

Pradzioje minejo, kad darysim 3,4 savaites, todel isirasiau smile.gif Manau per savaite buciau iveikus eglute tongue.gif Jei darysit dvi savaites, tuomet isbraukit mane is saraso rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 14 spalio 2012 - 15:14
o gal 3-4 sav . man reiktu keliu eglutes zaisliuko taip nors pasidaryciau ,o tai nuo praeitu metu na niekaip nejuda jie pas mane taip nejuda, o pasipuost egle norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 10 14, 20:44)
o gal 3-4 sav . man reiktu keliu eglutes zaisliuko taip nors pasidaryciau ,o tai nuo praeitu metu na niekaip nejuda jie pas mane taip nejuda, o pasipuost egle norisi smile.gif

aš irgi norėčiau bent kokius 3 pasidaryt panašaus stiliaus 4u.gif vieną jau išsiuvinėjau, dabar suku galvą kaip susiūt į eglutę doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, juk sakiau, kaip pasakys daugumos balsas, taip ir bus, juk čia ir susirinkom, kad suteiktume sau malonumą, kad būtų šilta ir gera doh.gif

Dantiste, aš siūčiau iš blogos pusės, po to išverščiau ir užsiūčiau paslėptu dygsniuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 15, 09:53)
mergaitės, juk sakiau, kaip pasakys daugumos balsas, taip ir bus, juk čia ir susirinkom, kad suteiktume sau malonumą, kad būtų šilta ir gera doh.gif

Dantiste, aš siūčiau iš blogos pusės, po to išverščiau ir užsiūčiau paslėptu dygsniuku bigsmile.gif

tada taip ir darom,aš taipat porą pasidarysiu ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat už kelias savaites, nes noriu pasidaryti ne vieną žaisliuką. O kaip tada rodysimės? Visus, kiek padarėm, ar kiekviena turėsim pasirinkti tik vieną, geriausiai pavykusį? smile.gif

Dar norėjau paklausti - kur Uodegytė įdėjo daugiau eglučių schemų - jos siuvinėtos ant žalio lino, bet tokio šiuo metu neturiu, o siuntimas užtruks, kaip manot, ar gerai atrodytų ir ant "normalaus" lino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 15, 14:20)

Dar norėjau paklausti - kur Uodegytė įdėjo daugiau eglučių schemų - jos siuvinėtos ant žalio lino, bet tokio šiuo metu neturiu, o siuntimas užtruks, kaip manot, ar gerai atrodytų ir ant "normalaus" lino?  g.gif

tai žinoma,spalva ne pati svarbiausia mirksiukas.gif

o aš jau adatėlę į rankas thumbup.gif nusidažiau liną ,fantastiškai atrodo ,kaip vintažinis linas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 spalio 2012 - 12:29