Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

o būtent tokį žaisliuką, ar tinka ir kitų dizainų? g.gif tada mielai prisijungčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 12, 14:12)
o būtent tokį žaisliuką, ar tinka ir kitų dizainų? g.gif tada mielai prisijungčiau bigsmile.gif

tai vat aš taipat norėčiau iš savų,bet tokiu pat dizainu ax.gif galėtume tokius primytivius darbelius siuvinėti ,pas mus visiška naujiena būtų rolleyes.gif

primitive
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 spalio 2012 - 12:39
tikrai labai smagu būtų, jei prie šios eglutės prisijungtų ir kiti mažučiai darbeliai primityvai(juk ne visoms ši eglutė gali patikti mirksiukas.gif )
gal pavadintume žaisliukų eglutei bendru projektu, laiko skirtume 3-4 savaites, kad neskubėt, apgalvot. O pasirodytume jau vienu metu, gal Uodegytė padarytų darbelių galeriją? kaip manot g.gif

pasiryžusioms siuvinėt eglutę schemą atsiųsiu bigsmile.gif
Atsakyti
primitive
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 12, 14:45)
tikrai labai smagu būtų, jei prie šios eglutės prisijungtų ir kiti mažučiai darbeliai primityvai(juk ne visoms ši eglutė gali patikti mirksiukas.gif )
gal pavadintume žaisliukų eglutei bendru projektu, laiko skirtume 3-4 savaites, kad neskubėt, apgalvot. O pasirodytume jau vienu metu, gal Uodegytė padarytų darbelių galeriją? kaip manot g.gif

pasiryžusioms siuvinėt eglutę schemą atsiųsiu bigsmile.gif

nebenoriu ,tegul kita apsiima ax.gif gal kam nepatiks,per mažas nuotraukas įdėsiu,bet mielai atsiūsiu schemas kam reikės mirksiukas.gif
man įdomus puslapiukas šis wub.gif ne pagal temą,bet gal kam patiks smile.gif

cross stitch
primitive

p.s. kad pasendinti audinį,galite pamirkyti į stipriai užplikytą arbatą,arba kavos tirščius ax.gif ,bet poto jos nebeplauti .bus įdomu pabandyti ir pačiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 spalio 2012 - 13:09
man tai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
prisijungčiau ir aš 4u.gif Jurginėli gal galėtumėt eglutės schemutę atsiųst? smile.gif
Atsakyti
Jei gerai supratau, darom tokia pacia eglute, bet siuvinejam ant jos ka norim? ne butinai ta giria? smile.gif As noreciau prisijungt irgi, jei kas ismokys ta egle padaryt blush2.gif
Atsakyti
man ir ant eglutes noretusi tokiu mazu egluciu smile.gif jungiuosi ir as smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir man patiko ši eglutė wub.gif Tik kaip ją pasiūti? Gal yra schema? g.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as 4u.gif
Atsakyti
o jai norit nebutinai eglutės,galime siuvinėti tokius ax.gif schemos nebūtinai gali būt iš šių paveiksliukų ,kojinaitės schemą turiu ax.gif

user posted image user posted image

aš jau pasiruošiau medžiagėlę ,laukiu pradžios thumbup.gif

ir ačiū jurginėliui už temą siuvinėjimo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 spalio 2012 - 17:36
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 12, 19:33)
o jai norit nebutinai eglutės,galime siuvinėti tokius  ax.gif schemos nebūtinai gali būt iš šių paveiksliukų ,kojinaitės schemą turiu ax.gif

Aš norėčiau eglutės, todėl reiktų siuvimo schemutės. O motyvą pasirinkčiau pati... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 spalio 2012 - 18:20