Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Aš jau pabaigiau thumbup.gif ...galiu ramiai laukt kitų rolleyes.gif
Atsakyti
lauk, lauk ramiai mirksiukas.gif aš tik savaitgaly planuoju dasibaigt tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man trūksta kokį 20 kryželių ir apipavidalint.
Atsakyti
O tai kam dabar reikia nuotraukas siųst? aš pasigyriau B_March savo darbeliu lotuliukas.gif bet tai turbūt nedarysim balsavimų, tai Uodegytei siunčiam? ax.gif
Atsakyti
Mergos issiuvinet tai issiuvinejau,bet nufotkint progos nenutaikau doh.gif cia jau liga pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 15, 08:03)
nufotkint progos nenutaikau

Neliūdėk, priešaky visas šeštadienis ir sekmadienis. smile.gif

Nuotraukas siunčiam Uodegytei
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 15, 02:23)
O tai kam dabar reikia nuotraukas siųst? aš pasigyriau B_March savo darbeliu lotuliukas.gif bet tai turbūt nedarysim balsavimų, tai Uodegytei siunčiam? ax.gif

aha mirksiukas.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 15, 09:03)
Mergos issiuvinet tai issiuvinejau,bet nufotkint progos nenutaikau doh.gif cia jau liga pas mane blush2.gif

zinok ir as ,vakare darbeli pasidirbau,bet kitos dienos laukiau,kad nufotografuoti.o pas mane ryskios uzuolaidos,toki seseli dave doh.gif ir tai nuotraukoje raudonio seselio bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 kovo 2012 - 10:16
mano nebaigtos sirdeles jau uzfiksuotos fotoobjektyvo ir gali buti, kad pasirodys viesoj erdvej doh.gif

Nuejau i etnokulturos centra paskaitos pasiklausyti ir pasiteiravau apie vykstanti bendros staltieses siuvinejima. Ir stai as jau prie stalo sedziu ir siuvineju staltiese blink.gif Kadangi tokiu kryzeliu nebuvau siuvinejus, tai ant savo siuvinejamu sirdeliu kampo (nesiaus i darba) pasitreniravau. Ir stai mano sirdeles jau fotografuojamos. Buvo netiketa ir smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 03 15, 21:29)
mano nebaigtos sirdeles jau uzfiksuotos fotoobjektyvo ir gali buti, kad pasirodys viesoj erdvej  doh.gif 

Nuejau i etnokulturos centra paskaitos pasiklausyti ir pasiteiravau apie vykstanti bendros staltieses siuvinejima. Ir stai as jau prie stalo sedziu ir siuvineju staltiese  blink.gif Kadangi tokiu kryzeliu nebuvau siuvinejus, tai ant savo siuvinejamu sirdeliu kampo (nesiaus i darba) pasitreniravau. Ir stai mano sirdeles jau fotografuojamos. Buvo netiketa ir smagu smile.gif

nauji potyriai thumbup.gif
Atsakyti
Priminkit kiek liko i nuotrauku pristatymo? blush2.gif uzsiemus remontais tai net laiko neskaiciuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 16, 12:22)
Priminkit kiek liko i nuotrauku pristatymo? blush2.gif  uzsiemus remontais tai net laiko neskaiciuoju lotuliukas.gif

kitos savaites vidurio smile.gif apytiskliai 3-dieni smile.gif
Atsakyti
kaip mergaitems sekasi,greit darbelius rodysimes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 kovo 2012 - 21:15