Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(Reenata @ 2012 01 10, 12:45)
Nereikalingas papildomas, o ant draudimo paziurekit ar yra parasyta Ukraina

vat, butent, kad zalioj kortoj Ukrainos nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 10, 14:39)
vat, butent, kad zalioj kortoj Ukrainos nera sad.gif

mes tai papildomai nedraudziam, man atrodo galioja, o pasiskambinti agentui draudimo ir paklausti nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2012 01 10, 16:31)
mes tai papildomai nedraudziam, man atrodo galioja, o pasiskambinti agentui draudimo ir paklausti nebandei?

pries naujus baigesi civilinis draudimas, kai ji tesem, klausiau LD konsultantes apie tai, bet ji tik patvirtino, kad zalia korta netinka, o apie papildomus draudimus patare kreiptis i ambasada. Galvoju, paklausiu cia, bus greiciau.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 10, 16:48)
pries naujus baigesi civilinis draudimas, kai ji tesem, klausiau LD konsultantes apie tai, bet ji tik patvirtino, kad zalia korta netinka, o apie papildomus draudimus patare kreiptis i ambasada. Galvoju, paklausiu cia, bus greiciau.

na vaziuojam ten kas met niekada jokio papildomo draudimo nereikejo
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2012 01 10, 19:30)

o milicija stabde kada nors?
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 10, 19:15)
o milicija stabde kada nors?

nereikia ir milicijos, važiuojant per sieną irgi tikrinamas draudimas smile.gif
mes važiavom su žalia korta, jokių papildomų draudimų, gal dabar kas ir pasikeitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2012 01 10, 18:30)

O važiuojat per Lenkiją? Kiek maždaug laiko stovit prie sienos? Mes irgi planuojam birželį važiuoti, tai pradedu domėtis, ko reikia kelionei g.gif .
Pažiūrėjau, kur mūsų mašina apdrausta, tai rašo, kad žalia korta UK tinka g.gif
PZU draudimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darling: 10 sausio 2012 - 21:26
Milicija stabde smile.gif, tai kainuoja smile.gif, is uzsenieciu ima daugiau, aisku priklauso nuo pazeidimo, jei smagiai pazeidet taisykles tai papurtysit kisenes smile.gif
Aisku buna visko buvo kai nakti virsijom greiti gyvenvieteje tai pabare ir paleido smile.gif
Yra Krymo tema ten daug pasisakymu apie milicija ir kainas
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2012 01 10, 23:21)
O važiuojat per Lenkiją? Kiek maždaug laiko stovit prie sienos? Mes irgi planuojam birželį važiuoti, tai pradedu domėtis, ko reikia kelionei g.gif .
Pažiūrėjau, kur mūsų mašina apdrausta, tai rašo, kad žalia korta UK tinka g.gif
PZU draudimas

Ant sienos teko praleisti nuo 2 val. iki 9 val., kaip pasiseks....... ziurint per koki pasienio punkta ruosiatės vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2012 01 11, 09:04)
Ant sienos teko praleisti nuo 2 val. iki 9 val., kaip pasiseks....... ziurint per koki pasienio punkta ruosiatės vaziuoti.

Atsiprasau, ne manes klauset, bet atsakau...
Mes irgi planuojam vykima siemet. Kadangi pirma stotele musu Lvovas, tai manau per Rava Ruska kirsim siena. Bet kaip butu puiku, jei nebutu dideliu eiliu...
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 11, 08:14)
Atsiprasau, ne manes klauset, bet atsakau...
Mes irgi planuojam vykima siemet. Kadangi pirma stotele musu Lvovas, tai manau per Rava Ruska kirsim siena. Bet kaip butu puiku, jei nebutu dideliu eiliu...

Mes irgi per Lvovą vyksim iki Odesos, tai ten kaip suprantu tik viena vieta yra, kur galima kirsti sieną? Ar ne? Bet jau mane nugąsdino, kad nieko neduodant, tai stovėsim prie sienos ne mažiau pusę paros, o greičiausiai ir ilgiau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2012 01 11, 12:33)
Mes irgi per Lvovą vyksim iki Odesos, tai ten kaip suprantu tik viena vieta yra, kur galima kirsti sieną? Ar ne? Bet jau mane nugąsdino, kad nieko neduodant, tai stovėsim prie sienos ne mažiau pusę paros, o greičiausiai ir ilgiau g.gif  doh.gif

Gal ir puse paros stovėsit, gal ir daugiau, nuo daug ko priklauso.Mes pernai per 3 val. pravažiavom, draugai važiavo link Lucko ( neprisimenu kokia muitinė) tai pravažiavo per 7 val., laimes dalykas......
Pernai ir aš norėjau duoti eurų ir lysti be eilės, bet lenkai nepraleido ..... nors ir sutikau LT mašinų priekyje, sakau, PL muitininkui, kad mūsų draugai priekyje, jie sake, kad čia eilėje draugų nėra, siūliau ir eurų, bet nieko nenorėjo girdeti....
Kiek jau metų važiuojam, tai man susidarė nuomonė, kad Rava Ruskoje eilę sudaro PL muitininkai..... doh.gif
Atsakyti