Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 01:26)
Toks pamąstymas: o jei būtų slaptas balsavimas I,II,III vietos. Visos siųstume savo balus Uodegytei, o ji tik reziume paskelbtų. Taip pasitikrintume savas akcijas, kad ir "einamos dienos"...arba nominacijos originaliausia, mieliausia, kad ir stilingiausia(siūlykit savo nominacijas)...kaip manot,a mirksiukas.gif

kaip sakiau u balsavima as sutinku
nominacijas duociau tik tokiem, darbeliam ax.gif

cia

jau tai reiskia kad balsuojat uz ta ar ana darbeli,nes jis jums arciausiai prie sirdies,mieliausias ,graziausias 4u.gif

baikite mergaites pyktis rolleyes.gif tuoj ir adatom pradesim badytis lotuliukas.gif ir isvis pamirsim ko susirinkom 4u.gif nuotraukytes sudeti galiu as,sunumeruosiu darbelius,o B_March siusim savo balus ,poto galutinai sudes balsus,pagal balsu skaiciu,skirs I ,II ,III biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 kovo 2012 - 12:38
QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 23:36)
, bet žaidimui pateiksiu tik savo širdį, na ir dar siuvinėtą širdutę smile.gif  ...stilizuotos nuotraukos bus vėliau.

VaiVi...citata iš mano posto............eilinį kartą neįsiskaitai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 12:37)
nominacijas duociau tik tokiem, darbeliam  ax.gif

cia

jau tai reiskia kad balsuojat uz ta ar ana darbeli,nes jis jums arciausiai prie sirdies,mieliausias ,graziausias  4u.gif

drinks_cheers.gif
Pasisakiau už nominacijas, nes balsai tik patinka-nepatinka atspindėtų: norėjosi kažko įdomiau, bet kai pasirodė, kad ne taip lengva tas nominacijas sugalvoti (vis gi dauguma pasirodo tiesiog su siuvinukais) ir nebeaišku ką ir kaip rinktume, tai ir pasiūliau likti prie gražiausių ax.gif

Sobieska, gal jau tikrai baikime ax.gif Aš juk ir rašiau, kad nesuprantu, kas turėtų būti vertinama originaliausio kategorijoje, jei jau pateikiami tik siuvinukai, nestilizuoti, neapipavidalinti, nepabaigti. Aš asmeniškai pajutau kelių dalyvių postuose, kad nenori jos tų nominacijų, yra iš vis nenorinčių jokių balsavimų, tai ir siūliau kuo įvairesnius variantus: gal nominacijos, gal tik viena ax.gif Jei čia žaidimas, tai norisi, kad dalyvaujančioms būtų smagu... O man tas pats: su savo niekučiu galiu ir paskutinėj vietoj pasipuikuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 12 kovo 2012 - 13:03
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 13:37)

cia

Nu labai pasistengsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 13:37)

baikite mergaites pyktis  rolleyes.gif tuoj ir adatom pradesim badytis  lotuliukas.gif

Čia tai geras lotuliukas.gif Ir sumastyk tu man tokį pasakymą lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau i pabaiga ,kaip kitom sekasi ax.gif

Čia tai geras  Ir sumastyk tu man tokį pasakymą

tiesiog i galva sove,jau taip ir atrodo ax.gif esu ir as per tokias diskusijas perejusi,ir zinau kuom tai baigiasi ,kai lieki ispeiktas ir ne taip suprastas smile.gif tai ismokau valdytis,kad nieko nenervinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 kovo 2012 - 13:14
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 12, 13:20)
Kažkaip nukrypstama su tuo konkursu nuo pradinės idėjos - siuvinėti kartu, išbandyti įvairius dizainus, adaptuoti tuos dizainus... Žodžiu plėsti akiratį ir smagiai leisti laiką ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 14:37)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Viskas, paliekam kaip yra...siuvinėjam ir viskas, rišam tą temą...tiesa, apie konkursą juk nebuvo jokio žodelyčio biggrin.gif

Bet šita diskusija turėtų nemažai stebėtojų sutraukt lotuliukas.gif

Aš savo širdutę jau turbūt ryt baigsiu, man ji ir iš arti visai neblogai atrodo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 12 kovo 2012 - 14:42
sveikos,
ui kokią diskusiją pražiopsojau, kokios aistros ir badymasis adatom lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siuvinėkim toliau 4u.gif
aš tik pradėjau, bet manoji mažutė, tai ilgai neužtruksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlau balsuoti už gražiausią išvirkščią pusę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2012 03 12, 16:58)

Priklauso koks darbas. Jei darbas eina tolygiai, tai išvirkščia pusė superinė. Bet jei nesiuvinėjamam fone pavieniai išmėtyti kryželiai, tai tada nieko gražaus nebus rolleyes.gif Mano šiame darbe taip yra unsure.gif Prieš tai buvusį darbą galėjau ir išvirkščia puse kabint ant sienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2012 03 12, 16:58)

cia rimtai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti