num, aš tai jau išsirinkau porą motyvų, kibsiu į darbą
eglutę bandysiu biskorno siūle susiūt, kad kitaip nemoku manau turėtų gautis
Jungsiuos ir aš prie šios temos- lai pasnaudžia tie mano šunys
Aš taip pat prisijungsiu prie eglučių siuvinėjimo
Dėkui, Uodegyt
eglutės dydis 100*100 kryžiukų, yra brėžinukas, tačiau čia jau pačioms tektų prisiderint, nes neaišku ant kokio dydžio audinuko siuvinėsit, per kelis siūliukus.
mergytės, padarykim sąrašiuką, o kam reikia eglutės schemos-į a.ž. paraškykit savo el. paštą(nemoku kaip Uodegytė nuorodos padaryt )
1.Uodegytė
2.rasiux-
3. zuzanele
4.rituker
5.amiyra
6.Katu
7.Visad.su.tavimi
8.mila*
9.Jurginėlis
gal dar kas prisijungs
eglutės dydis 100*100 kryžiukų, yra brėžinukas, tačiau čia jau pačioms tektų prisiderint, nes neaišku ant kokio dydžio audinuko siuvinėsit, per kelis siūliukus.
mergytės, padarykim sąrašiuką, o kam reikia eglutės schemos-į a.ž. paraškykit savo el. paštą(nemoku kaip Uodegytė nuorodos padaryt )
1.Uodegytė
2.rasiux-
3. zuzanele
4.rituker
5.amiyra
6.Katu
7.Visad.su.tavimi
8.mila*
9.Jurginėlis
gal dar kas prisijungs
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 12, 20:16)
gal dar kas prisijungs
ir aš, ir aš bet aš savo pasirinktus motyvus siuvinėsiu, jei galima jau pradėjau vieną
Kada darbelius rodysimes?
mane pamiršot
1.Uodegytė
2.rasiux-
3. zuzanele
4.rituker
5.amiyra
6.Katu
7.Visad.su.tavimi
8.mila*
9.Jurginėlis
10. Dantiste
11.B_March
siulyčiau pabaigtukų nuotraukas atsiųsti man, o kai visos pabaigs-parodysiu vieną bendrą galeriją(jei sutinkat)
2.rasiux-
3. zuzanele
4.rituker
5.amiyra
6.Katu
7.Visad.su.tavimi
8.mila*
9.Jurginėlis
10. Dantiste
11.B_March
siulyčiau pabaigtukų nuotraukas atsiųsti man, o kai visos pabaigs-parodysiu vieną bendrą galeriją(jei sutinkat)
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 13, 12:12)
Tai kada finalas?
jau minėjau, kad laiko skiriama 3-4 savaites, bet jei visos pabaigsim ankščiau - tai ir rodysimės
As pradesiu tik po poros savaiciu. Pirmadieni iskrendu atostogauti