Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 20:04)
Aš ką tik baigiau širdelę wub.gif

zuzanele gal tu kokias siuvinejimo stakles ,ar kazka ,turi kad taip greit issiuvineji lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 kovo 2012 - 18:40
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 11, 20:39)
zuzanele gal tu kokias siuvinejimo stakles ,ar kazka ,turi kad taip greit issiuvineji  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Savaitgalį turiu daugiausia laiko. Paprastom dienom dirbu, grįžus kiti darbai laukia, tai nelabai ir laiko belieka. Net nufotografuot darbo nesugebu per savaitę laiko. Kol prisiruošiu, jau ir vakaras. O tada apšvietimo labai trūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 20:44)
biggrin.gif
Savaitgalį turiu daugiausia laiko. Paprastom dienom dirbu, grįžus kiti darbai laukia, tai nelabai ir laiko belieka. Net nufotografuot darbo nesugebu per savaitę laiko. Kol prisiruošiu, jau ir vakaras. O tada apšvietimo labai trūksta unsure.gif

o su tuo apsvietimu tai ir man prastai doh.gif
Atsakyti
Aš labai labai atsiprašau, jei ką papiktins mano įsiterpimas, nes aš visiškai pašalinė ir mano nuomonė neturi reikšmės blush2.gif Bet nu norisi pasisakyt biggrin.gif

Žodžiu, man, kaip pašalinei stebėtojai, asmeniškai būtų visai įdomus toks žaidimo "papimpinimas" (sorry už žodį, bet lietuviškas niekaip neateina į galvą biggrin.gif ). Mano pasiūlymai (tai tik pasiūlymai, niekam savo nuomonės jokiu būdu neprimetu) būtų tokie:
jei jau dabar kilo tiek emocijų dėl nufotografavimo ir pateikimo, galbūt galima tiesiog susitarti, jog pateikiamas išimtinai tik pats siuvinukas (puikus pavyzdys: Gittos darbelis)

o pats balsavimas taip pat galėtų vykti išimtinai anonimiškai, kad jokia jautresnė siela neįsižeistų, jog sulaukė mažiausiai balsų, o paskelbiamos būtų tik pirmos trys ar netgi tik pirma vieta. Ir niekas nežinotų, kiek balsų ją skyrė nuo paskutiniosios.

Kita vertus, galbūt dar mažiau neigiamų emocijų sukeltų ne vietų skirstymas, o nominacijos? Būtų iš anksto paskelbtos nominacijos (dailiausias, stilingiausias, originaliausias,...) ir balsuotojai kiekvienai jų priskirtų, jų nuomone, tinkamiausią darbelį. Tada laimėtų kaip ir visos tongue.gif

Bet kuriuo atveju, jei toks konkursas atbaidytų žaidimo dalyves, ar sugadintų joms nuotaiką, galbūt neverta net pradėti. Juk svarbiausia, kad visiems būtų tiesiog smagu 4u.gif
Atsakyti
man bus problematiska nufotkint tik pabaigtuka,nes jau pradejau apipavidalint g.gif reiks pasistengt labai su fotkinimu.
Seip pritariu pimpinimam drinks_cheers.gif Si karta dalyvauju ne del pasirodymo,o del to kad reik jau man ta darba pasidaryt,o cia dar kompanija palaikymo thumbup.gif
Atsakyti
Pakolkas vis dar 2 PRIEŠ IR 4 UŽ...kuruot žaidimą apsiims B_March...kažkodėl esu įsitikinusi, kad simpatijoms pagal draugystę ir ištikimybę uždaras balsavimas nėra palankiausia terpė, juk nebus progos pasipuikuot, kurią pusę būtent tas asmuo palaikė, kad ateitį pastarasis atsirevanšuotų palankumu smile.gif
Atsakyti
Nelabai noriu aš su savo nuomone čia kištis, nes turbūt sudalyvausiu tik šiame rate. Neturiu tokių siūlų atsargų,kad galėčiau greitai imtis naujų motyvų, nors apsižiūrėjau siūlomas temas ir radau labai patinkančių. Šį darbelį jau įpusėjau, tai tikiuosi spėsiu, nes gali mus bet kuriuo metu vėjaraupiai visus išguldyti - inkubacinis laikotarpis mums ax.gif
Neapiforminto darbelio, tai aš šįkart tikrai negalėčiau pateikti, nes galima sakyti nebūtų visai jokio darbelio. Nenoriu išsiduoti ką darysiu (Inesiuuu jau prasitarė), bet neapipavidalinto tikrai nesirodysiu ax.gif O anonimiškam balsavimui aš visiškai pritariu - užverstume B_March až hihihi.gif Ir aš vis gi labiau pritarčiau idėjai - įdomiausias, naujausias (tipo nematytas), ir dar koks nors -iausias rinkimams. Nes su tom vietom, tai tik skonį balsuotojų atspindėtų. Man pvz., šįkart labiausiai uodegytės ir dantistės darbeliai patiko, bet tik todėl, kad man jų pasirinkti motyvai gražiausi, o kruopštumu nė vienas darbas nė vienam nenusileidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 11, 21:10)
Nelabai noriu aš su savo nuomone čia kištis, nes turbūt sudalyvausiu tik šiame rate...

thumbup.gif pritariu visu 100 procentu thumbup.gif
Atsakyti
2 PRIEŠ....6 UŽ...linkstama link to, kad balsus atiduosim už nominacijas:

1.ORIGINALIAUSIAS
2.ĮDOMIAUSIAS
3.ATRADIMAS

Kaip?... bigsmile.gif

Atsakyti
Originaliausias ir įdomiausias, mano manymu beveik tą patį reiškia ax.gif Tokiu atveju reikėtų ir apibrėžimo, į ką būtent reikėtų orientuotis darbelyje. Atradimas, tai jau aišku. Nors man kai kurių dizainų visi motyvai - atradimas hihihi.gif
Atsakyti
o kiek nominacijų norit? dar galima: stilingiausias, kruopščiausias, švelniausias, gražiausias pateikimas, praktiškiausias pritaikymas, įdomiausias apipavidalinimas ax.gif
Atsakyti

2 PRIEŠ....6 UŽ...linkstama link to, kad balsus atiduosim už nominacijas:

1.ORIGINALIAUSIAS pritaikymas
2.ĮDOMIAUSIAS apipavidalinimas
3.ATRADIMAS (rečiausiai sutinkamas , kad ir LT saituose)

Kaip?... bigsmile.gif

Atsakyti