Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(vėzdūnė @ 2012 04 04, 16:40)
Laba diena, merginos,
jūsų visų Velykiniai darbeliai nuostabūs,  4u.gif tikrai neišskirčiau nei vienos. Aš dar tik pradedu siuvinėti kryželiu, todėl į didesnius darbelius žiūriu su baltu pavydu, dar negreit imsiuos tokių g.gif Todėl man parūpo dantistės kiaušinukai ant pagaliukų. Norėčiau paklausti, kas jų viduje: kartonas ar kokia kietesnė medžiagytė? Būsiu dėkinga už paaiškinimą  smile.gif

gali parasyti jai i az mirksiukas.gif

ideja skolinausi tik del paveiksliuko,bet pagrinde panaudojau dezute is parduotuves ,taigi nemanau kad kazka kopijavau ax.gif beje as savo darbeliu labai dziaugiuosi,ir lauru neskinu,kitoje temoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 balandžio 2012 - 14:49
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 04, 15:42)
gali parasyti jai i az  mirksiukas.gif

ideja skolinausi tik del paveiksliuko,bet pagrinde panaudojau dezute is parduotuves ,taigi nemanau kad kazka kopijavau  ax.gif

Nu ir kas, kad jei ir motyvas kopijuotasi, juk TAI darei TU tik kitam pavidale. nemanau, kad reikia šiuo atveju teisintis...kiekviena kažką kopijuojam, tik padarom savaip,shemų mes juk nekuriam, o tik jomis naudojamės, todėl jei radai TU, tai galiu rasti ir AŠ ar dar kas nors KITAS, bet perteikiam juk savaip mirksiukas.gif ...

Geltonai nesupratau unsure.gif ...dabar jau pagavau kampą biggrin.gif ...kur man iki jūsų laurų lotuliukas.gif Čia buvo rezultatas, o pasigyriau procesu kaip ir priklauso-siuvinėjimo temoj...o gal kokių taisyklių nežinau, nu nėra siuvinėjimas mano arkliukas smile.gif

Nu tikrai man smagu pasirodyt, kad kažkas gaunasi ir su siūlais, bet jei negalima tai tikrai nebus sunku susilaikyt, norai tai tik geri-gal kam reikės, per AŽ nemažai su kuo esu pasidalinusi schemutėmis, jei būtų leista dėkavot temoj, pamatytum uodegyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 balandžio 2012 - 14:58
Kaip gražu!tiek graziu darbeliu vienoje vietoje,fantastika!!!atrodo net šilčiau pasidarė belaukiant Sv.Velykų.
Tai nauja tema "Motinos dienai"-gėles?ar bet kas ?ir kiek laiko skiriama?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 04 04, 19:06)
Kaip gražu!tiek graziu darbeliu vienoje vietoje,fantastika!!!atrodo net šilčiau pasidarė belaukiant Sv.Velykų.
Tai nauja tema "Motinos dienai"-gėles?ar bet kas ?ir kiek laiko skiriama?

del temos dar nenusprendem ax.gif dar gal kas pasisakys ax.gif
Atsakyti
Nuostabūs velykiniai darbeliai merginos, vos nenugriuvau pamačius. Nenoriu nei vienos išskirti, nes visi darbai tiesiog puikūs thumbup.gif .
Atsakyti
Uodegyt, o gal tarp mūsų suplanuotų dizainų yra kokie su kvietkais, tai tiktų visoms ir nenukryptume nuo užsibrėžto tikslo-susipažinti su dizainais
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 04 04, 20:15)
Uodegyt, o gal tarp mūsų suplanuotų dizainų yra kokie su kvietkais, tai tiktų visoms ir nenukryptume nuo užsibrėžto tikslo-susipažinti su dizainais

mtsa
acufactum
creation point de croix
dfea

sie dizainai turi geliu schemu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėzdūnė @ 2012 04 04, 15:40)
Laba diena, merginos,
jūsų visų Velykiniai darbeliai nuostabūs,  4u.gif tikrai neišskirčiau nei vienos. Aš dar tik pradedu siuvinėti kryželiu, todėl į didesnius darbelius žiūriu su baltu pavydu, dar negreit imsiuos tokių g.gif Todėl man parūpo dantistės kiaušinukai ant pagaliukų. Norėčiau paklausti, kas jų viduje: kartonas ar kokia kietesnė medžiagytė? Būsiu dėkinga už paaiškinimą  smile.gif

siuvinėjau ant plastikinės kanvos, iškirpau, blogojoj pusėj dėjau veltinį ir apsiuvau kraštus. Ir įkišau medinį iešmelį biggrin.gif
Atsakyti
vau kokiu grožiu prigaminote 4u.gif negalėčiau nei vieno darbelio išskirti visi savotiškai gražus wub.gif puiku laukiant Šv. Velyku pamatyti vienoje vietoje tokių grožybių primenančius artėjančia švente mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
na tikrai,sutinku su visu pasisakymais!super darbai,ir pateikimas superinis!visi Velykiniai,bet visi tokie skirtingi!labai labai!
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 04, 20:00)
siuvinėjau ant plastikinės kanvos, iškirpau, blogojoj pusėj dėjau veltinį ir apsiuvau kraštus. Ir įkišau medinį iešmelį biggrin.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Man visų darbukai labai mieli, ir labai apipavidalinti, ir praktiškų daug! Taip ir galvojau, kad visi bus skirtingi, labai labai dėl to smagu, o pritaikymo idėjas galima pritaikyt ir kitoms progoms mirksiukas.gif man tai visi tokie švelnūs ir jau matau kaip ant ant didelio krepšio kaip uodegytės galima išsiuvinėt "skalbinių diena" ir turėt žavingą skalbinių dėžę, o tie įsmeigiami ir pakabinami kiaušiniai, tai man visada labai labai patikdavo. manau kitiems metams ir mano namuose bus keli:))

Ačiū visoms už pagyrimus, buvo labai smagu dalyvauti thumbup.gif

mano servetelių "žiedai" - labai seniai sugalvota idėja, norėjau kalėdoms pasidaryti, bet per dovanų gamybos įkarštį, sau jau nebespėjau... tik draugei išsiuvinėjau ir pasiuvau ir padovanojau su raudonom servetėlėm. laiko užima išties nedaug, gal po valandėlę išsiuvinėjimui kiekvieno ir gerą valanda pasiuvimas. nelabai draugauju su siuvimo masina, bet gimtadieniui gausiu elektrine, tai gal daugiau ką sukurpsiu ateity.

QUOTE(Inesiuuu @ 2012 04 04, 11:16)
az duodu pirma vieta uz pritaikyma nors nelabai eina iziuret kas ten issiuvineta biggrin.gif

išsiuvinėti kiaušiniai-margučiai

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 04, 12:24)
A-Z dešimt balų už idėją ir žurnalines nuotraukas. Siuvinėta, kiek matau, per vieną siūlą, ar ne?.. Tai jau pasidarbavai iš širdies..  4u.gif

siuvinėjau per du siūlus 2 gijom. gal kai mažytis motyvas, tai taip atrodo. aš labai kantri, bet dar ne ant tiek, kad per 1 siūlą doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 04 04, 13:35)
AZ, o gal tikrai tavo darbeliai kokiam žurnale publikuoti bus? bigsmile.gif taip jau viskas idealiai pateikta thumbup.gif

na kaip sakant špaklius visagalis. tai ir su nuotraukom - kaip bebūtų keista, stalas gražiausiai atrodo be valgiųsmile.gif) kai tik sugalvojau tuos servetelių žiedus, jau mačiau mintyse, kaip turėtų atrodyti nuotraukos. tai nebuvo sunku, o ir palaukiau saulėto ryto, tai apšvietimas geras išėjo. Ačiū! iki žurnalo, manau, dar toli, o ir neturiu tokių aspiracijų 4u.gif

dabar tik reikia ryžtis pateikti savo vyrams baltas serveteles g.gif per kalėdas su raudonom tai gražiai elgėsi, o baltų dar nesu davus doh.gif pagrindiniam velykiui 4 m. bet labai patinka jam prie tokio stalo sėdėt, savaitgaliais taip ir pietaujam, tik servetos popierinės būna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 05 balandžio 2012 - 07:31