o būtent tokį žaisliuką, ar tinka ir kitų dizainų? tada mielai prisijungčiau
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 12, 14:12)
o būtent tokį žaisliuką, ar tinka ir kitų dizainų? tada mielai prisijungčiau
tai vat aš taipat norėčiau iš savų,bet tokiu pat dizainu galėtume tokius primytivius darbelius siuvinėti ,pas mus visiška naujiena būtų
primitive
tikrai labai smagu būtų, jei prie šios eglutės prisijungtų ir kiti mažučiai darbeliai primityvai(juk ne visoms ši eglutė gali patikti )
gal pavadintume žaisliukų eglutei bendru projektu, laiko skirtume 3-4 savaites, kad neskubėt, apgalvot. O pasirodytume jau vienu metu, gal Uodegytė padarytų darbelių galeriją? kaip manot
pasiryžusioms siuvinėt eglutę schemą atsiųsiu
gal pavadintume žaisliukų eglutei bendru projektu, laiko skirtume 3-4 savaites, kad neskubėt, apgalvot. O pasirodytume jau vienu metu, gal Uodegytė padarytų darbelių galeriją? kaip manot
primitive
nebenoriu ,tegul kita apsiima gal kam nepatiks,per mažas nuotraukas įdėsiu,bet mielai atsiūsiu schemas kam reikės
man įdomus puslapiukas šis ne pagal temą,bet gal kam patiks
cross stitch
primitive
p.s. kad pasendinti audinį,galite pamirkyti į stipriai užplikytą arbatą,arba kavos tirščius ,bet poto jos nebeplauti .bus įdomu pabandyti ir pačiai
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 12, 14:45)
tikrai labai smagu būtų, jei prie šios eglutės prisijungtų ir kiti mažučiai darbeliai primityvai(juk ne visoms ši eglutė gali patikti )
nebenoriu ,tegul kita apsiima gal kam nepatiks,per mažas nuotraukas įdėsiu,bet mielai atsiūsiu schemas kam reikės
man įdomus puslapiukas šis ne pagal temą,bet gal kam patiks
cross stitch
primitive
p.s. kad pasendinti audinį,galite pamirkyti į stipriai užplikytą arbatą,arba kavos tirščius ,bet poto jos nebeplauti .bus įdomu pabandyti ir pačiai
man tai tiko
prisijungčiau ir aš Jurginėli gal galėtumėt eglutės schemutę atsiųst?
Jei gerai supratau, darom tokia pacia eglute, bet siuvinejam ant jos ka norim? ne butinai ta giria? As noreciau prisijungt irgi, jei kas ismokys ta egle padaryt
man ir ant eglutes noretusi tokiu mazu egluciu jungiuosi ir as
Sveikos
Ir man patiko ši eglutė Tik kaip ją pasiūti? Gal yra schema?
Ir man patiko ši eglutė Tik kaip ją pasiūti? Gal yra schema?
Jungiuosi ir as
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 12, 19:33)
o jai norit nebutinai eglutės,galime siuvinėti tokius schemos nebūtinai gali būt iš šių paveiksliukų ,kojinaitės schemą turiu
Aš norėčiau eglutės, todėl reiktų siuvimo schemutės. O motyvą pasirinkčiau pati...