Bet su tuo anonimiškumu nelabai kas išeis- juk daugmaž jau žinom viena kitos stilių- bus lengva atspėt kuris darbelis kieno, o simpatijos iš anksčiau gali netyčia ir įtaką padaryt Labai balsuotojas objektyvus turi būt, kad įvertintų patį siuvinį, ne tik jo pateikimą, išbaigtumą, apipavidalinimą.
Gal geriau siuvinėjam ir tiek
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 11, 17:26)
Bet su tuo anonimiškumu nelabai kas išeis- juk daugmaž jau žinom viena kitos stilių- bus lengva atspėt kuris darbelis kieno, o simpatijos iš anksčiau gali netyčia ir įtaką padaryt Labai balsuotojas objektyvus turi būt, kad įvertintų patį siuvinį, ne tik jo pateikimą, išbaigtumą, apipavidalinimą.
QUOTE(Gitta @ 2012 03 11, 18:02)
COUNTRY COTTAGE NEEDLEWORKS
Labai gražus darbelis
Gitta- šiandien- tau 1 vieta
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 11, 18:32)
Gitta- šiandien- tau 1 vieta
Tokį balsavimą, manau, visą supranta
Dėl manęs tai galim balsuoti, gi prizų niekas nedalina, tik šiaip Arba kad kažkuri neliktų labai nuskriausta paskutinėj vietoj, galim balsuot anonimiškai tam kas apsiims darbelius sukelt, per až, ir tada paskelbtų sakykim tris pirmas vietas ar tik pirmą vietą o dėl nuotraukų tai aš irgi fotiko gero neturiu, muilinukę tik, bet ir su ja galima palyginus kokybiškai nufotkint, dienos šviesoj ant kokios palangės ar lauke, paskui galima ir pakoreguot kompe visokius spalvų balansus ir t.t. na aš mėgstu apfotkint iš visų kampų ar pakomponuot kažkaip gražiau, bet čia tiesiog man pačiai įdomu, gal ne visada ir gaunasi iš esmės paties siuvinuko atlikimo tas nekeičia, tik skaniau pateikta būna
Gitta, koks pavasariškas grožis taip ir noris uždainuot pavasariniai žiedai....
Gitta, koks pavasariškas grožis taip ir noris uždainuot pavasariniai žiedai....
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 11, 16:26)
Labai balsuotojas objektyvus turi būt,
Aš būčiau žiauriai objektyvi, mat nei vienos dalyvės stiliaus nežinau ...
Dantiste...pasirašau ... būtų skelbiamos tik "prizinės" vietos
Pagal mano skaičiavimus 2 PRIEŠ...3 UŽ...laukiam dar nuomonių
Gitta...ryt tau skirsiu I vietą, šiandien uodegytės diena Beje, jos darbelį tikrai papuoščiau tikromis sagutėmis, juk niekas netrugdo jas užsiūt ant jau išsiuvinėtų, tiksliau trugdo tik vienas kriterijus-individualus skonis
Aš jau įpusėjau
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 14:09)
Na bus matyt... Jei pamatysiu, kad viską lemia fotografavimas, tada aš pasitrauksiu iš šio žaidimo kitame etape Siuvinėju dėl savęs, o ne dėl konkurso. Bent pradžioj, kai pradėjom, apie tai nebuvo kalbėta
tikrai ne del fotografavimo ,ir ne del konkurso,nors man tas pats ,galite balsuoti.tikrai pasidziaugsiu uz kita
nu tu saunuole,tau tikrai 1 vieta duociau
QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 19:16)
)
Gitta...ryt tau skirsiu I vietą, šiandien uodegytės diena Beje, jos darbelį tikrai papuoščiau tikromis sagutėmis, juk niekas netrugdo jas užsiūt ant jau išsiuvinėtų, tiksliau trugdo tik vienas kriterijus-individualus skonis
Aš jau įpusėjau
Aš jau įpusėjau
zinokis tikrai ,gal vaizdas tikresnis butu
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 11, 18:28)
Jei uždėsi, tai nepamiršk pasirodyt
2 PRIEŠ...4 UŽ...dar nuomonių laukiam
Šaunuolė, labai gražus ir subtilus darbelis
Aš ką tik baigiau širdelę
Gitta, Super Isbaigtas ir lygut lygutelis ir dar linas