Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(Dantiste @ 2012 04 03, 22:22)
blink.gif tai aš paskutinė likau. laukiu kol fotikas pasikraus doh.gif Uodegyte, dar nepamesk mano vištuko kur pradžioj etapo siunčiau blush2.gif

iki rytojaus laiko dar yra,palauksim smile.gif
Atsakyti
Sulaukėme Velykinių darbelių user posted image

Jurginelis

user posted image

Uodegyte

user posted image

Aglyte

user posted image

AZ

user posted image
arciau

Zuzanele

user posted image

Sobieska

user posted image

Gladiole

user posted image
arciau

Dantiste

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 balandžio 2012 - 09:25
wow wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif visom po medali,kad iki Velyku issiuvinejot.
az duodu pirma vieta uz pritaikyma nors nelabai eina iziuret kas ten issiuvineta biggrin.gif paskui Dantiste,cia buvo mano planuose,bet nusikelia kitiem metam verysad.gif Uodegyte pagalvojau,kad Diudas ikele savo foto lotuliukas.gif laba grazus krepsiukas thumbup.gif Jurginelio ir Zuzaneles labai mieli darbeliai.
Sobieska tik neisizeisk,man jau per margas maiselis,paveiksliukas grazus,bet ...
Atsakyti
Merginos, jūs tokios šaunuolės wub.gif wub.gif Nerealiai gražu wub.gif wub.gif Darbai skirtingi ir kiek gerų idėjų thumbup.gif aš vis galvoju kada aš tam laiko galėsiu turėti doh.gif prisėdu labai retai blush2.gif
Atsakyti
net nugriuvau swoon.gif tobula!! vietomis skirstyti negaliu, nes šįkart tikrai man kiekvienas darbelis savaip mielas, stilingas, gražus bigsmile.gif aplodismentai clap.gif notworthy.gif

p.s. labai patiko zuikis, atnešęs visus šiuos darbelius wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu panos jūs ir duodat- taip greit ir tokių grožių priraitėt wub.gif
Atsakyti
Galit velykinį žurnalą išleisti drąsiai! Puikūs darbai thumbup.gif
A-Z dešimt balų už idėją ir žurnalines nuotraukas. Siuvinėta, kiek matau, per vieną siūlą, ar ne?.. Tai jau pasidarbavai iš širdies.. 4u.gif
Uodegyte, įdomu, ar pati idėją sugalvojai, nes išties Diudas labai labai panašią pintinaitę kiaušiniams gamino...
Jurginėlio labai žavingas beveik vintažinis zuikis su puikiai suderintomis spalvomis thumbup.gif
Sobieskos maišelis gal ir labai margas, bet juk tam ir Velykos - margučių metas! Man patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(buckizs @ 2012 04 04, 10:20)
aš vis galvoju kada aš tam laiko galėsiu turėti doh.gif prisėdu labai retai blush2.gif

Pasiskaityk savo parašą mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 04, 12:24)

ideja is tiesu is vienos rusaites,krepsiukas buvo su picota picoti vistuke,ir apvali dezute.bet kadangi pagal turimus audinius ne vieno nepritaikiau,o si dezute kartu su apmusalu buvo,man beliko tik ja ''aprengti'' .o veliau pamaciau ir diudo varianta smile.gif
Atsakyti
Jau darbai- tai vienas už kitą gražesni. Visoms po first.gif

Dar turiu vieną nespėtą įgyvendint velykinį darbelį. Pradžią pasidariau, susirgau, tai iki miesto neišvažiavau. Nenusipirkau užbaigimui. Kai turėsiu pasidarius, kad ir vėliau- įmesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 balandžio 2012 - 11:18
wub.gif wub.gif wub.gif tikrai akys apraibo, taip viskas gražu wub.gif Uodegytės krepšelis mmm..labai mėgstu visokius krepšelius wub.gif Sobieskos maišelis labai gražus, man kaip tik ta languota raudona medžiaga labai derinasi su siuvinėtu motyvu thumbup.gif AZ, o gal tikrai tavo darbeliai kokiam žurnale publikuoti bus? bigsmile.gif taip jau viskas idealiai pateikta thumbup.gif Jurginėlio ir Zuzanėlės labai mieli darbai. Viskas labai gražu ir miela 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Wow kiek graziu darbeliu, neissikirsiu ne vieno, nes visi savaip labai labai grazus 4u.gif 4u.gif Dabar dar labiau pakvipo pavasariu ir velykomis
Atsakyti
Jau man knieti sužinoti kokia bus kita tema... rolleyes.gif
Atsakyti