merginos ar jau traukiam burtu keliu sekanti dizaina? pirma pasisiulusi i az trauks
primenu dizainus, kurie turi musu sekancios temos GĖLĖS schemu
Mtsa
Acufactum
Creation point de croix
Dfea
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 05, 10:08)
merginos ar jau traukiam burtu keliu sekanti dizaina? pirma pasisiulusi i az trauks
Mtsa
Acufactum
Creation point de croix
Dfea
Mtsa
Acufactum
Creation point de croix
Dfea
Manau šitaip įtiksim visoms- ir tos, kurios nori gėlų, ir tos, kurios nori siuvinėti dizainus
kiek laiko siuvinejimui si karta bus? kai ka sumasciau,bet bijau rasytis,kad nespesiu issiuvinet
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 04 05, 11:24)
kiek laiko siuvinejimui si karta bus? kai ka sumasciau,bet bijau rasytis,kad nespesiu issiuvinet
iki motinos dienos tai dar toli,kaip kitos planuoja,tai dvi savaites ,kaip visad
reik gal bandyt,bet tikrai 2savaiciu man neuzteks
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 04 05, 11:28)
reik gal bandyt,bet tikrai 2savaiciu man neuzteks
tai koki lengvuti pasiimk
ne nesirasau,nebent netyciom apsiimciau,jei ka busiu neakivaizdine
Kažkaip labai tylu... Gal traukiam kitą temą? Ką siūlot?
Užsišventė gal merginos aš tai šįkart susilaikau, nes noriu vieną darbą greičiau pabaigt, jau vilkinu labai ir jau prisižadėjau kitą pradėti
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 10, 11:20)
Užsišventė gal merginos aš tai šįkart susilaikau, nes noriu vieną darbą greičiau pabaigt, jau vilkinu labai ir jau prisižadėjau kitą pradėti
ir as darbais apsikrovus bet issirinkau viena motyva,musu butu 4,bet gal uzteks,o zuzanele ka nors issirinkai ?
Aš jau turiu gėlių prisiuvinėjus- gal galiu apsimesti, kad dabar sudalyvavau , būtų proga dar pasimaivyti, o dirbt nereikėtų
Su Velykom visas darbštuoles
Su Velykom visas darbštuoles