Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

nei vienai nominacijai neradau savo sirdeles pritaikymo ax.gif biggrin.gif
as uz
1.ORIGINALIAUSIAS pritaikymas
2.ĮDOMIAUSIAS apipavidalinimas
3.ATRADIMAS (rečiausiai sutinkamas , kad ir LT saituose)
4.Stilingiausias
5. sirdiskiausia(kuri sirdele pati sirdiskiausia ,ale turbut graziausia gaunasi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 11 kovo 2012 - 21:21
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 11, 22:20)
nei vienai nominacijai neradau savo sirdeles pritaikymo ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif aš tai visur matau savo širdutę...nustokim žiūrėt iš savo prizmės, kitiems iš šono geriau atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 11, 23:20)
nei vienai nominacijai neradau savo sirdeles pritaikymo ax.gif  biggrin.gif
as uz
1.ORIGINALIAUSIAS pritaikymas
2.ĮDOMIAUSIAS apipavidalinimas
3.ATRADIMAS (rečiausiai sutinkamas , kad ir LT saituose)
4.Stilingiausias
5. sirdiskiausia(kuri sirdele pati sirdiskiausia ,ale turbut graziausia gaunasi)

netgi jau nominacijas teikiat blink.gif as zinau kad niekuom neissiskrsiu,neturiu tiek talento ir ideju kad ji ''pimpinti'' doh.gif tiesiog man smagu siuvineti bendra tema,bendradarbiavimas thumbup.gif o ir pirmenybe iskarto skirciau sobieskai ax.gif nes ji bet koki menknieki padarys zaviu thumbup.gif man su tavimi nera ir ko lygintis rolleyes.gif

as gal nelabai uz nominacijas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 kovo 2012 - 22:13
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 11, 23:10)
doh.gif tiesiog man smagu siuvineti bendra tema,bendradarbiavimas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tai ir yra svarbiausia

Už teigiamą atsiliepimą dėkui blush2.gif , bet žaidimui pateiksiu tik savo širdį, na ir dar siuvinėtą širdutę smile.gif ...stilizuotos nuotraukos bus vėliau.

Vistik pasilikim ties tom 3 nominacijomis, nes diskusijos gali tęstis iki negaliu.
B_March nuotraukytes siūsim tau...manau, kad tikrai bus smagu. Svarbiausia jausti pasitenkinimą iš to ką kuri, o TAI mes kiekviena (dalyvė) patiriam dabar wub.gif

Atsakyti
Dėl nominacijų tai aišku turėtų pasisakyti pačios dalyvės, bet vis tiek įkišiu savo trigrašį: ar palikus tik tas tris nesigauna taip, kad vertinami tik apipavidalinimai, pateikimai ir pan (būtent tai, ką kritikavo pasisakiusiosios PRIEŠ ax.gif ), o pačiam siuvinėjimui (tiesiog gražiam ar itin kruopščiai išsiuvinėtam dizainui) dėmesio kaip ir neskiriama. Kita vertus, žinoma, visos siuvinėjate puikiai ir prie kryžiukų lygumo nelabai prikibsi, jau įsitikinome iš pirmo etapo darbelių wub.gif tai gal tuo atžvilgiu nelabai ir yra ką vertinti.

Na, šiaip ar taip, čia tik bandymas.

Tai kaip dabar darome? Atsiųsite nuorodas į savo darbelius man į AŽ, aš paskelbsiu sunumeravusi ir nenurodydama autorių, o tada? Balsuojama į AŽ ar temoje? Kiek laiko skiriama balsavimui?
Atsakyti
tai siunciam neapipavidalintas sirdis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 12, 09:10)
tai siunciam neapipavidalintas sirdis? smile.gif

Ne, siunčiam galutinį išbaigtą variantą mirksiukas.gif

B_March...dabar jau viskas bus kaip tu pasakysi, tu kuruosi šį reikaliuką nuo A iki Ž. Siuvinėjimui ir galutiniam užbaigimui turim 2 savaites. Taip, kad iki 26 dienos visos dalyvės pasistengs užbomborduot tavo AZ, o gal bus patogiau jei meilo adresiuką paskelbtum...o 26 dieną visos palinksim prie žydrųjų kompiuterių monitorių...toliau skaitysim tavo nurodymus ir juos vykdysim , besąlygiškai su viskuo sutikdamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 12 kovo 2012 - 08:51
bet mergaites prizadekit,kad nuotraukoje bus tik pats darbelis,jokiu ten meilybiu aplink ji,kad nuotrauka grazesne butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 11:16)
bet mergaites prizadekit,kad nuotraukoje bus tik pats darbelis,jokiu ten meilybiu aplink ji,kad nuotrauka grazesne butu  ax.gif

Aš tai tikrai prisižadu, nes neturiu nei foriko, nei laiko, nei fantazijos, kad super pruper gražiai darbelį pateikti. blush2.gif Džiaugiuos, kad kas sutinka apskritai nufotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 11:16)
bet mergaites prizadekit,kad nuotraukoje bus tik pats darbelis,jokiu ten meilybiu aplink ji,kad nuotrauka grazesne butu  ax.gif

drinks_cheers.gif

Aš taip pat nemoku gražiai fotografuoti.... Ir dėl balsavimo... susilaikau... Siuvinėju sau, savo malonumui, o šis žaidimas man tiesiog paskatinimas... Ir visai nesvarbu balsuos kas už mano darbelį ar ne.... Svarbu pats procesas...
Atsakyti
Kažkaip nukrypstama su tuo konkursu nuo pradinės idėjos - siuvinėti kartu, išbandyti įvairius dizainus, adaptuoti tuos dizainus... Žodžiu plėsti akiratį ir smagiai leisti laiką ax.gif
Gal užtektų tik balsuoti už labiausiai patikusį siuvinuką. Būtų aišku, kuris tam tikro dizaino motyvas šiame forume "valdo" ax.gif O atlikimas visų nepriekaištingas. Už pritaikymą balsuoti irgi keistoka unsure.gif Visos pateiks tik siuvinuką, o viena kuri, pvz., knygutę (kaip libaja pirmame etape), tai ir klausimų nekyla už ką balsuoti hihihi.gif
Bent jau man tada tikrai nebūtų svarbu, kas ką siuvinėjo. Tiesiog man patinka motyvas arba ne ax.gif Ir tai nereiškia, kad kiti darbeliai prastesni. Jau rašiau ir vėl pasikartosiu, kad visų atlikimas puikus thumbup.gif Kiek prisimenu buvo dalyvių, kurios pačios spalvytes parinkinėjo, tai tikrai šauniai padirbėjo, nes spalviškai visi darbeliai labai labai pavykę thumbup.gif thumbup.gif
Man būtų daug smagiau, kad tos, kurios parinkinėjo, parsirodytų vėliau su originalu ir savo darbeliu - kitaip sakant, pasigirtų kaip šauniai adaptavo dizainą pagal save. Gal buvo tokių, kurios keitė motyvus vietomis, ar dar kažką tobulino dizainuose. Man tai būtų įdomiau ir aktualiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 12, 12:20)
Gal užtektų tik balsuoti už labiausiai patikusį siuvinuką. Būtų aišku, kuris tam tikro dizaino motyvas šiame forume "valdo" ax.gif O atlikimas visų nepriekaištingas. Už pritaikymą balsuoti irgi keistoka unsure.gif Visos pateiks tik siuvinuką, o viena kuri, pvz., knygutę (kaip libaja pirmame etape), tai ir klausimų nekyla už ką balsuoti hihihi.gif

Man būtų daug smagiau, kad tos, kurios parinkinėjo, parsirodytų vėliau su originalu ir savo darbeliu - kitaip sakant, pasigirtų kaip šauniai adaptavo dizainą pagal save. Gal buvo tokių, kurios keitė motyvus vietomis, ar dar kažką tobulino dizainuose. Man tai būtų įdomiau ir aktualiau ax.gif

drinks_cheers.gif Tai gerai, kadangi dauguma ketina pateikti tik siuvinuką, tai tada ir neprasidėkim su tom nominacijom (jeigu patiks, galėsite balsavimą tobulinti kituose etapuose). Pradžiai balsavimo pagalba tiesiog išsiaiškinsime, kuris motyvas ar dizainas labiausiai patinka forumo liaudžiai, ir tai jokiu būdu nereikš, kad kiti darbeliai prastesni. O laimėtojai padovanosime papildomų malonių emocijų bigsmile.gif
Atsakyti