Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

swoon.gif Visi darbeliai šaunūs thumbup.gif
Labai patiko visi, neišskirsiu, tikros darbštuolės thumbup.gif
Atsakyti
Prie vėlykinės temos aš irgi prisijungčiau. Nors ir nėra sąraše, bet gal tikrai siuvinėjam tokius motyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu velykinems savaitėms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 22, 11:23)
teks pasukt galva ka siuvinet,nes vakar jau ieskojausi jau ax.gif

Aš irgi vakar po savo archyvus net sušilusi daviausi, galvojau, kuom labiausiai norėčiau užsiimt...ir tas patinka, ir su tuo mielai pavakaročiau, o šitas patiktų konkrečiai tam asmeniui, bet man nelabai biggrin.gif
Atsakyti
merginos kurios jungiates i az ,gerai ? sarasiuka pas save veduosi mirksiukas.gif

3 etapas Velyku tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 kovo 2012 - 10:36
Oj...kiek nuostabių darbelių 4u.gif

labai labai visi patiko...Nenoriu nė vieno išskirti, bet labiausiai prie dūšios Uodegytės širdutė wub.gif
Atsakyti
tikros Šaunuolės gražu žiūrėt kaip meistriskai dirbat smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wow labai dailu viskas 4u.gif saunuoles thumbup.gif man labiausia Dantistes sirdele patiko 4u.gif

praleisiu as velyku tema blush2.gif lauksiu kitos biggrin.gif
Atsakyti
Na labai gražu čia pas jus thumbup.gif
Labiausiai patiko Sobieskos darbas - puiki idėja ir jau tooookios gražios spalvos... wub.gif
Atsakyti
Nuostabus darbeliai , visoms po 4u.gif 4u.gif
Ir visai susigundziau sudalyvauti velykiniame "turnyre" smile.gif
Atsakyti
Kokie gražūs darbai! wub.gif man labiausiai Sobieskos kašikėlis patiko, jau taip gražiai pritaikyta wub.gif dar Uodegytės širdelė ir Inesiuuu dėžutė wub.gif wub.gif
Rasiux, o kas ten bus? Panašu į užvalkalą knygelei ax.gif irgi labai mielas motyvas parinktas wub.gif

Ačiū visoms už pagyrimus mano darbeliui 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiau rezultatu,visi labai grazus darbeliai!!!
Atsakyti