Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

ko tais pas jus tylu ramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 05 07, 17:08)
ko tais pas jus tylu ramu g.gif

nieko cia nebera ,orai atsilo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o tai kur geliu darbeliai? rolleyes.gif Nebedaret?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 05 08, 10:22)
Sveikos, o tai kur geliu darbeliai? rolleyes.gif Nebedaret?

as dariau savas,bet pasirodziau kitoje temoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal jau prisiatostogavot? gal vel pradesim procesiukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 24 rugsėjo 2012 - 07:51
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 09 24, 09:25)
Sveikos,gal jau prisiatostogavot? gal vel praesim procesiukus ax.gif

sveika pražuvėle biggrin.gif būtų neblogai ,kelis ccn pradėjus ,bet numetus trumpam.geras būtų postūmis išsiuvinėt ax.gif
Atsakyti
Zinok siuvinejima esiu i sona numetus,niekaip neatrandu laiko jam doh.gif Mezgu neriu siuo metu blush2.gif
Butu smagu jei atsirastu norinciu,gal itaikys man norima tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 09 24, 07:52)
Zinok siuvinejima esiu i sona numetus,niekaip neatrandu laiko jam doh.gif Mezgu neriu siuo metu blush2.gif
Butu smagu jei atsirastu norinciu,gal itaikys man norima tema biggrin.gif

Vasara saulė vilioja ir siuvinėti nesinori, o dabar atėjo ruduo, lyg ir reiktų grįžti prie darbų, bet visviena rankos nekyla. g.gif Stovi ant stalo darbelis vis pasižiūriu, reikia iki lapkričio galo pabaigti, o dar galo nesimato. jei daugiau susirinktų tai ir motyvacija atsirastų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės,
kadangi Kalėdos jau ne už kalnų, o namus pasipuošti mažomis smulkmenėlėmis, manau, malonu visoms, todėl kviečiu bendrai siuvinėti štai tokį darbelį
user posted image
photo upload

ar bus norinčių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 12 spalio 2012 - 09:07
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 12, 11:02)
sveikos, mergaitės,
kadangi Kalėdos jau ne už kalnų, o namus pasipuošti mažomis smulkmenėlėmis, manau, malonu visoms, todėl kviečiu bendrai  siuvinėti štai tokį darbelį

ar bus norinčių g.gif

aš norėčiau bigsmile.gif o gal būtų galima papildyti dar keliais primitive darbeliais blush2.gif sudėsiu daugiau ,kas dalyvaus tam nuorodėlę duosiu mirksiukas.gif jurginėli ar nieko prieš blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 spalio 2012 - 10:03
Jurginėli- turi omeny- kalėdinį žaisliuką? Gal reik jungtis g.gif - bet ir vėl šunims šabaš bus hihihi.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau, bet ar yra kokia instrukcija, kaip iš siuvinuko padaryti būtent tokį žaisliuką? Nes aš atgrubnagė - pati niekaip nesugalvosiu blush2.gif Ir kokio jis maždaug dydžio? Man reikėtų suspėti padaryti bent 6 biggrin.gif gerai būtų ir skirtingi motyvai 4u.gif
Atsakyti