Man visų darbukai labai mieli, ir labai apipavidalinti, ir praktiškų daug! Taip ir galvojau, kad visi bus skirtingi, labai labai dėl to smagu, o pritaikymo idėjas galima pritaikyt ir kitoms progoms
man tai visi tokie švelnūs ir jau matau kaip ant ant didelio krepšio kaip uodegytės galima išsiuvinėt "skalbinių diena" ir turėt žavingą skalbinių dėžę, o tie įsmeigiami ir pakabinami kiaušiniai, tai man visada labai labai patikdavo. manau kitiems metams ir mano namuose bus keli:))
Ačiū visoms už pagyrimus, buvo labai smagu dalyvauti
mano servetelių "žiedai" - labai seniai sugalvota idėja, norėjau kalėdoms pasidaryti, bet per dovanų gamybos įkarštį, sau jau nebespėjau... tik draugei išsiuvinėjau ir pasiuvau ir padovanojau su raudonom servetėlėm. laiko užima išties nedaug, gal po valandėlę išsiuvinėjimui kiekvieno ir gerą valanda pasiuvimas. nelabai draugauju su siuvimo masina, bet gimtadieniui gausiu elektrine, tai gal daugiau ką sukurpsiu ateity.
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 04 04, 11:16)
az duodu pirma vieta uz pritaikyma nors nelabai eina iziuret kas ten issiuvineta
išsiuvinėti kiaušiniai-margučiai
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 04, 12:24)
A-Z dešimt balų už idėją ir žurnalines nuotraukas. Siuvinėta, kiek matau, per vieną siūlą, ar ne?.. Tai jau pasidarbavai iš širdies..
siuvinėjau per du siūlus 2 gijom. gal kai mažytis motyvas, tai taip atrodo. aš labai kantri, bet dar ne ant tiek, kad per 1 siūlą
QUOTE(Dantiste @ 2012 04 04, 13:35)
AZ, o gal tikrai tavo darbeliai kokiam žurnale publikuoti bus?
taip jau viskas idealiai pateikta
na kaip sakant špaklius visagalis. tai ir su nuotraukom - kaip bebūtų keista, stalas gražiausiai atrodo be valgių
) kai tik sugalvojau tuos servetelių žiedus, jau mačiau mintyse, kaip turėtų atrodyti nuotraukos. tai nebuvo sunku, o ir palaukiau saulėto ryto, tai apšvietimas geras išėjo. Ačiū! iki žurnalo, manau, dar toli, o ir neturiu tokių aspiracijų
dabar tik reikia ryžtis pateikti savo vyrams baltas serveteles
per kalėdas su raudonom tai gražiai elgėsi, o baltų dar nesu davus
pagrindiniam velykiui 4 m. bet labai patinka jam prie tokio stalo sėdėt, savaitgaliais taip ir pietaujam, tik servetos popierinės būna