Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina

QUOTE(Dangima11 @ 2011 04 10, 13:17)
Laba,

Jei norite daugiau pamatyti Krymo ir važiuojate su savo mašina, tai tikrai nesiūlyčiau Kerčės- tai uostamiestis. Tokiam miestui pilnai pakaktų dviejų dienų. Paimaudyti geriau nuvažiuoti į šalia easantį Jurkino miestelį-tai jau bus Azovo jūra. Pačoj Kerčėje nakvynę rasti labai paprasta: nusiperkate vietinį skelbimų laikraštį( pvz. "Bospor") ir iš telefono automato pasiskambinate (jų Kerčėje tikrai nemažai)- kainuos juokingai mažai-minutė iki 10 ct. Nuomuojamų butų kainos  svyruoja nuo 25 litų iki...... Tai pereitų metų balandžio mėnesio duomenys. per dvi savaites apvažiavome didžiąją dalį Krymo, jei kas nors domina plačiau-klauskite-mielai atsakysiu smile.gif
Papildyta:
Liepos mėnuo- pats karščiausias Kryme, temperatūra bus virš 30. Maršrutą galiu padėti sudėlioti, tik parašykit kas jus labiau domina: gamta, architektūra ir pan. O dviejų savaičių apvažiuoti Krymą, aplankant svarbiausius objektus- užteks.

jus man pasakykit ka kercej veikt dvi dienas? nu yra ten obeliskas,yra grazi krantine,yra dar griuvesiu.ten diena praleisit ir dar laiko liks. kerce ir mano uzgaida buvo praeitu metu liepa-tai seimynele pasiryzo mano gimtadienio proga kad nuvezciau juos ten. is koktebelio nulekem,keletas valandu,ir mes jau sciolkine prie kazantypo azove maudemes.vat ten patiko net mano zmonai-smeliukas,negili jura ,siltas vanduo...krymas tikras ten kur kalnai...
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2011 04 17, 18:33)
jus man pasakykit ka kercej veikt dvi dienas?  nu yra ten obeliskas,yra grazi krantine,yra dar griuvesiu.ten diena praleisit ir dar laiko liks. kerce ir mano uzgaida buvo praeitu metu liepa-tai seimynele pasiryzo mano gimtadienio proga kad nuvezciau juos ten. is koktebelio nulekem,keletas valandu,ir mes jau sciolkine prie kazantypo azove maudemes.vat ten patiko net mano zmonai-smeliukas,negili jura ,siltas vanduo...krymas tikras ten kur kalnai...

Netoli Kerčės yra purvo vulkanai tik iki jų tektų eiti apie kokius tris kilometrus. Dar už kokių 5 km nuo miesto yra antikos laikų paminklas-caro pilkapis. Šalia pilkapio senos akmens skaldyklų katakombos.
Atsakyti
bet lankyti griuvesius tik ne vasara,kai karstis 30 ir daugiau.netgi pernai kercej liepos 11 kai buvom, nebuvo noro vaisktinet po miesta-krantinej pavaikstinejom ir tiek
Atsakyti
važiuojam mes vėl šiemet į Krymą - 2 savaitėm į sanatoriją. išbandysim šitas paslaugas smile.gif
o dėl kuro, tai ten lietuvišką benziną bent jau prieš 2 metus pardavinėjo, tiesa, brangiau už vietinį šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra keliavusiu atostogauti i Odesa? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Mes atostogavome už Odesos. smile.gif Peržiūrėkite temą .Jei kas domins-Klauskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šlamutis: 03 birželio 2011 - 20:28
QUOTE(šlamutis @ 2011 06 03, 22:25)
Sveiki.Mes atostogavome už Odesos. smile.gif Peržiūrėkite temą .Jei kas domins-Klauskite.

As turiu konkreciu klausimu 4u.gif Kokia mazdaug oro ir vandens temperatura rugsejo viduryje? Kokie pliazai Odesoje (nes gyvensime centre)? Ka rekomenduojate aplankyti 50 km atstumu?
Mes esame ismaise Krymo pusiasali 2007 metais, o Odesoje nebuvom, tad dabar renkames artimesni varianta atostogoms smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau temikę, bet pasigedau atsiliepimų apie Karpatus. Gal kas galite pasidalinti.
Atsakyti
Gal kas nors jau siemet buvote Ukrainoje.....ka verta aplankyti?Kaip ten Karpatuose?
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 06 03, 21:31)
Ka rekomenduojate aplankyti 50 km atstumu?
Mes esame ismaise Krymo pusiasali 2007 metais, o Odesoje nebuvom, tad dabar renkames artimesni varianta atostogoms  smile.gif

Mes tik prieš porą dienų gryžome iš Ukrainos- buvome Kryme, o apsistojome netoli Odesos, Zatokoje. Labai dailus miestelis, esantis tokiam kaip sąsiauryje- išvienos pusės įlanka, iš kitos jūra. Už 60 km nuo Odesos wub.gif smėliuko paplūdimys, švarus, platus- vietos visiems užtenka. Odesoje verta pabuvoti turguje '7 kilometr' vadinasi, kaip mūsų 5 gariūnai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2011 07 05, 17:42)
Mes tik prieš porą dienų gryžome iš Ukrainos- buvome Kryme, o apsistojome netoli Odesos, Zatokoje. Labai dailus miestelis, esantis tokiam kaip sąsiauryje- išvienos pusės įlanka, iš kitos jūra. Už 60 km nuo Odesos  wub.gif  smėliuko paplūdimys, švarus, platus- vietos visiems užtenka. Odesoje verta pabuvoti turguje '7 kilometr' vadinasi, kaip mūsų 5 gariūnai  bigsmile.gif

Mes ir pries 2m.buvom su seimyna atostogauti Zatokoje,labai mielas kurortinis miestelis,mums labai patiko siemet planuojam vel vykti i ukraina,tik dar konkreciai nenusprendem kur:)Krymas vylioja labai:)
kaip kainos siemet,? uz nakvyne ar brangiai mokejot?
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2011 07 05, 19:42)
Mes tik prieš porą dienų gryžome iš Ukrainos- buvome Kryme, o apsistojome netoli Odesos, Zatokoje. Labai dailus miestelis, esantis tokiam kaip sąsiauryje- išvienos pusės įlanka, iš kitos jūra. Už 60 km nuo Odesos  wub.gif  smėliuko paplūdimys, švarus, platus- vietos visiems užtenka. Odesoje verta pabuvoti turguje '7 kilometr' vadinasi, kaip mūsų 5 gariūnai  bigsmile.gif

Ooo mano gerai pažįstamos vietos.... ir turguje teko bent 3 kartus pabuvoti thumbup.gif Mes tai atostogaujam dar truputi toliau, bet jau penki metai iš eilės ten pat atsibodo... šiemet darom pertrauką... nevažiuojam.O kitais metais žadam į Zatoką lekti, pernai tai kiek sakė vietiniai gyventojai, Zatokoje buvo nešvarus pliažas.gal dėl potvyniu UA.
Papasakokit kur ir kaip gyvenote, kokios kainos, gal turite šeimininku tel.nr.
Atsakyti