Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Aš jau persiritau į antrąją pusę siuvinėdama savo širdelę rolleyes.gif
Atsakyti
as baigiau jau smile.gif
Atsakyti
Jeigu tikrai nuspręsit rengti konkursą ir reikės pašalinio žmogaus - aš mielai galiu apsiimti mirksiukas.gif O kaip galvojate, balsuoti būtų leidžiama visiems, ar tik pačioms dalyvėms? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 11 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(B_March @ 2012 03 11, 12:00)
Jeigu tikrai nuspręsit rengti konkursą ir reikės pašalinio žmogaus - aš mielai galiu apsiimti  mirksiukas.gif  O kaip galvojate, balsuoti būtų leidžiama visiems, ar tik pačioms dalyvėms?  ax.gif

Manau, kad visiems, kas tik panores smile.gif

Kaip kitos manot, a

Pasitikslinu, turim 2 savaites širdutės siuvinėjimo procesui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 01:26)
Toks pamąstymas: o jei būtų slaptas balsavimas I,II,III vietos. Visos siųstume savo balus Uodegytei, o ji tik reziume paskelbtų. Taip pasitikrintume savas akcijas, kad ir "einamos dienos"...arba nominacijos originaliausia, mieliausia, kad ir stilingiausia(siūlykit savo nominacijas)...kaip manot,a mirksiukas.gif

Bet tada darbai turi būt apipavidalinti? g.gif
Ir dar... Visas grožis priklauso nuo to, kaip nufotografuota. Kadangi aš ne fotografė, neturiu gero fotoaparato, tai ir mano pateikimas toks... kaip aš moku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 12:54)
Bet tada darbai turi būt apipavidalinti? g.gif
Ir dar... Visas grožis priklauso nuo to, kaip nufotografuota. Kadangi aš ne fotografė, neturiu gero fotoaparato, tai ir mano pateikimas toks... kaip aš moku... ax.gif

Tada bus proga šiek tiek perlipti per save...juokauju. Gal ne visuma lems kitų apsisprendimą, o tik objektas-širdutė. Tai juk ne olimpiada, ar varžymasis dėl kokio prizo...čia tik dėl didesnio adrenalino biggrin.gif
Atsakyti
as va pirma katrt dezute aprengineju,niu vaizdelis man tik is dalies patinka doh.gif kitam tokios neduociau. Man bus gerai. Dangteli jau aprengiau lieka juostele issiuvinet ir pagrinda aprengt. Bus siulam siuvimo susidet wub.gif Seip maniau graziau atrodys rolleyes.gif o fotkint nemoku ir neisiena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 11 kovo 2012 - 12:08
QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 14:03)
Tada bus proga šiek tiek perlipti per save...juokauju. Gal ne visuma lems kitų apsisprendimą, o tik objektas-širdutė. Tai juk ne olimpiada, ar varžymasis dėl kokio prizo...čia tik  dėl didesnio adrenalino biggrin.gif

Na bus matyt... Jei pamatysiu, kad viską lemia fotografavimas, tada aš pasitrauksiu iš šio žaidimo kitame etape cool.gif Siuvinėju dėl savęs, o ne dėl konkurso. Bent pradžioj, kai pradėjom, apie tai nebuvo kalbėta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 kovo 2012 - 12:10
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 13:09)
Na bus matyt... Jei pamatysiu, kad viską lemia fotografavimas, tada aš pasitrauksiu iš šio žaidimo kitame etape cool.gif Siuvinėju dėl savęs, o ne dėl konkurso. Bent pradžioj, kai pradėjom, apie tai nebuvo kalbėta schmoll.gif

Blyn, nesuprantu blink.gif ...čia buvo diskusija, nenorit, galim ir nežaist taip blogiau nebus... Zuzanele,juk darai dėl savęs, ne dėl balų, tai kokios tada problemos biggrin.gif

Man tai išvis su savo siuvinėjimais reikia slėptis, ne mano sritis tai,(bet labai patinka šiuo metu )... ir tai nebijau susirungti su ąsėmis, tokiomis kaip dauguma čia jūsų. ax.gif
Va dekupaže, tai tikrai pažaisčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 11 kovo 2012 - 12:17
A amn dzin kiek balu duos,darau sau,seniai ruosiaus. Proga dabar prispyre biggrin.gif o tai jauciu metus laiko dar nebuciau apsiemus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 14:13)
Blyn, nesuprantu blink.gif ...čia buvo diskusija, nenorit, galim ir nežaist taip blogiau nebus... Zuzanele,juk darai dėl savęs, ne dėl balų, tai kokios tada problemos biggrin.gif

Aš tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif

Balai ne balai... Bet dar ir tai, kad pabaigtas ir apiformintas darbas sulauktų didesnio palaikymo. O tik išsiuvinėti darbeliai liktų antroj vietoj.
Jei norim balsavimo, tai turim visos rodytis arba tik su išsiuvinėtais darbais, arba tik su užbaigtais (apiformintas) darbais. O jei be balsavimo, tai tinka bet kokie rolleyes.gif Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 11, 13:31)

Balai ne balai...

Čia ne KONKURSAS, čia žaidimas...aš norėsiu SAU pasidaryt išbaigtą darbą, tai ir sieksiu to, nenorėsiu, negalėsiu, mūza neplankys ar dar kokios šalutinės priežastys sutrugdys -paliksiu tik siuvinį...čia juk tik nuo mūsų pačių priklauso ko mes norim...ne dėl balų mes tai darom...kame problema? bus bloga nuotaika, jei nesurinksi visų pirmų vietų, depresija, apatija apims....nu nemanau biggrin.gif , juk tai tik žaidimas tiek siuvinėjančioms, tiek stebėtojoms...
Aš savo nuomone išsakiau, bus taip, kaip norės dauguma, daugiau apie tai nepasisakysiu, einu dirbt cool.gif
Atsakyti