Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

merginos ar jau traukiam burtu keliu sekanti dizaina? ax.gif pirma pasisiulusi i az trauks blush2.gif

primenu dizainus, kurie turi musu sekancios temos GĖLĖS schemu

Mtsa
Acufactum
Creation point de croix
Dfea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 balandžio 2012 - 08:08
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 05, 10:08)
merginos ar jau traukiam burtu keliu sekanti dizaina?  ax.gif pirma pasisiulusi i az trauks  blush2.gif

primenu dizainus, kurie turi musu sekancios temos GĖLĖS schemu

Mtsa
Acufactum
Creation point de croix
Dfea

Manau šitaip įtiksim visoms- ir tos, kurios nori gėlų, ir tos, kurios nori siuvinėti dizainus mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek laiko siuvinejimui si karta bus? g.gif kai ka sumasciau,bet bijau rasytis,kad nespesiu issiuvinet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 04 05, 11:24)
kiek laiko siuvinejimui si karta bus? g.gif  kai ka sumasciau,bet bijau rasytis,kad nespesiu issiuvinet unsure.gif

iki motinos dienos tai dar toli,kaip kitos planuoja,tai dvi savaites ,kaip visad ax.gif
Atsakyti
reik gal bandyt,bet tikrai 2savaiciu man neuzteks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 04 05, 11:28)
reik gal bandyt,bet tikrai 2savaiciu man neuzteks schmoll.gif

tai koki lengvuti pasiimk ax.gif
Atsakyti
ne nesirasau,nebent netyciom apsiimciau,jei ka busiu neakivaizdine biggrin.gif
Atsakyti
Su zuzanele skelbiam 4 etapo dizaina Acufactum

registruokites i az 4u.gif

schemos

konverteriai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 balandžio 2012 - 10:00
Kažkaip labai tylu... Gal traukiam kitą temą? Ką siūlot? g.gif
Atsakyti
Užsišventė gal merginos hihihi.gif aš tai šįkart susilaikau, nes noriu vieną darbą greičiau pabaigt, jau vilkinu labai blush2.gif ir jau prisižadėjau kitą pradėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 10, 11:20)
Užsišventė gal merginos hihihi.gif aš tai šįkart susilaikau, nes noriu vieną darbą greičiau pabaigt, jau vilkinu labai blush2.gif ir jau prisižadėjau kitą pradėti doh.gif

ir as darbais apsikrovus unsure.gif bet issirinkau viena motyva,musu butu 4,bet gal uzteks,o zuzanele ka nors issirinkai ?
Atsakyti
Aš jau turiu gėlių prisiuvinėjus- gal galiu apsimesti, kad dabar sudalyvavau biggrin.gif , būtų proga dar pasimaivyti, o dirbt nereikėtų biggrin.gif
Su Velykom visas darbštuoles 4u.gif
Atsakyti