jus isivaizduojat daugiau nuotrauku neleidzia idet vienoje zinuteje kad merginos nesupyktu kad kazkuria isstumiau is saraso savo atskirai dedu
Uodegyte
Tikros šaunuolės, labai gražu
O dėl nuotrukų, tai jo, 10 riba.
O dėl nuotrukų, tai jo, 10 riba.
QUOTE(A-Z @ 2012 03 22, 11:34)
nuostabus darbukai! ir nei vieno panasaus, ir pritaikymas praktinis man labai patinka! Na baigsiu as savo didiji medi, tai ir as jungsiuos...kokia geguze...
butinai junkis idomu butu zaisti su 15 ar daugiau dalyviu ,kiek graziu darbu pabirtu
Oi kokie visu darbeliai nuostabus Saunuoles
kiek grožybių, nebežinau katrą labiau pagirt, tai giriu visas ir visoms po 1 vietą
o svarbiausia-kiekvienam darbelyje dideliausias kiekis meilės
ačiū už malonumą
o svarbiausia-kiekvienam darbelyje dideliausias kiekis meilės
ačiū už malonumą
Puikūs darbeliai Jei būtų buvęs balsavimas, būčiau balsavusi už Dantistės, Sobieskos ir Uodegytės darbelius Tik vietomis dabar nebeskirstysiu, nes kažkaip nelengva, kai nikai atskleisti Tačiau kitų darbeliai taip pat labai žavūs, ypač kai dar sudėti visi drauge jau nežinau, kiek kartų vis iš naujo peržiūrinėju
Sveikinimai Darbeliai laabai gražūs !!!
Visų darbeliai nuostabūs Bet prie Sobieskos darbo sustojau ir išsižiojau super
Visų darbeliai labai šaunūs Tikrai smagu kai visi vienu kartu sukeliami. O labiausiai man Dantistės patinka: ir motyvas, ir pats darbelis
Nu vykusios mes merginos, ania...ką čia ir bepridursi
Aš vakarop po darbo imesiu savo kašikioką iš visų pusių, siaubingai noriu pasigirt, nes siuvinėt buvo pats malonumas, juolab, kad tik siuvinėjant sugalvojau kur pritaikysiu. Kaip sakiau, be jokių matavimų ir išankstinių išskaičiavimų mano širdukė atsirado pačioj tinkamiausioj vietoj.
Ir iš savo pusės noriu pasiūlyt sekantį siuvinėjimo objektą...ką jūs į tai jei siuvinukas būtų susijęs su VELYKOMIS...jos juk kaip ir ant nosies, tai būtų kartu didelė paskata darant dovanėles, a....
Papildyta:
ir dar...labiausiai mano skonį šįkart atitiko uodegytė...šiandien jai pirma vieta...ryt bus Dantistė...paskui širdutė su geltonom tulpytėm, paskui su įdomiomis rožytėmis širdutei būtų pirmenybė, paskui.... :)ne, vistik zuzanėlės širdutę keliu prieš įmantrias rožytes
Aš vakarop po darbo imesiu savo kašikioką iš visų pusių, siaubingai noriu pasigirt, nes siuvinėt buvo pats malonumas, juolab, kad tik siuvinėjant sugalvojau kur pritaikysiu. Kaip sakiau, be jokių matavimų ir išankstinių išskaičiavimų mano širdukė atsirado pačioj tinkamiausioj vietoj.
Ir iš savo pusės noriu pasiūlyt sekantį siuvinėjimo objektą...ką jūs į tai jei siuvinukas būtų susijęs su VELYKOMIS...jos juk kaip ir ant nosies, tai būtų kartu didelė paskata darant dovanėles, a....
Papildyta:
ir dar...labiausiai mano skonį šįkart atitiko uodegytė...šiandien jai pirma vieta...ryt bus Dantistė...paskui širdutė su geltonom tulpytėm, paskui su įdomiomis rožytėmis širdutei būtų pirmenybė, paskui.... :)ne, vistik zuzanėlės širdutę keliu prieš įmantrias rožytes
QUOTE(sobieska @ 2012 03 22, 12:16)
ir dar...labiausiai mano skonį šįkart atitiko uodegytė...šiandien jai pirma vieta...ryt bus Dantistė...paskui širdutė su geltonom tulpytėm, paskui su įdomiomis rožytėmis širdutei būtų pirmenybė, paskui....
dekoju man lb patiko tavo ideja zinoma galime velyku tema daryt teks pasukt galva ka siuvinet,nes vakar jau ieskojausi jau o savo simpatijas teikiu zuzanelei uz puikia vautier sirdele