Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

saunuoles,merginos!paziurekite,kaip idomiai ir skirtingai gali buti panaudotas sirdeles motyvas thumbup.gif
Atsakyti
O tai kiek laiko turim issiuvinet velykinę atribuciją...reikia nubrėžt liniją, kad susitvarkyt su darbo gabaritais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 22, 15:33)
O tai kiek laiko turim issiuvinet velykinę atribuciją...reikia nubrėžt liniją, kad susitvarkyt su darbo gabaritais biggrin.gif

kelias dienas sarasiukui sudaryti,nuo pirmadienio galime pradeti,ir po dvieju savaiciu pirmadieni galesim rodytis.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 22, 15:34)
kelias dienas sarasiukui sudaryti,nuo pirmadienio galime pradeti,ir po dvieju savaiciu pirmadieni galesim rodytis.

Po 2 savaičių bus velykos (pirmadienis) gal rodomės prieš velykas kokį trečiadienį balandžio 4), kaip ir šį kart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 22, 16:36)
Po 2 savaičių bus velykos (pirmadienis) gal rodomės prieš velykas kokį trečiadienį balandžio 4), kaip ir šį kart rolleyes.gif

gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 22, 14:47)

Man tinka 4u.gif
Atsakyti
Oi, lenkiu galvą prieš mūsų auksarankes, labai patiko širdelės - ir patys motyvai, ir pritaikymas. Šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikiuosi, nebūsit dar šito žaidimo metę, kai atsilaisvinsiu nuo darbų, nes labai norėčiau sudalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 22, 12:39)
Rasiux, o kas ten bus? Panašu į užvalkalą knygelei ax.gif irgi labai mielas motyvas parinktas wub.gif

Nea- pasiuvau maišiuką- gavos toks didesnis nei skaičiavimo mašinėlė. Dar liko įsiūt užsegimą ir sugalvot ką jame slėpti smile.gif
Dėl velykinės temos pagalvosiu- jei kas labai kris į akį- prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Galvojau, kas ištrynė mano nuotrauką, o , kad pati ne toj temoj pasiafišavau doh.gif biggrin.gif

Aš jau išsirinkau velykinį motyvą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 22, 19:56)
Aš jau išsirinkau velykinį motyvą rolleyes.gif

Aš ir... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 22, 18:09)

As irgi beveik jau issirinkau, truputi sunkoka man ,nes ir sudalyvauti cia noriu ir egzaminas po savaites laukia, nu bet gal suspesiu, nusiziurejau labai jautoki lengva motyvuka. ax.gif
Atsakyti
as tarp dvieju variantu,laukiu savo širduko is darbo,pades nuspresti ax.gif
Atsakyti