Aš labai labai atsiprašau, jei ką papiktins mano įsiterpimas, nes aš visiškai pašalinė ir mano nuomonė neturi reikšmės
Bet nu norisi pasisakyt
Žodžiu, man, kaip pašalinei stebėtojai, asmeniškai būtų visai įdomus toks žaidimo "papimpinimas" (sorry už žodį, bet lietuviškas niekaip neateina į galvą
). Mano pasiūlymai (tai tik pasiūlymai, niekam savo nuomonės jokiu būdu neprimetu) būtų tokie:
jei jau dabar kilo tiek emocijų dėl nufotografavimo ir pateikimo, galbūt galima tiesiog susitarti, jog pateikiamas išimtinai tik pats siuvinukas (puikus pavyzdys:
Gittos darbelis)
o pats balsavimas taip pat galėtų vykti išimtinai anonimiškai, kad jokia jautresnė siela neįsižeistų, jog sulaukė mažiausiai balsų, o paskelbiamos būtų tik pirmos trys ar netgi tik pirma vieta. Ir niekas nežinotų, kiek balsų ją skyrė nuo paskutiniosios.
Kita vertus, galbūt dar mažiau neigiamų emocijų sukeltų ne vietų skirstymas, o nominacijos? Būtų iš anksto paskelbtos nominacijos (dailiausias, stilingiausias, originaliausias,...) ir balsuotojai kiekvienai jų priskirtų, jų nuomone, tinkamiausią darbelį. Tada laimėtų kaip ir visos
Bet kuriuo atveju, jei toks konkursas atbaidytų žaidimo dalyves, ar sugadintų joms nuotaiką, galbūt neverta net pradėti. Juk svarbiausia, kad visiems būtų tiesiog smagu