nu super, mergaitės, labai labai patiko!
tikrai kiek gražių darbelių šaunuolės
dėkui, Uodegyt už galeriją
ko dabar imsimės a?
dėkui, Uodegyt už galeriją
ko dabar imsimės a?
Super darbeliai O jau kryziuku lygumas Super Ir pasikartojanciu nera
Visoms darbstuolems, kurios suspejo laiku
As pasirodysiu veliau
Visoms darbstuolems, kurios suspejo laiku
As pasirodysiu veliau
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 07, 18:13)
nai nai nai kokie groziai
uodegyte,tavo man graziausias,juciu buciau sagu nesiuvinejus ,o tikras prisiuvusir buciau dezute sagom siuvinet dekoravus
uodegyte,tavo man graziausias,juciu buciau sagu nesiuvinejus ,o tikras prisiuvusir buciau dezute sagom siuvinet dekoravus
aciu,as irgi tokia ideja turejau,dar nezinau kaip ji panaudosiu,arba reminsiu,arba pagalvele darysiu,ir sagas ant kitos medziagytes prisiusiu.
visu darbeliai man labai grazus,ir man malonu, kad visos leido pasireiksti visi kartu isties graziai atrodo.rinkausi tarp zuzaneles ,jurginelio pasirinktu darbeliu bet sirdis pasake rinktis sagas
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 07, 17:53)
PIRMAS ETAPAS BAIGTAS
Na, merginos, pasistengėt. Šaunuolės Visų darbai tokie tvarkingi, kryžiukai lygūs. Smagu matyti tiek daug darbelių vienoj vietoj.
Laukiame Kristutes97,Magnetuko,Gittos,Katu darbeliu.
Mergaites neuzsibukit ,ir sekmes uzbaigiant darbelius
Kita savaite laukiam norinciu siuvinet 2 etape
Mergaites neuzsibukit ,ir sekmes uzbaigiant darbelius
Kita savaite laukiam norinciu siuvinet 2 etape
wow tikrai grazu ir nei vieno to pacio darbelio nors as galvojau rinktis Jolces "joy" bet galvojau su savo tempais per dvi savaites nesuspesiu laukiam kitu darbeliu ir kito etapo labai smagu buvo
Labai gražus PIRMASIS etapas...kiekvienas savaip mielas ...vakar buciau pirmą vietą skyrusi jurginėlio paveiksliukui, šiandien skirčiau pirmą vietą skanėstui, ryt gali pirma vieta ir kisti, nu pagal nuotaiką man
Šiaip visos šaunuolės, azartas buvo ir einančioms šalimais, t.y stebėtojoms kaip. kad aš. Ačiū, už teigiamą nuotaiką
Šiaip visos šaunuolės, azartas buvo ir einančioms šalimais, t.y stebėtojoms kaip. kad aš. Ačiū, už teigiamą nuotaiką
Merginos, kokios jūs šaunuolės labai gražūs visų darbeliai
Puikiai padirbejot merginos. Ir laukiam dar kitu merginu kurios nespejo.
Registruokit mane naujam žaidimui- noriu ir aš ko nors mielo
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 08, 14:25)
Registruokit mane naujam žaidimui- noriu ir aš ko nors mielo
kadangi tu pirma ,tau atiteks garbe isrinkti nauja dizaina