griūk negyvas kaip gražuuuuu lenkiu galvą, nes visų didesni ir mažesni darbeliai fantastiški
dėkui už pagyras kiškiokui gėlytes ir pati sukau
kitą temą siūlyčiau susijusią su gėlėmis-juk motinos diena artėja
QUOTE(jurginėlis @ 2012 04 04, 14:20)
griūk negyvas kaip gražuuuuu lenkiu galvą, nes visų didesni ir mažesni darbeliai fantastiški
Man tinka
čia jau kaip Uodegytė pasakys, ji šefas
QUOTE(jurginėlis @ 2012 04 04, 14:29)
čia jau kaip Uodegytė pasakys, ji šefas
joks as ne sefas jai jums tinka ,bet sikart as nedalyvausiu mergaites norincios siuvinet motinos dienai,rasykit i az,jai daugiau norinciu bus,skelbsim kita etapa
O motinos dienai tinka ir skanėstai, ania...man labai jo reikia, šiaip ar taip vistiek jį siuvinėsiu.
Gražūs visi darbukai...
Gražūs visi darbukai...
Bet pala... Mes kažkaip nuklydom nuo dizainų O juk mintis buvo tai tokia
taip ir gaunasi paskui bus tevo diena.... nors ideja mayciu dienai nebloga,turiu uosvenei viena minti,ka galima butu padovanot vyro vardu tik man savaites laiko neuzteks tikrai
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 04, 13:55)
Bet pala... Mes kažkaip nuklydom nuo dizainų O juk mintis buvo tai tokia
O man atrodo, kad motinos dienai ne tiktai gėlės tinka ... Aš užsikabinau už "motinos dienai"
O varnalėša čia prie gėlių būtų priskirta...juk kaip ir žydi
Sveikinu, darbeliai labai gražūs. Aš taip ir neradau sau mielo paveiksliuko, tai bent jūsiškiais galiu pasidžiaugti
Čia gerai pastebėjai
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 04, 11:24)
Čia gerai pastebėjai
nukrypom tai tikrai,ogi niekas netrugdo dviem grupem siuvinet ,man motinos diena kaip ir neaktualu,mielai siuvinesiu pasirinkta dizaina
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 04, 15:14)
nukrypom tai tikrai,ogi niekas netrugdo dviem grupem siuvinet ,man motinos diena kaip ir neaktualu,mielai siuvinesiu pasirinkta dizaina
Nu jei gėlės tai gėlės, skanėstas palauks gal sakau sekančio etapo , nes tikrai jis būtų daromas motinos dienai, o dabar gėles siuvinėčiau sau į ateitį...tada lai būna gėlės, lekiu pas uodegytę registruotis...ech patinka man tas adrenalinas Atrodo išsiverstum be TO, (juolab, kad mano atveju dekupažo eilė laukiančių susidariusi), bet va REIKIA ir viskas
Papildyta:
Beje, šiandien pirmą vietą duodu zuzanelei
ryt jurginėliui, poryt uodegytei (jei nebūčiau mačiusi kažko panašaus, pirma vieta tikrai būtų garantuota, nes pirmą kart kai pamačiau kilstelėjau antakį gan aukštai, labai strigo atmintin KAŽKIENO darbelis...
Laba diena, merginos,
jūsų visų Velykiniai darbeliai nuostabūs, tikrai neišskirčiau nei vienos. Aš dar tik pradedu siuvinėti kryželiu, todėl į didesnius darbelius žiūriu su baltu pavydu, dar negreit imsiuos tokių Todėl man parūpo dantistės kiaušinukai ant pagaliukų. Norėčiau paklausti, kas jų viduje: kartonas ar kokia kietesnė medžiagytė? Būsiu dėkinga už paaiškinimą
jūsų visų Velykiniai darbeliai nuostabūs, tikrai neišskirčiau nei vienos. Aš dar tik pradedu siuvinėti kryželiu, todėl į didesnius darbelius žiūriu su baltu pavydu, dar negreit imsiuos tokių Todėl man parūpo dantistės kiaušinukai ant pagaliukų. Norėčiau paklausti, kas jų viduje: kartonas ar kokia kietesnė medžiagytė? Būsiu dėkinga už paaiškinimą