Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

nu super, mergaitės, labai labai patiko! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikrai kiek gražių darbelių wub.gif šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif
dėkui, Uodegyt už galeriją 4u.gif

ko dabar imsimės g.gif a?
Atsakyti
Super darbeliai thumbup.gif O jau kryziuku lygumas bigsmile.gif Super 4u.gif Ir pasikartojanciu nera bigsmile.gif
Visoms darbstuolems, kurios suspejo laiku 4u.gif
As pasirodysiu veliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 07 kovo 2012 - 16:56
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 03 07, 18:13)
nai nai nai wub.gif  kokie groziai wub.gif  wub.gif  wub.gif
uodegyte,tavo man graziausias,juciu buciau sagu nesiuvinejus ,o tikras prisiuvusir buciau dezute sagom siuvinet dekoravus biggrin.gif

aciu,as irgi tokia ideja turejau,dar nezinau kaip ji panaudosiu,arba reminsiu,arba pagalvele darysiu,ir sagas ant kitos medziagytes prisiusiu.

visu darbeliai man labai grazus,ir man malonu, kad visos leido pasireiksti thumbup.gif visi kartu isties graziai atrodo.rinkausi tarp zuzaneles ,jurginelio pasirinktu darbeliu ax.gif bet sirdis pasake rinktis sagas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 07, 17:53)
PIRMAS ETAPAS BAIGTAS 4u.gif

Na, merginos, pasistengėt. Šaunuolės thumbup.gif Visų darbai tokie tvarkingi, kryžiukai lygūs. Smagu matyti tiek daug darbelių vienoj vietoj.
Atsakyti
Laukiame Kristutes97,Magnetuko,Gittos,Katu darbeliu.

Mergaites neuzsibukit ,ir sekmes uzbaigiant darbelius 4u.gif

Kita savaite laukiam norinciu siuvinet 2 etape 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 kovo 2012 - 09:15
wow wub.gif tikrai grazu ir nei vieno to pacio darbelio thumbup.gif nors as galvojau rinktis Jolces "joy" bet galvojau su savo tempais per dvi savaites nesuspesiu 4u.gif laukiam kitu darbeliu ir kito etapo ax.gif labai smagu buvo 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus PIRMASIS etapas...kiekvienas savaip mielas wub.gif ...vakar buciau pirmą vietą skyrusi jurginėlio paveiksliukui, šiandien skirčiau pirmą vietą skanėstui, ryt gali pirma vieta ir kisti, nu pagal nuotaiką man biggrin.gif
Šiaip visos šaunuolės, azartas buvo ir einančioms šalimais, t.y stebėtojoms kaip. kad aš. Ačiū, už teigiamą nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokios jūs šaunuolės ploja.gif labai gražūs visų darbeliai good.gif
Atsakyti
Puikiai padirbejot merginos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir laukiam dar kitu merginu kurios nespejo. smile.gif
Atsakyti
Registruokit mane naujam žaidimui- noriu ir aš ko nors mielo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 08, 14:25)
Registruokit mane naujam žaidimui- noriu ir aš ko nors mielo  wub.gif

kadangi tu pirma ,tau atiteks garbe isrinkti nauja dizaina 4u.gif
Atsakyti