Žaidimo taisyklės
Nuo nustatytos dienos siuvinėjame išrinktą dizainą ( kiek norite laiko). Nuotraukas dedame iki 640 pikselių, šalia įdedami nuorodą didelės nuotraukos peržiurai.
Jei norite, procesus (kaip kito darbelis) galite kelti savo albumuose, ir dedami nuotraukas šalia įdedat nuorodą.
Pasirinkti dizainai
MTSA
Country cottage needleworks
Acufactum
De fil en auguille
Creation point de croix
Siaip bet kokios sirdeles
Sampleriai
Little house needleworks
Isabelle vautier sirdeles
Tralala
Casey Buonaugurio
Bent Creek
Lizzie Kate
Nimue
Kas dalyvausite rašykite man į až iki penktadienio 12 val. ,tą dieną trauksiu burtus, ką siuvinesim
! | Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). |
moderatorė irmulia
Mielai stebesiu jusu procesus, okai pribres reikalas ir atsilaisvinsiu biskiuka jungsiuos su Nimue
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 02 21, 18:53)
Mielai stebesiu jusu procesus, okai pribres reikalas ir atsilaisvinsiu biskiuka jungsiuos su Nimue
galvoju is sarasiuko isbraukti nes specialiai atsiverciau nimue schemu tema,grazus yra visi dideli vien tik fejukes ir nykstukai ,jai kas sutinka
Palikit nimue aš galvoju žiedadulkių fėja nukryžiavot. niekaip nerandu aš laiko jai, tai bus paskatinimas
oi, pala, aš čia kažką pražiopsojau čia reikia registruotis ir visus dizainus siuvinėt? aš maniau kad tiesiog jei kas siuvinėja parinktą dizainą ar turi iš seniau darbelių tai tuo metu ir rodomės, o ne kad taip privaloma viskas
oi, pala, aš čia kažką pražiopsojau čia reikia registruotis ir visus dizainus siuvinėt? aš maniau kad tiesiog jei kas siuvinėja parinktą dizainą ar turi iš seniau darbelių tai tuo metu ir rodomės, o ne kad taip privaloma viskas
As visu nenoriu siuvinet kiti man nepatinka
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 21, 20:31)
Palikit nimue aš galvoju žiedadulkių fėja nukryžiavot. niekaip nerandu aš laiko jai, tai bus paskatinimas
zaidimas ,ne visus ,kuriuos isrinksim burtu keliu,kas zinos kokiu dar dizainu,papildysim.kitur temos kuriamos atskirai vienai temai,bet kad pas mus temos jungiasi su siuvimo temom,ir siuvinetoju pas mus mazai,tai darom bendra dizainu tema paliksim nimue,jai kada siuvinesim,galesi pasirodyt
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 02 21, 21:01)
As visu nenoriu siuvinet kiti man nepatinka
jungiames kurioms patinka
Ši raundą praleisiu, sekantį mėginsiu prisijungt...pažiūrėsiu, kaip seksis jums. Aš tai dar tiek žalia, kad net pavadinimus pažymėtus juodai einu googlintis
As irgi tik stebetoja busiu si karta Nu gal prie kokio vieno ir pavyks netycia prisijungti Nes turiu vel tu kojyciu uzsakyma, o ir i darba grysiu, tai nelabai jauciu spesiu siuvineti jau daug
As gal ir jungciausi, tik man keli klausimai - as kaip ir sobieska, dabar googlinu, kad susipazinciau su dizainais Tai ar pvz man reiktu kiekvieno dizaino schemuciu is anksto pasiruost, ar kai jau bus konkreciai paskelbta, man greitai ju kazkas suveiks?
Dar klausimas, jei as per tas dvi savaites sugebesiu padaryt 20 kryzeliu, tai geriau nesirodyt? Ar butina pabaigt visa darbeli per tas 2 sav? As pati noreciau visa pabaigt, bet bijau, kad gali man tam 4 metu prireikt, nes vien noro pastaruoju metu neuztenka
Dar klausimas, jei as per tas dvi savaites sugebesiu padaryt 20 kryzeliu, tai geriau nesirodyt? Ar butina pabaigt visa darbeli per tas 2 sav? As pati noreciau visa pabaigt, bet bijau, kad gali man tam 4 metu prireikt, nes vien noro pastaruoju metu neuztenka
QUOTE(sobieska @ 2012 02 21, 23:39)
Ši raundą praleisiu, sekantį mėginsiu prisijungt...pažiūrėsiu, kaip seksis jums. Aš tai dar tiek žalia, kad net pavadinimus pažymėtus juodai einu googlintis
Pavadinimų aš ir nežinau, per google aiškinuos. Bet nemanau, kad tai didelė problema.
Sveikos,
Na aš dar nelabai greitai siuvinėju, todėl pasuoju kol kas, tai daugiau iš smalsumo klausiu. Kiek suprantu, jūs trauksit vieną dizainą ir tada jau visos siuvinės būtent tą? Ar būtina registruotis? Gal galima prisijungt jau , kai ištrauktas dizainas, ar gal net eigoje? (Suprantu, kad rodytis reikės tą pačią dieną).
Na aš dar nelabai greitai siuvinėju, todėl pasuoju kol kas, tai daugiau iš smalsumo klausiu. Kiek suprantu, jūs trauksit vieną dizainą ir tada jau visos siuvinės būtent tą? Ar būtina registruotis? Gal galima prisijungt jau , kai ištrauktas dizainas, ar gal net eigoje? (Suprantu, kad rodytis reikės tą pačią dieną).
QUOTE(sobieska @ 2012 02 21, 23:39)
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 22, 01:18)
As irgi tik stebetoja busiu si karta Nu gal prie kokio vieno ir pavyks netycia prisijungti Nes turiu vel tu kojyciu uzsakyma, o ir i darba grysiu, tai nelabai jauciu spesiu siuvineti jau daug
QUOTE(Katu @ 2012 02 22, 06:03)
As gal ir jungciausi, tik man keli klausimai - as kaip ir sobieska, dabar googlinu, kad susipazinciau su dizainais Tai ar pvz man reiktu kiekvieno dizaino schemuciu is anksto pasiruost, ar kai jau bus konkreciai paskelbta, man greitai ju kazkas suveiks?
taisykles pakoreguotos
is saraso 10 dizainu schemu turiu,is tu 10 du zurnaliniai sampleriams tema schemu yra, tikrai issirinksit,sirdeles vautier taipat yra .