Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Aš irgi jau pradėjau-atsirinkau siūliukus biggrin.gif
Atsakyti
as taipat pradejau,pas mane irgi maziuke smile.gif
Atsakyti
Nu va, aš irgi miniatiūrom užsiimu, jau beveik pabaigiau lotuliukas.gif tik šįkart tai jau tikrai pasižadėjau sau pasidaryt knygelę adatom (kol galutinai neišmėčiau visų hihihi.gif), tai neaišku kuom baigsis, nes pirmą kartą darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš kažkaip galvojau, kad pas mane JI bus mažiukė, o pasirodo ji gan didelė cool.gif , bet man jos tokios dabar labai reikia. Kartais geriausi sprendimai ateina neplanuojant , o pradedant daryti.Net medžiagoje vietos palikau būtent tiek kiek reikia, o buvau įsitikinusi, kad liks nemažai ant magaryčių . Pamatavau vizualiai su daiktu...vualia-tip top thumbup.gif ...smagiai siuvinėjasi. Rytdiena visa bus atiduota dekupažui, temstant-adatai biggrin.gif
Atsakyti
O aš susinervavau biggrin.gif . Pirmiausia, tokios, kuri jau labai labai patiktų neradau, tos, kur kaip ir patiktų nesirinkau- neturiu tinkamos medžiagos, o siųstis ilgai užtruktų. Nusi pirkau Madeiros siūlą, pasiėmiau lino gabalėlį- ir gaunasi kažkokia stora doh.gif , dviem gijom per storai, viena- vos matosi... Nu žodž, bus ne koks rezultatas. Bet nemesiu- dalyvausiu vis tiek (gal Sobieska kurią dieną ir maniškei pirmą vietą skirs biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 10, 23:02)
(gal Sobieska kurią dieną ir maniškei pirmą vietą skirs  biggrin.gif ).

thumbup.gif svarbiausia neprarast vilties, nes...niekas nebūna be priežasties...kažko link filosofijos patraukė rolleyes.gif biggrin.gif ...nu bet ir reklamą sau pasidarei, nori nenori pasamonėj: "stebėsiu rasiux" lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, kokios visos greitos thumbup.gif Aš šiandien jau irgi pradėsiu ax.gif
Atsakyti
O aš jau ardau doh.gif ...tokios muzikos fone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 11, 00:20)
O aš jau ardau doh.gif ...tokios muzikos fone biggrin.gif

as tai labiau jaunimo ax.gif

kaip smagu uzeiti,visos turite ka pasakyti einant siuvinejimui,lyg prie vieno stalo sedetume su arbatele thumbup.gif

rasiux- zinok ir as ieskojimuose buvau paskendus,norejau kokia ''sutresne'' sirdike issirinkti,bet pasirinkau kas man prie sirdies,mano mylimo dizaino wub.gif jai linas smulkus,nepabijok ir vienu siuliuku siuvinet,labai graziai atrodo.sie siuvineti vienu siuliuku sis,ir sis.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 11, 00:05)
as tai labiau jaunimo  ax.gif

Šių laikų jaunimas varo Povilaičio dainas tai tiktai taip biggrin.gif , tiesa, dar ir Modern Talking dainos mano septyniolikinio garso takelio Numero uno lotuliukas.gif
Taip, kad žodis "jaunimo", gan slidus reikalas.

Toks pamąstymas: o jei būtų slaptas balsavimas I,II,III vietos. Visos siųstume savo balus Uodegytei, o ji tik reziume paskelbtų. Taip pasitikrintume savas akcijas, kad ir "einamos dienos"...arba nominacijos originaliausia, mieliausia, kad ir stilingiausia(siūlykit savo nominacijas)...kaip manot,a mirksiukas.gif
Atsakyti
dar butu gerai,kad prie nuotrauku pradziai nerasytu kieno,tada tikrai saziningai visos prabalsuotu,bet kadangi uodegyte dalyvauja,tai reiktu pasalinio zmogaus tada.
Man liko paskutine eilute ir galiu apipavidalint. Jei spesiu idesiu gatava darbeli apiforminta,jei ne idesiu tik issiuvineta.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 11, 09:15)
dar butu gerai,kad prie nuotrauku pradziai nerasytu kieno,

drinks_cheers.gif tai buvo turėta omeny...ikeliam pirmines nuotraukytes, nerašom kieno, kad balsavime nebūtų "jokių poniatijų"...būtų smagu, juk skoniai visų tokie skirtingi. Gal atsiras norintis kuruoti visą šį reikaliuką smile.gif
Atsakyti