Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

jus isivaizduojat daugiau nuotrauku neleidzia idet vienoje zinuteje blink.gif kad merginos nesupyktu kad kazkuria isstumiau is saraso blush2.gif savo atskirai dedu doh.gif

Uodegyte

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 kovo 2012 - 09:26
Tikros šaunuolės, labai gražu 4u.gif
O dėl nuotrukų, tai jo, 10 riba.
Atsakyti
nuostabus darbukai! ir nei vieno panasaus, ir pritaikymas praktinis man labai patinka! Na baigsiu as savo didiji medi, tai ir as jungsiuos...kokia geguze...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 22 kovo 2012 - 09:34
QUOTE(A-Z @ 2012 03 22, 11:34)
nuostabus darbukai! ir nei vieno panasaus, ir pritaikymas praktinis man labai patinka! Na baigsiu as savo didiji medi, tai ir as jungsiuos...kokia geguze...

butinai junkis thumbup.gif idomu butu zaisti su 15 ar daugiau dalyviu ,kiek graziu darbu pabirtu bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kokie visu darbeliai nuostabus thumbup.gif Saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
kiek grožybių, nebežinau katrą labiau pagirt, tai giriu visas ir visoms po 1 vietą first.gif
o svarbiausia-kiekvienam darbelyje dideliausias kiekis meilės wub.gif
ačiū už malonumą 4u.gif
Atsakyti
Puikūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif Jei būtų buvęs balsavimas, būčiau balsavusi už Dantistės, Sobieskos ir Uodegytės darbelius wub.gif Tik vietomis dabar nebeskirstysiu, nes kažkaip nelengva, kai nikai atskleisti biggrin.gif Tačiau kitų darbeliai taip pat labai žavūs, ypač kai dar sudėti visi drauge bigsmile.gif bigsmile.gif jau nežinau, kiek kartų vis iš naujo peržiūrinėju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 22 kovo 2012 - 10:28
Sveikinimai thumbup.gif Darbeliai laabai gražūs !!! wub.gif
Atsakyti
Visų darbeliai nuostabūs bigsmile.gif thumbup.gif Bet prie Sobieskos darbo sustojau ir išsižiojau swoon.gif super didis.gif
Atsakyti
Visų darbeliai labai šaunūs thumbup.gif Tikrai smagu kai visi vienu kartu sukeliami. O labiausiai man Dantistės patinka: ir motyvas, ir pats darbelis wub.gif
Atsakyti
Nu vykusios mes merginos, ania...ką čia ir bepridursi didis.gif

Aš vakarop po darbo imesiu savo kašikioką iš visų pusių, siaubingai noriu pasigirt, nes siuvinėt buvo pats malonumas, juolab, kad tik siuvinėjant sugalvojau kur pritaikysiu. Kaip sakiau, be jokių matavimų ir išankstinių išskaičiavimų mano širdukė atsirado pačioj tinkamiausioj vietoj. rolleyes.gif

Ir iš savo pusės noriu pasiūlyt sekantį siuvinėjimo objektą...ką jūs į tai jei siuvinukas būtų susijęs su VELYKOMIS...jos juk kaip ir ant nosies, tai būtų kartu didelė paskata darant dovanėles, a.... mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar...labiausiai mano skonį šįkart atitiko uodegytė...šiandien jai pirma vieta...ryt bus Dantistė...paskui širdutė su geltonom tulpytėm, paskui su įdomiomis rožytėmis širdutei būtų pirmenybė, paskui.... :)ne, vistik zuzanėlės širdutę keliu prieš įmantrias rožytes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 kovo 2012 - 10:23
QUOTE(sobieska @ 2012 03 22, 12:16)
ir dar...labiausiai mano skonį šįkart atitiko uodegytė...šiandien jai pirma vieta...ryt bus Dantistė...paskui širdutė su geltonom tulpytėm, paskui su įdomiomis rožytėmis širdutei būtų pirmenybė, paskui.... smile.gif

dekoju ax.gif man lb patiko tavo ideja ax.gif zinoma galime velyku tema daryt mirksiukas.gif teks pasukt galva ka siuvinet,nes vakar jau ieskojausi jau ax.gif o savo simpatijas teikiu zuzanelei uz puikia vautier sirdele wub.gif
Atsakyti