Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Prisidaviau rolleyes.gif
Atsakyti
Širdelė baigta, reik pabaigt apipavidalint.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 18, 23:14)
kaip mergaitems sekasi,greit darbelius rodysimes  4u.gif

Širdelė seniai baigta siuvinėti, tik nenufotografuoju. Aparatą išsivežė, bet žadėjo ryt grąžint rolleyes.gif Mano nebus apipavidalinta. Siuvinėju dėl malonumo, negalvoju kur panaudosiu. Norisi išbandyt įvairius dizainus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 19, 17:41)
Širdelė seniai baigta siuvinėti, tik nenufotografuoju. Aparatą išsivežė, bet žadėjo ryt grąžint rolleyes.gif Mano nebus apipavidalinta. Siuvinėju dėl malonumo, negalvoju kur panaudosiu. Norisi išbandyt įvairius dizainus rolleyes.gif

thumbup.gif
as ilgai negalvojau,man daikciuko reikejo savo siuvinuka ir panaudojau ax.gif
Atsakyti
MERGAITES pasirasykite kurios man siuntet sirdeles,i az,nes zinutes prasitryniau ir nelabai zinau kur kurios,iskyrus dantiste,ir sobieska .aciu 4u.gif
Atsakyti
jau prisidaviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 10, 19:59)

rasiux
zuzanele
inesiuuu
uodegyte
jolce
sobieska
jurginelis
Dantiste
Kristute97
VaiVi
vitalija13x
klajokle

8 dalyviu darbeliu nuotraukos jau pas mane ,tarp ju ir mano .4 mergaiciu laukiam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 kovo 2012 - 14:35
aš dar pasibaigsiu ir tada jau atsiųsiu foto.
Atsakyti
As si karta neprisiduosiu, nes begrazindama savo darbeli apgadinau ji doh.gif verysad.gif

Atsakyti
prisidaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 03 21, 00:34)
As si karta neprisiduosiu, nes begrazindama savo darbeli apgadinau ji  doh.gif  verysad.gif

kaip negerai unsure.gif
Atsakyti
As jau tikejausi isvyst visas siredeles ax.gif biggrin.gif oi kaip laukiu nesulaukiu paveizet kas ka siuvinejo bigsmile.gif
Atsakyti