Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(linole @ 2017 08 11, 19:06)
<p>Tų ekskursijų pardavėjų pagrindinėje Lvovo senamiesčio aikštėje pilna, tai gal ką pasiūlys. Mes Lvove siūlomų ekskursijų nežiūrėjom, tik Jaremčėje. </p><p><

Visgi šįkart atsisakėme ekskursijos, nes verčiausios dėmesio trunka pora dienu, todėl nusprendėme savo 3 viešnagės dienas pasimėgauti Lvovu. Ir per 3 dienas nespėjome pamatyti to, ka suplanavome!

Išties labai patiko ir tikiuosi dar sugrįžti. Aišku, geraja prasme nustebino kainos bei maisto kokybė kavinėse bei restoranuose (tikrai super ėriena su daržovėmis "TripAdvisor" išgirtam uzbeku restorane, upėtakis su lašiniais "Upėtakis, vynas Ir duona", dar skanios "Celentano" picos ir geros ju kondicionavimo sistemos lauke bei viduje). Oras pasakiškas, vietoje prinokę vaisiai ir šviežios uogos. Dar išbandėme vandens parka ir karštutėles pirtis. Operos teatro sezonas prasideda nuo rugpjūčio 20d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 rugpjūčio 2017 - 10:37
Gal galite rekomenduoti "skaniu" kaviniu, restoranu Kijeve? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Klausimas vaziuojantiems i UA automobiliais;) Kuria pasienio uzkarda geriau rinktis? Pagal ka renkate pro kur vaziuoti?
Atsakyti

Gal galite rekomenduoti "skaniu" kaviniu, restoranu Kijeve? 4u.gif

As panagrinejau tripadvisor, instagram, tai OMG. Tiek vietu kur noriu nueiti kad manau, jog nespesim per 4 dienas:D

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2017 08 20, 13:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Victorious" data-cid="71763181" data-time="1503132442"><div><p>Gal galite rekomenduoti "skaniu" kaviniu, restoranu Kijeve? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As panagrinejau tripadvisor, instagram, tai OMG. Tiek vietu kur noriu nueiti kad manau, jog nespesim per 4 dienas:D</p><p></p>

kai grįšit gal galit su mumis pasidalinti kur valgėte, kas verta, kiek kainavo?
Atsakyti

Butinai! Kada jus vykstat? Mes spalio gale :)

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2017 08 24, 16:08)
<p>Butinai! Kada jus vykstat? Mes spalio gale smile.gif</p>

Oi, man dar toli, balandį smile.gif
Atsakyti

Jerda, 24 Rug 2017 - 20:09, parašė: Oi, man dar toli, balandį smile.gif
Kuriuo laiku mastot? Aš apie balandžio pabaigą galvoju, bet dar bilietų neturiu. Ukrainian brangoki. Laukiu dar Wizzair.
Atsakyti

Kuriuo laiku mastot? Aš apie balandžio pabaigą galvoju, bet dar bilietų neturiu. Ukrainian brangoki. Laukiu dar Wizzair.

Aš jau ir bilietus turiu, dar pavasarį nusipirkau  :) Man Kijevas tik persėdimo stotelė balandžio 15d ryte atskrendu ir tik vakare išskrendu (turiu apie 12val), o atgal 25d jau trumpiau gal 7val turiu. Tai ką gal Kijeve susibėgam :mirksiukas:  liepos mėn kainos gerokai draugiškesnės  :) 

Atsakyti

Aš jau ir bilietus turiu, dar pavasarį nusipirkau  :) Man Kijevas tik persėdimo stotelė balandžio 15d ryte atskrendu ir tik vakare išskrendu (turiu apie 12val), o atgal 25d jau trumpiau gal 7val turiu. Tai ką gal Kijeve susibėgam :mirksiukas:  liepos mėn kainos gerokai draugiškesnės  :)

Atgal kas žino, galim ir susibėgti. Bet dar nieko neplanuoju, kol nieko neturiu. 

Atsakyti

Atgal kas žino, galim ir susibėgti. Bet dar nieko neplanuoju, kol nieko neturiu. 

Nesikuklink, kai įsigysi, pasigirk  :mirksiukas: Tik Kijevas, ar dar kur nori ?

Atsakyti

Nesikuklink, kai įsigysi, pasigirk  :mirksiukas: Tik Kijevas, ar dar kur nori ?

Šįkart būtų tik Kijevas. Savaitgalio tipo kelionė. 

Atsakyti