Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(Darling @ 2012 03 28, 09:38)
Tai ant tos žalios kortos turi būti įrašas "Ukraina"? Nes aš Lietuvos draudime klausiau, ar galios Ukrainoj, sakė, galios.

Buna raides UA. Ant mano kortos parasyta: "Galiojimo teritorija. Šis draudimo liudijimas galioja valstybėse, kurių kodo langelis neužbrauktas" ir išvardinta daug šalių kodų, tarp kurių yra ir BY (Baltarusija) ir UA (Ukraina) ir RUS.

Esu turėjus, kur nebuvo Rusijos, bet kaip minėjau, man pakeitė nemokamai polisa, ant kurio jau buvo RUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekilute: 28 kovo 2012 - 18:57
Sveikos

Planuojam siais metais iki Ukrainos palekt, tai renkames info ax.gif Gal zinote, kiek kainuoja viza "tranzitine" per Baltarusija ax.gif ? Nes mum reiktu 2 suaugusiems ir 2 vaikams. Ir per kiek mazdaug padaro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicia: 15 balandžio 2012 - 19:45
QUOTE(kicia @ 2012 04 15, 20:43)
Sveikos

Planuojam siais metais iki Ukrainos palekt, tai renkames info ax.gif Gal zinote, kiek kainuoja viza "tranzitine" per Baltarusija ax.gif ? Nes mum reiktu 2 suaugusiems ir 2 vaikams. Ir per kiek mazdaug padaro?

Jau radau info biggrin.gif
Dar norejau paklaust: Ukrainoje galioja korteles ar reikia paso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 04 15, 22:35)
Jau radau info biggrin.gif
Dar norejau paklaust: Ukrainoje galioja korteles ar reikia paso? blush2.gif

Man atrodo, kad Ukraina yra ne ES šalis ir asmens tapatybes kortele NEGALIOJA
Atsakyti
Tai vat as ir buvau radusi sia info, bet norejau pasitikslint ten vykusiu 4u.gif Kagi siais metais nuplauks kelione, vaziuosim kitamet (nes kitamet vaikams reiks keist dokumentus tai ir padarysim pasus ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 04 15, 20:43)
Sveikos

skubi daugkartinė tranzitinė vienam suaugusiam kainuoja 60 eurų, galioja 3 mėnesius. galima imti dvikartinę, būtų pigiau. vaikams iki 6 metų viza nemokama, nuo 6 - suaugusio kaina.
į Ukrainą su ATK neįvažiuosite, kadangi nebus kur antspaudo įdėti smile.gif tad pasas būtinas.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2012 04 17, 13:21)
skubi daugkartinė tranzitinė vienam suaugusiam kainuoja 60 eurų, galioja 3 mėnesius. galima imti dvikartinę, būtų pigiau. vaikams iki 6 metų viza nemokama, nuo 6 - suaugusio kaina.
į Ukrainą su ATK neįvažiuosite, kadangi nebus kur antspaudo įdėti smile.gif tad pasas būtinas.

60 euru blink.gif ? Tai geriau (bent jau tokia info radau), kad per 6 dd uz 90 lt mirksiukas.gif
Na bet vyras uzsikepes siais metais vaziuot, tai darysim vaikam pasus(mes su vyru turim) ir vaziuosim biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Pirmadienį netikėtai turime išvykti į Ukrainą, gal kas galėtų parašyti visą informaciją, ką reikia žinoti.

Kiek pavyko sužinoti, vizos turintiems LR pilietybę nereikia. Užtenka pasų.
Automobilio draudimai galioja jei būsime ne ilgiau nei mėnesį, o jei ilgiau reikia koreguoti.

Kiek susidarė įspūdis keliai labai prasti (vyksime automobiliu), prie sienos iš Lenkijos pusės eilių nėra, o atgal gali ir parą tekti laukti??? Gal patarsit per kurią muitinę geriau vykti?

Kiek grynų galima vežtis? Kokie kiti daiktų apribojimai?
Kur geriau keistis?

Dėkui labai jei kas pasivargins atsakyt 4u.gif
Atsakyti
Nejaugi niekas į Ukrainą nevažinėja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chemija @ 2012 05 10, 15:48)
Nejaugi niekas į Ukrainą nevažinėja?  unsure.gif

Sveika.Važinėjam ir daug metų....
Tema jau yra apie Ukrainą....
Paso reikia, asmens tapatybės kortele negaliojam nes tai ne ES šalis.Kas liečia pasienius, tai kaip loterija.... galit laukti 3 val. o gal ir 9 val. Žiūrėkit muitinėje ES įvažiavimą ,t.y. stokite už PL mašinos, o ne už UA.Mes vaziuojam per Rava-Ruskoje muitine link Lvovo.
Pinigų galima vežtis kiek turite, tik nuo 10 000 eurų reikia deklaruoti muitinėje.O dėl kitų daiktų išvežamų iš LT tai manau, nelabai kas žiūri ( aišku žiūrint ką žadat vešti), pagrinde tikrina grįžtant ( alkoholis, cigaretes, vaistai, parfumerija).
Mes visada keičiamės tik pravažiavus pasienį.
http://meta.ua/finance/ifsnal.asp
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 04 17, 14:57)
60 euru blink.gif ? Tai geriau (bent jau tokia info radau), kad per 6 dd uz 90 lt mirksiukas.gif
Na bet vyras uzsikepes siais metais vaziuot, tai darysim vaikam pasus(mes su vyru turim) ir vaziuosim biggrin.gif
Tai gal ne EURU,o litu??Man dabar si tema labai aktuali,nes ruosiames rugpjucio menesi vykti i Odesa,norejau suzinoti ar yra tiesioginiu skrydziu lektuvu i Odesa?? ax.gif Niekaip neapsisprendziam lektuvu,traukiniu ar masina vykti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2012 05 21, 15:38)
Tai gal ne EURU,o litu??Man dabar si tema labai aktuali,nes ruosiames rugpjucio menesi vykti i Odesa,norejau suzinoti ar yra tiesioginiu skrydziu lektuvu i Odesa?? ax.gif Niekaip neapsisprendziam lektuvu,traukiniu ar masina vykti?? g.gif

Man atrodo, kad tiesioginio skrydžio nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktner: 21 gegužės 2012 - 19:13