Aš dar nevisai,bet zadu pabaigti.kaip supratau darbelis turi buti apipavidalintas su pritaikymu?
QUOTE(gladiole @ 2012 03 30, 11:36)
Aš dar nevisai,bet zadu pabaigti.kaip supratau darbelis turi buti apipavidalintas su pritaikymu?
kaip nori,ir kaip iseina
Aš jau pabaigus, liko išplaut ir išlygint. Bandau dar vieną darbelį pabaigt, bet kai ko trūksta, tai jei gausiu kitos savaitės pradžioj, tai užbaigsiu ir pasirodysiu
As irgi siaip ne taip uzbaigiau ir jau dziusta, nors darbelis menkas atrodo, nedidelis ,bet visiskai neturejau laiko, bet labai norejosi sudalyvauti
O kam reikes darbelius siusti? Is anksto gal ir atsiusciau, nes po to gal neturesiu kada ir prisesti prie kompo
O kam reikes darbelius siusti? Is anksto gal ir atsiusciau, nes po to gal neturesiu kada ir prisesti prie kompo
QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 31, 12:36)
As irgi siaip ne taip uzbaigiau ir jau dziusta, nors darbelis menkas atrodo, nedidelis ,bet visiskai neturejau laiko, bet labai norejosi sudalyvauti
AZ arba sanex@zebra.lt
Aš tai ryt turėčiau pabaigt, na gal poryt
zuzanele...nu super, kaip čia buvus
Aš ryt atsiūsiu uodegytei nuotraukas
Aš ryt atsiūsiu uodegytei nuotraukas
zuzanėle- nagi liuks
dezute labai grazi
as jau pabaigiau liko tik nuotrauka padaryt.
as jau pabaigiau liko tik nuotrauka padaryt.
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 02, 18:51)
Apipavidalinau
gražiai pritaikytas darbelis