Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Jau padariau pirmuosius kryžiukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 23, 22:10)
Jau padariau pirmuosius kryžiukus thumbup.gif

Aš įpusėjau biggrin.gif
Atsakyti
Na ir greituoles jus, As dar tik medziagele issitraukiau.
Atsakyti
O aš tik apsisprendziau dar biggrin.gif ,bet manau tikrai suspesiu.
Atsakyti
O aš turiu padarius iš anksčiau, bet lygtai dar nesirodžiau čia. Tai gal užsiskaitys? lotuliukas.gif blush2.gif nors dar turiu mintį vieną darbelį pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 23, 22:59)
O aš turiu padarius iš anksčiau, bet lygtai dar nesirodžiau čia. Tai gal užsiskaitys? lotuliukas.gif blush2.gif nors dar turiu mintį vieną darbelį pasidaryt ax.gif

Aš ir dar vieną bandysiu padaryt, jei pavyks.... rolleyes.gif
Atsakyti
O aš niekaip motyvo neišsirenku, tai kolkas ir nesiregistravau ax.gif Nemaniau, kad jau taip greitai Vėlykos. Jeigu nerasiu nieko mažo, kad suspėčiau ir jį ir kitus iki vėlykų suplanuotus darbelius, tai teks pasuot...
Atsakyti
sveikos, aš jau įpusėjau ax.gif
Atsakyti
Na, o aš šį kart pasuoju... Jaučiu neužteks laiko ...
Atsakyti
as nepagyriau sirdeliu ax.gif sobieskos origanaliai panaudota-o ka po apacia kisai,kad taip graziai issipucia? smile.gif muzikos sirdele man stovi kaip dezutes virsus,viena kart tokia maciau tai matyt kitaip ir nesugalvoju kaip ja pritaikyti lotuliukas.gif adatine miela kasdieniam naudojimui thumbup.gif Uodegytes sirdele mane suzavejo ir papirko wub.gif stai sios sirdeles man krito i aki ax.gif .

Velyku siuvinejimui esu kaip ir pasiruosus,bet jauciu laiko neuzteks doh.gif i sarasa bijau rasytis,jei spesiu atsiusiu foto jei ne tai ciot snim biggrin.gif
Atsakyti
Inesiuuu, dėkui 4u.gif po apačia porolonas.
Atsakyti
labai labai paveluotas KATU darbelis,pirmo etapo temos

user posted image
arciau
Atsakyti