ko tais pas jus tylu ramu
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 05 07, 17:08)
ko tais pas jus tylu ramu
nieko cia nebera ,orai atsilo
Sveikos, o tai kur geliu darbeliai? Nebedaret?
QUOTE(gladiole @ 2012 05 08, 10:22)
Sveikos, o tai kur geliu darbeliai? Nebedaret?
as dariau savas,bet pasirodziau kitoje temoje
Sveikos,gal jau prisiatostogavot? gal vel pradesim procesiukus
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 09 24, 09:25)
Sveikos,gal jau prisiatostogavot? gal vel praesim procesiukus
sveika pražuvėle būtų neblogai ,kelis ccn pradėjus ,bet numetus trumpam.geras būtų postūmis išsiuvinėt
Zinok siuvinejima esiu i sona numetus,niekaip neatrandu laiko jam Mezgu neriu siuo metu
Butu smagu jei atsirastu norinciu,gal itaikys man norima tema
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 09 24, 07:52)
Zinok siuvinejima esiu i sona numetus,niekaip neatrandu laiko jam Mezgu neriu siuo metu
Vasara saulė vilioja ir siuvinėti nesinori, o dabar atėjo ruduo, lyg ir reiktų grįžti prie darbų, bet visviena rankos nekyla. Stovi ant stalo darbelis vis pasižiūriu, reikia iki lapkričio galo pabaigti, o dar galo nesimato. jei daugiau susirinktų tai ir motyvacija atsirastų
sveikos, mergaitės,
kadangi Kalėdos jau ne už kalnų, o namus pasipuošti mažomis smulkmenėlėmis, manau, malonu visoms, todėl kviečiu bendrai siuvinėti štai tokį darbelį
photo upload
ar bus norinčių
kadangi Kalėdos jau ne už kalnų, o namus pasipuošti mažomis smulkmenėlėmis, manau, malonu visoms, todėl kviečiu bendrai siuvinėti štai tokį darbelį
photo upload
ar bus norinčių
QUOTE(jurginėlis @ 2012 10 12, 11:02)
sveikos, mergaitės,
ar bus norinčių
ar bus norinčių
aš norėčiau o gal būtų galima papildyti dar keliais primitive darbeliais sudėsiu daugiau ,kas dalyvaus tam nuorodėlę duosiu jurginėli ar nieko prieš
Jurginėli- turi omeny- kalėdinį žaisliuką? Gal reik jungtis - bet ir vėl šunims šabaš bus
Aš labai norėčiau, bet ar yra kokia instrukcija, kaip iš siuvinuko padaryti būtent tokį žaisliuką? Nes aš atgrubnagė - pati niekaip nesugalvosiu Ir kokio jis maždaug dydžio? Man reikėtų suspėti padaryti bent 6 gerai būtų ir skirtingi motyvai