Jau padariau pirmuosius kryžiukus
Na ir greituoles jus, As dar tik medziagele issitraukiau.
O aš tik apsisprendziau dar ,bet manau tikrai suspesiu.
O aš turiu padarius iš anksčiau, bet lygtai dar nesirodžiau čia. Tai gal užsiskaitys? nors dar turiu mintį vieną darbelį pasidaryt
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 23, 22:59)
O aš turiu padarius iš anksčiau, bet lygtai dar nesirodžiau čia. Tai gal užsiskaitys? nors dar turiu mintį vieną darbelį pasidaryt
Aš ir dar vieną bandysiu padaryt, jei pavyks....
O aš niekaip motyvo neišsirenku, tai kolkas ir nesiregistravau Nemaniau, kad jau taip greitai Vėlykos. Jeigu nerasiu nieko mažo, kad suspėčiau ir jį ir kitus iki vėlykų suplanuotus darbelius, tai teks pasuot...
sveikos, aš jau įpusėjau
Na, o aš šį kart pasuoju... Jaučiu neužteks laiko ...
as nepagyriau sirdeliu sobieskos origanaliai panaudota-o ka po apacia kisai,kad taip graziai issipucia? muzikos sirdele man stovi kaip dezutes virsus,viena kart tokia maciau tai matyt kitaip ir nesugalvoju kaip ja pritaikyti adatine miela kasdieniam naudojimui Uodegytes sirdele mane suzavejo ir papirko stai sios sirdeles man krito i aki .
Velyku siuvinejimui esu kaip ir pasiruosus,bet jauciu laiko neuzteks i sarasa bijau rasytis,jei spesiu atsiusiu foto jei ne tai ciot snim
Velyku siuvinejimui esu kaip ir pasiruosus,bet jauciu laiko neuzteks i sarasa bijau rasytis,jei spesiu atsiusiu foto jei ne tai ciot snim
Inesiuuu, dėkui po apačia porolonas.