LABAI gražus spalvos vertėjo laukti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 27, 09:40)
labai labai paveluotas KATU darbelis,pirmo etapo temos
Bet koks super Svelnus toks
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 27, 09:40)
Šiandien jai pirma vieta . Faina, kad pasirodo ir susivėlinusios, ne taip nuobodu laukti naujų rezultatų .
Nu klausykitės, KATU...žavinga
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 27, 10:40)
Nors ir pavėluotai bet vis tiek labai gražus darbelis ir spalvos tokios spalvingos gražu puikiai padirbėjei KATU
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 27, 11:40)
Puikumėlis, KATU, šaunuolė, labai gražu
Man cia geda rodytis taip pavelavus, o jus aplodismentus dalinat
Aciu Uodegytei, kad patalpino nuotrauka
QUOTE(Katu @ 2012 03 27, 19:20)
Man cia geda rodytis taip pavelavus, o jus aplodismentus dalinat
kokia cia geda,svarbu kad isvis pasirodei,beje parodyk mergaitems kas tave taip ikvepe
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 27, 10:21)
kokia cia geda,svarbu kad isvis pasirodei,beje parodyk mergaitems kas tave taip ikvepe
Nu geda, nes ziauriai uztrukau, nors saziningai kas vakada siuvinejau. Pradzia kazkaip greit ejos, nes dienos buvo apsiniauke, o dabar orai pasitaise, 3 k per diena i lauka eima pasivaiksciot, tai va siuvinejimui tik vakarai liko...
O ikvepe, aisku, musu pakrantes kazkada atostogavom Atlantic Beach miestely, cia MB fotografija, galvojam isiremint, tai isipaisytu ir mano darbelis kartu:
Beje, vakar baigiau darbeli, lyginu, skambina MB, kad leido jam savaite is namu padirbet, tai vaziuosim tai savaitei prie Atlanto
Gero Velykinio siuvinejimo visoms As imsiuos dickes varda ant rankscluoscio pasiuvinet, tad pasirodysiu siuvinejimo temoj. Uz simto metu
Ramu....dirba visos.....terminas į pabaiga......smalsu!
QUOTE(gladiole @ 2012 03 30, 11:24)
Ramu....dirba visos.....terminas į pabaiga......smalsu!
as i pabaiga