Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(VaiVi @ 2012 03 12, 13:20)

Gal užtektų tik balsuoti už labiausiai patikusį siuvinuką. Būtų aišku, kuris tam tikro dizaino motyvas šiame forume "valdo" ax.gif O atlikimas visų nepriekaištingas. Už pritaikymą balsuoti irgi keistoka unsure.gif Visos pateiks tik siuvinuką, o viena kuri, pvz., knygutę (kaip libaja pirmame etape), tai ir klausimų nekyla už ką balsuoti hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na as ir uz neapiavidalinta,as pasistengsiu nufotkint,kad nesimatytu kaip panaudotas biggrin.gif
ir isvis nesuprantu ko cia purkstaut,juk balsuojam seip del idomumo. niekas nieko nelaimes nera prizu. O nominacijos man butu smagu. Nemanau,kad kuri pasirinko bilei kokia sirdele ir kad bilei siuvinet.
As uz fotkinima tik darbo,o ne pribumbasais apdeliota ir foto nuslifuota,pagrazinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 12 kovo 2012 - 11:40
Labai ilgai rinkausi širdeles ir ilgai svarsciau, ko apskitai aš iš tų širdelių noriu. Buvau sugalvojusi metriką vestuvinį išsiuvinėti, bet reikia ir siūlus ir medžiagą pirkti. Taip kad ilgai siuntimas truks. Teko kitką mąstyti. Tai pagaliau vakar iš daugybės variantų šiaip ne taip išsirinkau ir paprastą širdutę, bet su kokiu kaifu kiekvienas kryžiukas gula bigsmile.gif
Nuėjus miegoti visokios mintys lindo, kaip ją dar pagražinti doh.gif Bet žišrėsim, kas toliau gausis smile.gif
Atsakyti
Kadangi daugumos nuomonė šiuo atveju nieko nereiškia...aš keliu rankas į viršų ir ateity susilaikysiu nuo pasiūlymų...tokiu atveju darbelį pateiksiu, kaip man pačiai atrodys gražiau. Tik dabar tada kam siūst nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 12, 13:39)
Kadangi daugumos nuomonė šiuo atveju nieko nereiškia...aš keliu rankas į viršų ir ateity susilaikysiu nuo pasiūlymų...tokiu atveju darbelį pateiksiu, kaip man pačiai atrodys gražiau.  Tik dabar tada kam siūst nuotraukas  smile.gif

visu nuomone yra svarbi,tik siuo atveju vienos nori daugiau ,kitos lieka prie paprastumo.as asmeniskai niekam nieko nedraudziu smile.gif tiesiog tokias nominacijas galime teikti darbeliams ,kuriuose rodome idejas,ju pateikima buityje.na o jai as reminsiu savo sirdele,tai bus tik grazu,joks
ORIGINALIAUSIAS,ĮDOMIAUSIAS,ATRADIMAS ax.gif

tiesiog nuomones skiriasi ,ir niekas cia ne prunkstauja mirksiukas.gif gaila kad mums tenka siuvinejimo temomis dalintis su siuvimo,tarp kuriu skirtumas didelis.turetumem atskira poteme,galetumem atskira tema susikurti tokiem siuvinukam,ir tikrai bandyciau dalyvaut,apiformint darbelius ne tik juos reminant,o pritaikant ivairiais budais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 kovo 2012 - 11:56
Man kažkodėl atrodo, kad pas daugumą slypi baimė būt neįvertintai biggrin.gif ...va čia ir yra visa priežastis.....nežaidžiam, dirbam ir rodomės...
Atsakyti
Taip ir galvojau, kad geriau su savo nuomone nelįsti verysad.gif Sobieska, jūs pasiūlėt, aš irgi tik pasiūliau. Man susidarė nuomonė, kad ta dauguma (prie kurios priskyrėte ir mane) nėra visiškai už balsavimus, nominacijas. Aš pati anksčiau pasisakiau už nominacijas, bet gal aš kokia labai negudri, nes tikrai nežinočiau už ką balsuoti kategorijoje originaliausias ax.gif Iš principo tai niekas manęs balsuoti neverčia lotuliukas.gif Tai gal tada tikrai nebesikišiu su savo nuomone...
Atsakyti
uz balsavima 4u.gif ,bet ne uz nominacijas .tai kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Uodegyte, tu, kaip temos kūrėja, gal turi galimybę padaryti apklausą? Nes dabar kiekvienam "daugumos nuomonė" atrodo vis kitokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 11, 21:10)
Ir aš vis gi labiau pritarčiau idėjai - įdomiausias, naujausias (tipo nematytas), ir dar koks nors -iausias rinkimams. Nes su tom vietom, tai tik skonį balsuotojų atspindėtų.

belieka paskaityt, viršutinį postą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 12, 12:08)
belieka paskaityt, viršutinį postą biggrin.gif

Jei jau kabinėjatės prie žodžių, tai pasiūlysiu ir jums įsiskaityti. Aš siūliau įdomiausias (kas reikštų, kad man jis labiausiai patinka), naujausias (man net google įvedus dizaino pavadinimą neužmatytas), o ne originaliausias. Aš tikrai esu rašiusi, kad reikėtų apibrėžimų originaliausiam ir įdomiausiam. Ir tikrai rašiau, kad man jie tą pati reiškia. O čia pateikti apibrėžimai - geriausias apipavidalinimas man nesuvokiami.
O dabar siūlau apsiriboti TIK gražiausias, t.y. įdomiausias, mieliausias, kam kaip labiau patinka. Manęs ir vietos negąsdina, gali būti ir vietos, jei jau taip siaurai supratot mano parašymą, kad aš vis dėl to labiau už nominacijas.

B_March pasiūlė keletą įdomių nominacijų, bet kažkodėl jos liko nepastebėtos verysad.gif

Ir jeigu jau pereinam prie asmeniškumų: į pasakymą, kad "pas daugumą slypi baimė būt neįvertintai", ar tik neslypi pas kažką noras būti įvertintai už geriausią apipavidalinimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 12 kovo 2012 - 12:40
O man tai dzin- balsuosit, nebalsuosit- siuvinėsiu nes man smagu, o įvertins mane mano namiškiai biggrin.gif Kokį kartą gal ir nedalyvausiu, nes dizainas nepatiks, ar turėsiu kitų darbų.
P.S., jei į temą- ketvirtį širdelės turiu (kai iš tolo žiūriu- visai ji man miela rodos ax.gif ).
Atsakyti