Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 10, 11:25)
ir as darbais apsikrovus  unsure.gif bet issirinkau viena motyva,musu butu 4,bet gal uzteks,o zuzanele ka nors issirinkai ?

Aš tai ne, nes nežinojau ar siuvinėsim... blush2.gif
Atsakyti
aš gal susilaikysiu, nes nelimpa man jų gėlės blush2.gif
jei kas šaus-išsiuvinėsiu patylom ax.gif
Atsakyti
ir as sikart praleidziu, nes reikia kazkaip prisiverst pabaigti pradeta... nors tam velykiniam labai man patiko dalyvauti.
Atsakyti
Jei tik keturiese dalyvaujam, gal prailginame laiką registracijai - jei susirinktų didesnė kompanija, būtų smagiau smile.gif
Aš tendencingai čia siūlau blush2.gif , nes mano mažas apsirgęs, tai dabar truputį nėra nei laiko, nei įkvėpimo siuvinėti, bet iki motinos dienos būtinai turiu pagaminti porą gėlyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 11, 13:25)
Jei tik keturiese dalyvaujam, gal prailginame laiką registracijai - jei susirinktų didesnė kompanija, būtų smagiau smile.gif
Aš tendencingai čia siūlau  blush2.gif , nes mano mažas apsirgęs, tai dabar truputį nėra nei laiko, nei įkvėpimo siuvinėti, bet iki motinos dienos būtinai turiu pagaminti porą gėlyčių  ax.gif

man acufactum ne problema,bet gal kitos neatranda siame dizaine nieko grazaus,tada siuvinekime bet kokias geles ax.gif
Atsakyti
mergaites i sarasiuka uzsirase kelios,matyt daugeliui acufactum dizainas nepatinka ,tad laukiu DALYVIU papildant sarasiuka,siuvinejant pavasario tema "GĖLĖS'' user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 balandžio 2012 - 12:03
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 04, 11:24)
Papildyta:
Pasiskaityk savo parašą  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nors ir labai pavėluotai, bet atsakysiu biggrin.gif Aš tikrai daug visko spėju, bet be siuvinėjimo turiu aibes pomėgių ir reikalų, tad tiesiog nebesuspėju pasidalinti kam skirti laiką smile.gif o šiandien pagalvojau gal aš labai lėtai siuvinėju, nes jūs taip greitai prisiuvinėjat visko, kaip mašinos dirbat thumbup.gif Gal kažkaip tuos kryžiukus pagreitintai darot, yra kokia paslaptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2012 04 16, 16:24)
Aš tikrai daug visko spėju, bet be siuvinėjimo turiu aibes pomėgių ir reikalų,

Pažiūrėk mano parašą mirksiukas.gif biggrin.gif (visą puslapį, ne tik siuvinėjimo dalį)
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 17, 21:32)
Pažiūrėk mano parašą  mirksiukas.gif  biggrin.gif (visą puslapį, ne tik siuvinėjimo dalį)

Tada dar yra kur man tobulėti blush2.gif Paskolink tos išminties kaip reikia viską susidėlioti ir nešvaistyti laiko veltui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 11, 13:25)
Aš tendencingai čia siūlau  blush2.gif , nes mano mažas apsirgęs, tai dabar truputį nėra nei laiko, nei įkvėpimo siuvinėti, bet iki motinos dienos būtinai turiu pagaminti porą gėlyčių  ax.gif

tavo bloge man patinka ir tinka pats pirmas postas thumbup.gif

tavo planuose mirabile faina bigsmile.gif ta jos suknele tokia iskilminga,ir puosni,gal kada ir as tokiai puosnybei prisiruosiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 balandžio 2012 - 21:51
Na mergikės- kokią naują temą organizuojat 4u.gif , ar po daržus išsilakstėt?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 26, 21:29)
Na mergikės- kokią naują temą organizuojat  4u.gif , ar po daržus išsilakstėt?

reikia suziuret ka turime ax.gif
Atsakyti