Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(Katu @ 2012 03 05, 20:20)
o siust nepabaigtukus ar rodytis veliau tik pabaigtus darbus?

jai nespejat,veliau pabaigtus smile.gif
Atsakyti
Aš jau pabaigiau, mažytis tas darbelis blush2.gif tik neapiforminau, galvojau adatų knygelę darytis, bet susilanksčiau, susidėliojau, kažkaip nepatiko, tai sakau gal rėminsiu, pasistatysiu kur kamputy biggrin.gif tik nežinau kada prisiruošiu, tai rodysiuos tik šiaip pabaigtą. Smagu buvo siuvinėt, labai mieli tie CCN motyvai wub.gif
Atsakyti
pagaliau pabaiga tongue.gif o dabar treciadieni ar siusti Uuodegytei ar kiekviena deda foto? Gal graziau butu ,jeigu iskart visos sudetos butu , jeigu visoms tinka ir Uodegyte apsiims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 03 06, 15:54)
pagaliau pabaiga  tongue.gif o dabar treciadieni ar siusti Uuodegytei ar kiekviena deda foto? Gal graziau butu ,jeigu iskart visos sudetos butu , jeigu visoms tinka ir Uodegyte apsiims  ax.gif

siunciat man,nes jau du darbelius turiu smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 26, 23:57)
darbeliu nuotraukas siuskite i el. pasta sanex@zebra.lt,arba i az nuoroda nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 kovo 2012 - 14:12
Man teks dar šiandien taisyti ardyti. Rodos skaičiavau, skaičiavau, braiziau braiziau, ale vistiek tekstas netilpo. Viena dalis graziai, bet su antra frazės dalimi vagstu. Ismetu zodeli "ir" ir nebera man skambesio doh.gif Nu ka nors gal sumastysiu g.gif
Taip, kad savo darbelį atsiųsiu tik rytoj vakare.
Atsakyti
ui laukiam laukiam
mes darbeliu laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Mano operatorius kipsas gales darbeli nufotografuoti tik rytoj sad.gif Tai gi, vėluosiu.

Vakar šiaip ne taip sutalpinau tekstą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 07 kovo 2012 - 09:30
PIRMAS ETAPAS BAIGTAS 4u.gif

Rodomes COUNTRY COTTAGE NEEDLEWORKS darbelius thumbup.gif

Zuzanele Bee Joyful

user posted image

arciau

Uodegyte Button,button

user posted image

arciau

Amiyra Season of Love

user posted image

arciau

Dantiste sweet treats cupcake

user posted image

arciau

Jolce joyfull

user posted image

arciau

Jurginelis Cottage garden

user posted image

arciau

Libaja Garden Party thread packs

user posted image

arciau
Atsakyti
Tai bent spartuolės- tiek grožybių- linksmybių prigaminot thumbup.gif . Reiks ir man į kurį nors jungtis- smagiai kartu darbuojatės thumbup.gif
Atsakyti
nai nai nai wub.gif kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
uodegyte,tavo man graziausias,juciu buciau sagu nesiuvinejus ,o tikras prisiuvusir buciau dezute sagom siuvinet dekoravus biggrin.gif
Atsakyti
Vau kokie grožiai wub.gif
Aš buvau pasirinkus tokį patį kaip Jolce, bet atsispaudinus schemą, pamačiau, kad ji nekokybiška. Tai tada rinkausi kitą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 07, 17:20)
Aš buvau pasirinkus tokį patį kaip Jolce, bet atsispaudinus schemą, pamačiau, kad ji nekokybiška. Tai tada rinkausi kitą rolleyes.gif

O mano tai kokybiška schema ... Tik kitą kart tokio didelio nesirinkčiau... vos spėjau... per mažai dviejų savaičių...

Visų labai gražūs darbeliai... Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti